10 gündür satanlara mal kaptirdilar deniyordu. Harbiden kaptirmislar ;)))
10 gündür satanlara mal kaptirdilar deniyordu. Harbiden kaptirmislar ;)))
Neden endeksin 2-3 katı saliyor Gesan ?
Diğer sorun da kontrolun yapi ve bankof robotlarina geçmesi. Acımasız hateketler yaparlar ve kisacidirlar.
Eksi 3 olduk+ kokusu var
Sektördeki en çok düşen hisse olmamız enteresan değil mi
Hisse ve patron guzellemesi yapan da kalmadı. Gençler uyanın bugün Perşembe. Raks edicez daha
sektör hisseleri belki de aylar sonrasını bazıları da belki de yıllar sonrasını hızlıca fiyatladı..bu fiyatlama da çok hızlı oldu...gesanda bile bu fiyatları ancak nisan mayıs aylarında bekliyorduk...endeksin düşüşlerinde de ne yazık ki hızlı çıkan hisseler daha çok çıkıyor...sektörde sıkıntı yok...hisselerde de sıkıntı yok...bir tek fiyatlama biraz dengelenmek isteniyor...uzun vadede kimse zarar etmeyecektir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
son aylarda endekste oluşan düzeltmelerde sektörden sektörlere geçilirdi..ama bu günkü düşüşte tüm sektörler olumsuz etkileniyor...bist 30 hisseleri bile sert düşüyor...buda olayın genel olduğunu gösteriyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri