Sayfa 294/651 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. ABD neredeyse 180 derece dönmüş. Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü? Menendez ve avanesinin sesi de eskisinin çeyreği kadar çıkmıyor son zamanlarda.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abd-k...lemesi/2784970

3-4 ay sonra yapılması muhtemel seçimler içindir. Şimdiden yumuşak diplomasi dili kullanarak güvercin kalmak istiyorlar. Beklentileri dahilinde bir sonuç çıkması halinde İkili temasları yoğunlaştırmanın ön hazırlığı bence. Çünkü Türkiye aleyhine gözüken hemen hemen ne varsa rapordan çıkarmışlar. Bildiğin Kanada gibiyiz Abd ile şuan ki rapora göre : )
    Son düzenleme : agha; 12-01-2023 saat: 12:30.
    Who, baby, Who Will Save The World?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Buralardayım bahriyeli abi suyun içinde yüzme dersi alıyorum,kambur balinaya denk gelirim belki bi gün diye hayal kurmaktan kendimi alamıyorum.
    nolcak bizim pozitif abinin ücbucuk hayali suya mı düştü
    o 3.5 filan cıtının uydurduğu seviyeler idi M.Ö de kaldı ..ciklet 3 kat arttı tüik'e inat

yaw ben de emekli oldun zannettim ..devlet 40 lı yaşlarda bedavadan para veriyor nasılsa

3. Artık hedef coinci tayfa ya da küçük yatırımcı değil orta ölçekli bilinçli yatırımcı ;

Buna timsah gözyaşı dökecek varsa 3-5 nemalandım diye akılsızdır.

Hisselerde mal verme yok, kap atma yarışına giren patronlarda ses seda yok bunlara ses edecekler kendi operasyon peşinde ;

Buna ses etmeyen her kim olursa dönüp dolaşır ucu ona da değer. Bu yapılanlar artık bir başka boyutta.

4859 ve 5015 te kalan gap lerin o günden farkındaydım. AMa bu endeksi milleti atlatana kadar çek yukarı ondan sonra bu kadar saçma şekilde ortada sebep yokken 3-5 günde bas 4700 e ve de endekse devre kestirip herkesin elini ayağını bağla bu yapılan artık başka bir boyut.

Ben sanmıyorum ki bunu yapanların dışında bu durumdan memnun olanlar olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    çıkış nasıll uzun solukluysa ..inişde

sata sata bitmedi endex

5. stop loss oldum...
    kol kesmeyi bilmek lazim.. pavyona para yetismiyor zaten borsa biraz beklesin, secimi gorelim

kalanlarin bir an once zararlarini toparlamalarini yuce tanridan temenni ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Artık hedef coinci tayfa ya da küçük yatırımcı değil orta ölçekli bilinçli yatırımcı ;

Buna timsah gözyaşı dökecek varsa 3-5 nemalandım diye akılsızdır.

Hisselerde mal verme yok, kap atma yarışına giren patronlarda ses seda yok bunlara ses edecekler kendi operasyon peşinde ;

Buna ses etmeyen her kim olursa dönüp dolaşır ucu ona da değer. Bu yapılanlar artık bir başka boyutta.

4859 ve 5015 te kalan gap lerin o günden farkındaydım. AMa bu endeksi milleti atlatana kadar çek yukarı ondan sonra bu kadar saçma şekilde ortada sebep yokken 3-5 günde bas 4700 e ve de endekse devre kestirip herkesin elini ayağını bağla bu yapılan artık başka bir boyut.

Ben sanmıyorum ki bunu yapanların dışında bu durumdan memnun olanlar olsun.
    amma agladin...

ilk defa borsa oynuyorsun galiba
    icmeyi bilmiyorsan agzina surmeyecen

7.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    ABD neredeyse 180 derece dönmüş. Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü? Menendez ve avanesinin sesi de eskisinin çeyreği kadar çıkmıyor son zamanlarda.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abd-k...lemesi/2784970

3-4 ay sonra yapılması muhtemel seçimler içindir. Şimdiden yumuşak diplomasi dili kullanarak güvercin kalmak istiyorlar. Beklentileri dahilinde bir sonuç çıkması halinde İkili temasları yoğunlaştırmanın ön hazırlığı bence. Çünkü Türkiye aleyhine gözüken hemen hemen ne varsa rapordan çıkarmışlar. Bildiğin Kanada gibiyiz Abd ile şuan ki rapora göre : )
    Gavur isini bilir kardesim, esegi (UA) saglam kaziga (TR) baglamak ister.
    Ayrica kaz (SWE, FIN) gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    stop loss oldum...
    kol kesmeyi bilmek lazim.. pavyona para yetismiyor zaten borsa biraz beklesin, secimi gorelim

kalanlarin bir an once zararlarini toparlamalarini yuce tanridan temenni ederim.
    Muahahahaha. Bize en azindan kemik attilar da isirdik. Senin bir tarafina kacti o kemikler.

Burdan stop olunmaz, olmak icin cok gec artik, bence bir daha dusun. Paran kalmasin heriflerde.

Sayfa 294/651 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •