Sayfa 295/1002 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Viop-XXXI

Yakın vade ile nisan vade farkı 5 puana düşmüş..iki vade arası teorik fiyat farkı 48 puan..long jeton atanlar nisan vade atsa baya baya avantajlılar tabi endeks yukarı yapacaksa..yanılıyor muyum ?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yakın vade ile nisan vade farkı 5 puana düşmüş..iki vade arası teorik fiyat farkı 48 puan..long jeton atanlar nisan vade atsa baya baya avantajlılar tabi endeks yukarı yapacaksa..yanılıyor muyum ?..
    Temettü etkisine bakmak lazım...
    Ereğli Mart’ta verecek, Telekom, şişe, kchol ve varsa diğerleri...
    Açıklansın toplam etkiye bakalım...
    Bear hoca buralrdaysa sadece Ereğli kaç puan etkiliyor muhtemelen biliyordur...

3. Yine keyfekeder vurdu

YTD

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    böyle zırva olmaz, ancak embesiller inanır böyle bi izah tarzına..

fedçi bi şeyler demiş, diğer borsalar minimal tepki vermiş bu habere, bizim vadeli 50 puan vermiş, hayvani bi volatilite olmuş.. pozisyonlanmayla ilgilidir muhakkak ki- bi kaç yeni yetme aşırı maldaymıştır, onları dökmek isteyen diğer bi kaç oyuncu bi vuralım bakalım n'olcak demiştir, ve olaylar gelişmiştir

herhangi bi haber yok, ayrıca trend değiştirtecek herhangi bi haber ihtimali hayli düşük.. yarın yukarı devam bence

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,192
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Temettü etkisine bakmak lazım...
    Ereğli Mart’ta verecek, Telekom, şişe, kchol ve varsa diğerleri...
    Açıklansın toplam etkiye bakalım...
    Bear hoca buralrdaysa sadece Ereğli kaç puan etkiliyor muhtemelen biliyordur...
    Eregl temettüsünün x30 a tahminen 17,00 puan kadar etki edeceği hesaplanıyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Eregl temettüsünün x30 a tahminen 17,00 puan kadar etki edeceği hesaplanıyor.
    Çok teşekkürler Bear_Bull Hocam hemen yetiştin 🙏🙏

6. eregl temettüsünü ben 19 puan olarak hesapladım

bu sene farklı, hem benkalara temettü izni çıktı, hem büyük şirketler çok iyi kar açıklıyorlar, pek çoğu ciddi temettü dağıtacak ereğli gibi, tcell aynı şekilde.. yani nisan vadede temettü etkisi o 48 puanlık faiz farkını aşabilir

7. Temettüler asıl Haziran vadeyi etkilemez mi?

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    eregl temettüsünü ben 19 puan olarak hesapladım

bu sene farklı, hem benkalara temettü izni çıktı, hem büyük şirketler çok iyi kar açıklıyorlar, pek çoğu ciddi temettü dağıtacak ereğli gibi, tcell aynı şekilde.. yani nisan vadede temettü etkisi o 48 puanlık faiz farkını aşabilir
    Olabilir , yeni vadeye eksi makasla bile geçilebilir...
    Hiç teorik 4500-4800 puandan gitmedi şimdiye kadar../
    Geçen yılki temettü ödeme tarihlerine bakınca Mayıs-Haziran öne çıkmıştı ama hatırlarsak Covid yüzünden genel kurullar yapılmamıştı bir sürü yerde...
    Arçelik’te dağıtacaktır ekstra bu sene...
    Yani umarım şu makas biraz artarsa vade son 2-3 günü güzel arbitraj fırsatı verebilir...

Sayfa 295/1002 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •