Sayfa 293/668 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5344 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Depeche Mode'dan alinti:

Kiler Holding, borcuna karşılık verdiği Sapphire AVM’yi 'yarı fiyatına' aldı
    AKP iktidarıyla yükselişe geçen Kiler Holding, borcuna karşılık bir kısmını 100 milyon dolara Halkbank’a sattığı Sapphire AVM’nin tamamını 48 milyon dolara geri aldı. Sayıştay 2021’de AVM için 78.9 milyon dolar değer biçti. Emlak fiyatlarının patladığı dönemde bina “yarı fiyatına” Kiler’e geçti.

AKP iktidarının zenginleştirdiği gruplardan biri olan Kiler Holding’in, 2015 yılında borçları karşılığında Halk Bankası’na 100 milyon dolara sattığı Sapphire Alışveriş Merkezi’ni 48 milyon dolara yeniden alması tartışma yarattı. 2021’de Halkbank’a ilişkin hazırlanan Sayıştay raporuna göre ekspertiz değerinin 78.9 milyon dolar olduğu AVM’nin emlak fiyatlarının patladığı bu dönemde ucuza satılarak “kamu bankası eliyle vurgun” yapıldığı belirtiliyor.

Heriflerin hepsini fonluyoruz iste.

3. Eğer bu hissede ve piyasada yaşananlar hiç kimse farkında değil ; Kamularda tahsisli sermaye artırımı düşük fiyattan yapılsın diye yapılan bir operasyonsa kafanızda böyle bir plan varsa bunu sürekli ömrüm hayatım boyunca her yerde yazar konuşurum.

Bu buraya not olarak düşülsün. Biraz aklınız varsa bunu usturupluca en yukarıdan yaparsınız.

Hani biz troll üz ya düzen adamıyız ya birileri de bu yazdıklarımı iyi okusun.

Benim kalemim yatırımcıdan taraf dışında yazmaz bunun dışında yazdırmaya da hiç kimsenin gücü yetmez. Bu da böyle biline.

Ha ben yok iki kurum yok şu bu diğer tarafın üzerine oynuyormuş masalını falanda yemem.

Her ne yapıyorsanız ya da bu piyasada her ne oluyorsa bunu el birliği ile yapıyorsunuz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Eğer bu hissede ve piyasada yaşananlar hiç kimse farkında değil ; Kamularda tahsisli sermaye artırımı düşük fiyattan yapılsın diye yapılan bir operasyonsa kafanızda böyle bir plan varsa bunu sürekli ömrüm hayatım boyunca her yerde yazar konuşurum.

Bu buraya not olarak düşülsün. Biraz aklınız varsa bunu usturupluca en yukarıdan yaparsınız.

Hani biz troll üz ya düzen adamıyız ya birileri de bu yazdıklarımı iyi okusun.

Benim kalemim yatırımcıdan taraf dışında yazmaz bunun dışında yazdırmaya da hiç kimsenin gücü yetmez. Bu da böyle biline.

Ha ben yok iki kurum yok şu bu diğer tarafın üzerine oynuyormuş masalını falanda yemem.

Her ne yapıyorsanız ya da bu piyasada her ne oluyorsa bunu el birliği ile yapıyorsunuz.

Haklısınız hemşerim. Burada Squid Game acımasızca oynanıyor. Kurtmen’i bile aratıyorlar😂

Timsah gozyaslarini yiyim senin.

Bu sefer iyi sey ettim dolandiricilari. Su cakma mahkeme haberini cikarip kafami da karistirmasalardi ne guzel 15.66 tavanindan da verip bitirmis olacaktim. 11.80'e gitti onlar.

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kurt da kayboldu ..emekli filan mı oldu acaba

şu ara emeklilik moda

bugün EYT ye sevinenler yükü çoluk çocuklarına yüklediler farkında değiller
    Buralardayım bahriyeli abi suyun içinde yüzme dersi alıyorum,kambur balinaya denk gelirim belki bi gün diye hayal kurmaktan kendimi alamıyorum.
    nolcak bizim pozitif abinin ücbucuk hayali suya mı düştü
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    secimden once pootin atom bombasi patlatmazsa bankalarin asagidaki rakamlara gelmesini bekliyorum
    kimin kasigini kirilacak bakalim

HULKB 10.14 -> 22 - 24
    GARAN 23.88 -> 42 - 45
    AKBNK 16.10 -> 30 - 33
    ISCTR 10.48 -> 19 - 22
    Bu rakamlara gelsin sana bir kıyak çekeceğim
    Who, baby, Who Will Save The World?

Sayfa 293/668 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız