Sayfa 293/892 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    öyle bır soylentı var hocam..bende bu duyumdan dolayı sabah boşalmıştım portfoyu..gerek yok heyecana ..durulunca bakarız..
    sen bir lurus kaybetmez misin cidden sinir bozuyosun. hep kazananlara gicigiz

2.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    sen bir lurus kaybetmez misin cidden sinir bozuyosun. hep kazananlara gicigiz
    mesela bugun kaybettım dostum,,,220 malıyet yaptım bankoff alınca 229 satma hedefım vardı,,olmadı ve 215 ten stopladım..şuan 209 da beklıyorum ama,,gelırse ,,gelmezse başka yol harıtamız var..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Kademeler boş aslında istense tavan oluruzz

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    yurt dışından hısse alan bır arkadaşımız vardı,ismını unuttum şimdi,,kontr,smrtg hep zırveden alıyordu ,,sanırım satıp çıktı muhtemelen..ne olursa olsun ya da hangı sektor olursa olursa zırvedeyken mal almamak lazım..twıtter takıp eden ve etkılenen çok ky var,borsa eskı borsa değil herkes herşeyı bılıyor artık..şirketlerı dıpte ıken uygun fıyata alamazsak işimiz zor ..
    2022 de yeni giren kazanıyordu şimdi 2023 te bu farklı olacak eski sisteme dönecek bakalım biz nasıl aksiyon alacağız gesan özelinde demedim genelde neler yapacağız..

geçen senenin en çok kazandıran hissesini taşıdık..

50 günlüğün altına da sarktık..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    2022 de yeni giren kazanıyordu şimdi 2023 te bu farklı olacak eski sisteme dönecek bakalım biz nasıl aksiyon alacağız gesan özelinde demedim genelde neler yapacağız..

geçen senenin en çok kazandıran hissesini taşıdık..

50 günlüğün altına da sarktık..
    Dostum hısseye de aşık olmamak lazım ,, evet gesan harıka şirket ama bir yıldır güzel reklamı yapıldı ,, ky oranı en fazla hisselerden bırı ,, ben dipte hısse bulursam hiç düşünmem ona bakarım ,, gesan 6 ayda yüzde yüz çıktı dıyelım şuankı fıyatla 450 TL olsun ,, ben başka senette bu potansıyelı görürsem ve dıpte ise oraya kaçarım !! Gesanı 40/50 TL den alanlar kazandı !! Bu fıyatlarda yenı alım yapmak ılk defa akacaksam bana ters !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. taban oldu çöp gezan. sinir krizi

7. yf 100k kustu taabandan

8.  Alıntı Originally Posted by sozgennn Yazıyı Oku
    yf 100k kustu taabandan
    60 k daha koydu

Sayfa 293/892 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız