bu devre kesicinin hiçbir işe yaramadığın farkında değiller
ters etki bile yapıyor ..bir ton yan etkisi var
Printable View
bu devre kesicinin hiçbir işe yaramadığın farkında değiller
ters etki bile yapıyor ..bir ton yan etkisi var
Al gecmis olsun.
http://share.matriksdata.com/Images/...1806085696.png
secimden once pootin atom bombasi patlatmazsa bankalarin asagidaki rakamlara gelmesini bekliyorum
kimin kasigini kirilacak bakalim :drunk:
HULKB 10.14 -> 22 - 24
GARAN 23.88 -> 42 - 45
AKBNK 16.10 -> 30 - 33
ISCTR 10.48 -> 19 - 22
yuh şimdi gördüm karanlık odada 30 kademe geçirmiş:kahkah:
ee boşuna demiyorum mendebur diye hakediyor
bakın bakalım bunun kadar düşen banka varmı?taban olmuş nerdeyse
hadi diğer bankalar zaten hareket ettiler de buna ne oluyor
zaten hiç bir zaman banka gibi davranmadı
sonra 3,5 hedef verince birileri kızıyor
kardeşim bu senedi derhal atmalılar borsadan
bu piyasanın yüzkarası
senaryo şöyle ;yarın 9,50 den çok düştü diye saldıracaklar ver kırbacı taban yap:kahkah:
ordan aç gözünü 7 lira seçime bir kaç ay sonra asıl satışlar başlayınca 3,5 neden görmesin ki
seçime kadar 3,5 beklentimi koruyorum
sizlere ortak olmak için sabırsızlanıyorum:kahkah:
aldığım zaman burdan paylaşırım
Yapma usta yasa!! üzme beni. Olmaz diyemem ama olmasını da istemem. Hükümet politikaları mi bu kadar sarsıntıya yol açacak.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun, lütfen anjio sonrası doktor tavsiyelerine ve standart kontrollerinize harfiyen riayet ediniz . Yoksa benim gibi beş defa anjio olur yaşam standartiniz , kaliteniz çok düşer. Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurt da kayboldu ..emekli filan mı oldu acaba
şu ara emeklilik moda
bugün EYT ye sevinenler yükü çoluk çocuklarına yüklediler farkında değiller
Depeche Mode'dan alinti:
Kiler Holding, borcuna karşılık verdiği Sapphire AVM’yi 'yarı fiyatına' aldı
AKP iktidarıyla yükselişe geçen Kiler Holding, borcuna karşılık bir kısmını 100 milyon dolara Halkbank’a sattığı Sapphire AVM’nin tamamını 48 milyon dolara geri aldı. Sayıştay 2021’de AVM için 78.9 milyon dolar değer biçti. Emlak fiyatlarının patladığı dönemde bina “yarı fiyatına” Kiler’e geçti.
AKP iktidarının zenginleştirdiği gruplardan biri olan Kiler Holding’in, 2015 yılında borçları karşılığında Halk Bankası’na 100 milyon dolara sattığı Sapphire Alışveriş Merkezi’ni 48 milyon dolara yeniden alması tartışma yarattı. 2021’de Halkbank’a ilişkin hazırlanan Sayıştay raporuna göre ekspertiz değerinin 78.9 milyon dolar olduğu AVM’nin emlak fiyatlarının patladığı bu dönemde ucuza satılarak “kamu bankası eliyle vurgun” yapıldığı belirtiliyor.
Heriflerin hepsini fonluyoruz iste.
Eğer bu hissede ve piyasada yaşananlar hiç kimse farkında değil ; Kamularda tahsisli sermaye artırımı düşük fiyattan yapılsın diye yapılan bir operasyonsa kafanızda böyle bir plan varsa bunu sürekli ömrüm hayatım boyunca her yerde yazar konuşurum.
Bu buraya not olarak düşülsün. Biraz aklınız varsa bunu usturupluca en yukarıdan yaparsınız.
Hani biz troll üz ya düzen adamıyız ya birileri de bu yazdıklarımı iyi okusun.
Benim kalemim yatırımcıdan taraf dışında yazmaz bunun dışında yazdırmaya da hiç kimsenin gücü yetmez. Bu da böyle biline.
Ha ben yok iki kurum yok şu bu diğer tarafın üzerine oynuyormuş masalını falanda yemem.
Her ne yapıyorsanız ya da bu piyasada her ne oluyorsa bunu el birliği ile yapıyorsunuz.
Timsah gozyaslarini yiyim senin.
Bu sefer iyi sey ettim dolandiricilari. Su cakma mahkeme haberini cikarip kafami da karistirmasalardi ne guzel 15.66 tavanindan da verip bitirmis olacaktim. 11.80'e gitti onlar.
http://share.matriksdata.com/Images/...1041447254.png
ABD neredeyse 180 derece dönmüş. Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü? Menendez ve avanesinin sesi de eskisinin çeyreği kadar çıkmıyor son zamanlarda.
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abd-k...lemesi/2784970
3-4 ay sonra yapılması muhtemel seçimler içindir. Şimdiden yumuşak diplomasi dili kullanarak güvercin kalmak istiyorlar. Beklentileri dahilinde bir sonuç çıkması halinde İkili temasları yoğunlaştırmanın ön hazırlığı bence. Çünkü Türkiye aleyhine gözüken hemen hemen ne varsa rapordan çıkarmışlar. Bildiğin Kanada gibiyiz Abd ile şuan ki rapora göre : )
Artık hedef coinci tayfa ya da küçük yatırımcı değil orta ölçekli bilinçli yatırımcı ;
Buna timsah gözyaşı dökecek varsa 3-5 nemalandım diye akılsızdır.
Hisselerde mal verme yok, kap atma yarışına giren patronlarda ses seda yok bunlara ses edecekler kendi operasyon peşinde ;
Buna ses etmeyen her kim olursa dönüp dolaşır ucu ona da değer. Bu yapılanlar artık bir başka boyutta.
4859 ve 5015 te kalan gap lerin o günden farkındaydım. AMa bu endeksi milleti atlatana kadar çek yukarı ondan sonra bu kadar saçma şekilde ortada sebep yokken 3-5 günde bas 4700 e ve de endekse devre kestirip herkesin elini ayağını bağla bu yapılan artık başka bir boyut.
Ben sanmıyorum ki bunu yapanların dışında bu durumdan memnun olanlar olsun.
çıkış nasıll uzun solukluysa ..inişde
sata sata bitmedi endex
stop loss oldum...
kol kesmeyi bilmek lazim.. pavyona para yetismiyor zaten borsa biraz beklesin, secimi gorelim :drunk:
kalanlarin bir an once zararlarini toparlamalarini yuce tanridan temenni ederim.
Muahahahaha. Bize en azindan kemik attilar da isirdik. Senin bir tarafina kacti o kemikler.
Burdan stop olunmaz, olmak icin cok gec artik, bence bir daha dusun. Paran kalmasin heriflerde.
http://share.matriksdata.com/Images/...1358276630.png
Muahahaha. Bir ton efelik yaptin, fiyatlar icat ettin... bu kadar miymis senin hikayen?
Kimisi elimde hisse yok der ama gecenin saat 2 sinde dahi yazar durur...Sorarsın adına küçük yatırımcıyı uyarıyorum der...
Kimisi hisseye inanmaz; ama düşmesi için (ben yaklaşık 3 yıldır bu hissedeyim) hissenin düşmesi için yazılmadık olumsuz bir düşünce bırakmaz..
Yani artık 500 tanemi desem kaç tane hisse var git kısmetini orada ara dersin sen kötü oluyorsun...
Sağlıklı günler diliyorum.YTD
4961 üstü kapattı ..yarın için umutvar gibi
tehlike geçti en azından şimdilik.. sığınaklardan çıkabilirsiniz
Adam hisseyi aldigindan beri piyasanin icine ettiler. Ne yapsin. En azindan mert mert stoploss dedi.
Umarim yerine koymustur.