10 gündür satanlara mal kaptirdilar deniyordu. Harbiden kaptirmislar ;)))
Printable View
10 gündür satanlara mal kaptirdilar deniyordu. Harbiden kaptirmislar ;)))
Neden endeksin 2-3 katı saliyor Gesan ?
Diğer sorun da kontrolun yapi ve bankof robotlarina geçmesi. Acımasız hateketler yaparlar ve kisacidirlar.
Eksi 3 olduk+ kokusu var
Sektördeki en çok düşen hisse olmamız enteresan değil mi
Hisse ve patron guzellemesi yapan da kalmadı. Gençler uyanın bugün Perşembe. Raks edicez daha
sektör hisseleri belki de aylar sonrasını bazıları da belki de yıllar sonrasını hızlıca fiyatladı..bu fiyatlama da çok hızlı oldu...gesanda bile bu fiyatları ancak nisan mayıs aylarında bekliyorduk...endeksin düşüşlerinde de ne yazık ki hızlı çıkan hisseler daha çok çıkıyor...sektörde sıkıntı yok...hisselerde de sıkıntı yok...bir tek fiyatlama biraz dengelenmek isteniyor...uzun vadede kimse zarar etmeyecektir...
son aylarda endekste oluşan düzeltmelerde sektörden sektörlere geçilirdi..ama bu günkü düşüşte tüm sektörler olumsuz etkileniyor...bist 30 hisseleri bile sert düşüyor...buda olayın genel olduğunu gösteriyor...
selam arkadaşlar nasılsınız :) keyifler her zaman ki gibi :)
patronun teli var mı az destek atsın bari :)
bundan sonra 2 li tepe görüp satmayanın :))))
uzun vade işi zordur dayanmak yurek ister adam ev alır 2-3 yıl fiyatına bakmaz ne oldu diye burda 15 dk lık çizimler yapar durur...
500 600 milyonluk kap gelse bari :) eski günleri hatırlasak :)
yurt dışından hısse alan bır arkadaşımız vardı,ismını unuttum şimdi,,kontr,smrtg hep zırveden alıyordu ,,sanırım satıp çıktı muhtemelen..ne olursa olsun ya da hangı sektor olursa olursa zırvedeyken mal almamak lazım..twıtter takıp eden ve etkılenen çok ky var,borsa eskı borsa değil herkes herşeyı bılıyor artık..şirketlerı dıpte ıken uygun fıyata alamazsak işimiz zor ..
seçim tarıhını guncelleyebılırız dıye haber düştü,,bu satışları arttırabılır...bıran önce netleşmesı lazım..
Kademeler boş aslında istense tavan oluruzz
Dostum hısseye de aşık olmamak lazım ,, evet gesan harıka şirket ama bir yıldır güzel reklamı yapıldı ,, ky oranı en fazla hisselerden bırı ,, ben dipte hısse bulursam hiç düşünmem ona bakarım ,, gesan 6 ayda yüzde yüz çıktı dıyelım şuankı fıyatla 450 TL olsun ,, ben başka senette bu potansıyelı görürsem ve dıpte ise oraya kaçarım !! Gesanı 40/50 TL den alanlar kazandı !! Bu fıyatlarda yenı alım yapmak ılk defa akacaksam bana ters !!!
taban oldu çöp gezan. sinir krizi
yf 100k kustu taabandan
Taban olması ıçın mücadele var resmen
Kap haberi ile patron ele verdiğinde bunu eleştirdik diye sat git diyenler kına yakabilirler. Patron guzellemeciler mutlu musunuz? Güzelleme yapan reklam edenler yüzünden 280 ve üzeri alanlar yüzde 40 zararda
Enteresan. Yere göğe sığdırılmayan gesan tabanda malak gibi yatıyor 😀
Kaç gündür endeksten fazla salmamizi anlayamadim ben
hareketler normal değil...var birşeyler....surıyelılerın gonderılecegınden bahsedılıyor..bu olumsuz etkılemış olabılır..
gesan efsanesini skp attilar
endeks devre kestı...boyle saçmalık olamaz..borsayı işleme kapatmak ınsanları daha fazla panığe surukler..
135bin lot tabana mal koyma nedir ya :vk:
Biri fişi çekti mnkcbcb 😀😀
endeks devre kesti kapatın dükkanı...
Normal değil bu satış. Bakalım kötü haber ne gelecek.
haber flan yok 2021 aralıktada benzer olaylar oldu sonra müthiş ralli başladı uzun vadeci olduk ytd
https://twitter.com/EconomistAdam/st...--NEw7-6yZgKDA
durum bu arkadaşlar..bende tabandan daldım..çıkış yok sanırım..içerdeyız..nuri amca içerde gırmeyın:kahkah:
Uzun vade niyetindeydik, mecburiyetinde olduk gari...