2 ayrı kurumdan gelen mesaj var..
Biri Bahçelinin HDP'nin kapatılması elzemdir... lafı
diğeri İran'ın israil için 200 uzun menzilli füze yerleştire haberi..derler..
Sonuç, zarardayız,bugün!
Printable View
Bugün iyi para kazandım. Gubrf'ları iyi gerdim. Pala ne yapacağını şaşırdı. Bir yukarı bir aşağı. Pala sıkı dur alacağım anahtarını.
Dikkat et. Karşında çocuk yok. Ebeni seveceğim bilesin.
https://i.hizliresim.com/s3ucwJ.png
Bu GUBRF en zor kağıtlardan biri adam %5 onuyor gün içi. Ama dökemez. Biz de sermaye bol. Ve gıdım gıdım harcarım.
İran olayı saha sıkıntı imiş...hocam.. eğer altı dolu ise spotta mal boşaltmak elzemdirSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Helal tebrikler..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün alan-satan çıktı tacirler yine meydana.
https://i.hizliresim.com/Rf4rrF.png
Viop pastası nötr
Spotta da doğru düzgün mal çıkışı yok -44 milyondu
155300 BİST yarın tepki bekliyorum oradan 150-151 aralığı...
Ytd
Ne pis dayak yedik ula. Yarın bakalım duruma göre isrsr etmeyiz.
Spot da bi garip. Portfoyun yarısı-3 yarısı +5 vay babanın kemiğine
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok kazanmadım ama para kazandım bugün la
Endeks düştü, kağıtlar düştü ama ben ilk defa kar yazdım...
Short canmış hacı.. [emoji16]
bir de shorttan longa, yada longtan short a donmeyi becerebilirsem,
Pala kork.benden derim
Ama su an ben korkuyorum paladan [emoji23]
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
ariston usta,
Seninkiler geldilerse,sen de masaya üç kere fur...
Gelenlerden ne haberler var...:)
SASA, dünden kalan şortçular bugün kaçamamış...
Üstüne bir de el büyütmüşler 1.500 kontrat civarı...
Zaten bugünkü sert harekete rağmen şortçulara kaçacak fırsat vermedi...
Dünkü kapanışın sıfırına getirip, ordan sert bir şekilde aldı...
Doğan CÜCELOĞLU " içindeki çocukla birlikte ölmüş"...
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
saat 17 barı iğne bar olmuş.Bu yarın long namına ümit verici.
Vix ve abd 10 yıllıklar
Benden söylemesi
Haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması masada! Kabine toplanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalarla ilgili Cumhurbaşkanlığı kabinesini topluyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı kabinesini topluyor. Kabine, Kovid-19 salgını sebebiyle uygulanan kısıtlamaların kademe kademe kaldırılması konusunu görüşecek.
MART AYININ BAŞINDAN İTİBAREN YASAKLARIN KALDIRILMASI GÜNDEMDE
Edinilen bilgilere göre, uygulanan kısıtlamaların Mart ayının başlarından itibaren kademe kademe kaldırılacağı öğrenildi.
RESTORAN VE KAFELERE 45, 30, 50 KURALI
Kısıtlama engeline takılan kafe ve restoranlarla ilgili ise 45, 30, 50 kuralının öne çıktığı, iç ve dış mekan olarak ayrımlara gidileceği bilgisi edinildi.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ELE ALINACAK
Kabinenin başlıca ele alacağı gündemden birinin ise hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı olduğu belirtildi.
Sıcak paranın biri çıkıyordu(dolar artmaya başladı 3den sonra) palada 4e doğru kafada ampul yandı ben bu durumu stop patlatmaca olarak kullanayım dedi heralde
Yarın dolara bakıp ters koordinantını alır.
YTD
Altın Fed yetkilisinin açıklamalarıyla sert düştü
Altın fiyatları, St. Louis Fed Başkanı James Bullard'ın enflasyon ile ilgili açıklamalarıyla yükselen ABD hazine tahvilleri sonrasında sert bir düşüş yaşadı.
aklıma geldi yazayım dedim, yarın değil öbürgün faiz kararı var, düşünceleriniz nedir?
15 gün sonra gene kapanır :)))))
U100 endeksinde esas hareketin başladığı 9 kasımdan itibaren yabancı kurumsalların hareketi;
BİST tarafı;
9 kasım - 15 ocak aralığında istikrarlı bir şekilde 1.9 milyar dolarlık alım gelmiş biste...
15 ocaktan günümüze kadar ( 3 haftadır ) istikrarlı bir şekilde 800 mn dolarını çıkmışlar...
DİBS tarafı;
9 kasımdan günümüze kadar istikrarlı bir şekilde 3.6 milyar dolar DİBS almışlar...
DİBS alımı bistten para çıkılan son 3 hafta da devam etmiş ve yaklaşık 600 mn dolar olarak gerçekleşmiş...
Benim gördüğüm; borsadan çıkan paranın %75 ini tahvile park etmişler...
9 kasımdan bu yana nette dişe dokunur bir para çıkışı yok ( bist + dibs)...
Yine benim gördüğüm; tahvilde park halinde bekleyen 3.6 milyar dolar para var...
Bu para bir şekilde borsaya girerse ver elini 180.000...
Nette çıkış başlar ve devam ederse ver elini mezbahane...
Kaynak: TCMB verileri...
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...ac2c96-nugSKTL
Banane yazdan bahardan..
Banane borandan kardan...
Aşağıdan yukarıdan
Yolun sonu görünüyor HALİL İBRAAM..
https://youtu.be/-tXm785XZmM
sayın verge bilgi için teşekkürler, az çok dediğinizde haklısınız, o para biste girerse iyi bir ralli yaptırır, tahvil konusunu bende biliyordum ve benim şahsi görüşüm o para borsaya da girecek ama şimdi değil, nasıl ki ben ve bazılarımız borsadaki 30 dışı kağıtların fiyatlarından endişe duyuyorsak eminim yabancılarda da bu durum mevcuttur,
bu konudaki tahminim ise; borsaya iyi bir düzeltme gelecek, yabancıların istediği yan kağıtlar da makul seviyeye inecek ve sonrasında hem 30 endeksine hemde istedikleri o hisselere topluca girecekler, işte o zaman asıl ralli başlayacak.
tabi bu arada merkez bankası yamuk yapmamalı, siyasi olarak ekstra sorun çıkmamalı, sorunlar zaten belli, o zamana kadar düzeltme çabaları da geldikçe ara düzeltmeler hariç daha güzel şekilde yukarı gidecek.
böyle zırva olmaz, ancak embesiller inanır böyle bi izah tarzına..
fedçi bi şeyler demiş, diğer borsalar minimal tepki vermiş bu habere, bizim vadeli 50 puan vermiş, hayvani bi volatilite olmuş.. pozisyonlanmayla ilgilidir muhakkak ki- bi kaç yeni yetme aşırı maldaymıştır, onları dökmek isteyen diğer bi kaç oyuncu bi vuralım bakalım n'olcak demiştir, ve olaylar gelişmiştir
herhangi bi haber yok, ayrıca trend değiştirtecek herhangi bi haber ihtimali hayli düşük.. yarın yukarı devam bence
Ters mantık yabancı 1.9 milyarlık alımla 15 ocakta endeksi 1524 e getirmiş..800 milyon satmış ve şimdi endeks 1543..
Hem satıp hem endeksi yükseltmişler..:oleyo: yabancı ben malı kafanıza vururum endeksi düşürmeden demiş bu rakamlara göre..Burdan umut mu çıkar hüzün mü bilemedim..:notr:
Ustam seslendi,,,
İşçisin sen işçi kal...
Giy dedi tulumları...
https://youtu.be/82cUCL1_vSU
Yakın vade ile nisan vade farkı 5 puana düşmüş..iki vade arası teorik fiyat farkı 48 puan..long jeton atanlar nisan vade atsa baya baya avantajlılar tabi endeks yukarı yapacaksa..yanılıyor muyum ?..
eregl temettüsünü ben 19 puan olarak hesapladım
bu sene farklı, hem benkalara temettü izni çıktı, hem büyük şirketler çok iyi kar açıklıyorlar, pek çoğu ciddi temettü dağıtacak ereğli gibi, tcell aynı şekilde.. yani nisan vadede temettü etkisi o 48 puanlık faiz farkını aşabilir
Temettüler asıl Haziran vadeyi etkilemez mi?
Olabilir , yeni vadeye eksi makasla bile geçilebilir...
Hiç teorik 4500-4800 puandan gitmedi şimdiye kadar../
Geçen yılki temettü ödeme tarihlerine bakınca Mayıs-Haziran öne çıkmıştı ama hatırlarsak Covid yüzünden genel kurullar yapılmamıştı bir sürü yerde...
Arçelik’te dağıtacaktır ekstra bu sene...
Yani umarım şu makas biraz artarsa vade son 2-3 günü güzel arbitraj fırsatı verebilir...