KK'nin hangi hizmetini gordun de kapasitesini ogrendin ?
Ayni malum sahsin ifadeleri.
Iciniz yaniyor biliyorum, beter olun.
Printable View
Daha önceki hizmetleri, arap kökenli ekmek için ekmel hizmeti, muharrem inceyi harcama hizmeti. Referandum da adam kazsndı hizmeti, selocan ile akp nin eski kasasını hapisten derhal çıkaracağız söylemleri,
Mesela kazanırsa eminim 15 temmu bombacılarını da çıkarır, fb kumpas davasından yatanları da çıkarır. Sürgündeki fetöcüleri de danışman yapar.
Keşke dertleri ülke ols a.
Pazar fiyatı yazmıyorum artık dileyen Bağdat caddesinde kurulan pazara gidebilir fiyatları görebilir dedim daha ne yapabilirim artık .
Bağcılar pazarının yarı yarıya veya bazı ürünlerde 3 te biri fiyatları olduğu bir gerçek .
Sosyete pazarlarına gidin varoş pazarlara değil diyor pazarcı sanki
Troller ikramiye almış , harekete geçmişler .
Muharrem den neither village nor town olur . Muharrem şu an Truva atı gibi ileri geri hareketler peşinde , şahsi görüşüm hiç bir üretim işine ilayik degil zaten dersane sahipliği demek üçkağıtçılik demektir gelen gidene tabi yaparız senin çocuğunu mühendis yaparız B..kunda da boncuk görünüyor tarzı laf ebeligi üretim merkezi . Muharrem ile Cem e oy verenler aslında RTE ye oy vermiş olacaklar.
Tabii herkesin kendi görüşü saygı duymalıyız .
İkinci bir trolluk bahsi " yaw , ne yaparsa yapsın Reyis in %40 oyu var hep anketler öyle diyor vay anasını arkadaş deprem bile oyunu azaltmamis " tarzı hesapta muhalif olan tipler kim biliyor nereden biliyor belli değil salla gitsin sandık vb hilesi olursa "adam kazandıcilar " a aynı lafı tekrarlama imkanı
20 yılı aşmış uluslararası destek sahibi bir grup her türlü laf ebeligi olacak.
Ama Muharrem i samimi savunan arkadaşlar bir daha iyice bir düşün sunler
KKM için en iyi Denizbankı buldum, daha iyi veren banka var mı? Oran büyük miktar ve pazarlıkla %15.
Şurada k.k savunanlarin hepsine yazıyorum iyi okuyun.
Size göre ince, ümit, Meral yada masadan ayrılacak her hangi biri hemen hain oldu ya da olacak dogru mu? Hatta terörist bile ilan edersiniz değil mi? Ya bu düşünce bana bı partiyi aklıma getiriyor diktatörce yöneten bir pari gibi neydi ya o partinin adı siz iyi bilirsiniz. Hah sizin işte o partiden asla farkınız yokmuş çok iyi buradakilere gösteriyorsunuz. sizler varya burada bir oy bile kk ye kazandiramazsiniz ama onlarca oy kaybettirir siniz. ee o zaman boşa çene patlatmayi bırak sadece zararınız var. Kendinizi çok akıllı üst düzey görüyorsunuz değil mi?
Demokrasiyi ayaklar altına aldınız çiğneyip duruyorsunuz.yarin seçimi kaybederseniz inceye merale ümite bulursunuz.
Kk aday olmasın diyen aklı selim muhalefet arkadaşlarda sesleniyorum bakmayın siz bu çok bilmiş bilmis konuşan ana muhalefetin diktatör üyelerine moralinizi bozmayın en fazla kaybedince galiba siyasi hayati biter kk nin bunlarda galiba o zaman desteği keserler tabi emin değilim mankurtlukta yapabilirler belli olmaz. K.k yi sorun yapmayın kötü günler zaten geride kaldı artık daha kötü günleri beklemedeyiz
Yiğit Bulut reuterste çıkan akepenin seçim sonrası için M.Şimşek iddiasını yalanlamış. (Kaynak Ruşen Çakır)
Hey gidi gazi ATATÜRK ne biçim insanlar ardına sığınıyor.kumarcısı, teroristi, entirikacısı, içim yanıyor içim sızlıyor.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun ziyaret edeceği HDP'nin Yenikapı'da organize ettiği Nevruz kutlamalarına katılanlar, terör örgütü PKK elebaşı Öcalan için "biji serok apo" sloganları attı.
Erdoğan'ın "çok rahat" olduğu doğru mu?
https://www.youtube.com/watch?v=udYl5EcyEzI
muharremi al ittifaka olsun bitsin. Seni ittifaka almayalım ama sen bizim lehimize çekil ne demek. Yuzde yarim oyu olmayan geleceği devayı ittifaka alıp inceye kendi logosuyla ittifakta yervermemek ne derece samimi ?Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
Ben diktator filan cikarmam, bu dusunce bana cok ters.
Tahammul edemedigim yaptiginiz haksizlik, gecen biri de KK'nin egosunu anlatiyordu.
Bu soygun cetesinden kurtulmak icin bir firsat bu secim.
Surekli olarak adamin planlarini degil, kisiligine saldiriyorsunuz.
Sadece KK'na degil, burada bir uyeye de bunu yapsaniz karsi cikarim.
Fik'ri degil adamin sahsini bu tur yazilarla karalamak, dibine kadar Atatürkçü olan birine yakismaz.
Adamlar bir soygun cetesi ve hirsiz.
Gecmis secimlerde oylarin nasil calindigina, Balyoz ve Ergenekon davalariyla piril piril insanlarin nasil hapse atildigina hepimiz sahit olduk.
Yapilan tum secimlerde AA dahil tum teskilat hile ile milletin oyunu caldi gercegi varken, hala KK su kadar secim kaybetti soylemi bana pek iyi niyetli gelmiyor.
Bunu yapmayin, eger yaparim diyorsaniz, Atatürkçüyum demeyin.
Depremlerin 42'nci gününde Adıyaman'da enkazdan bir erkeğin cansız bedeni çıkartıldı
https://www.dijitalgaste.com/depremd...A7cjb2jHb7in0E
Görüldüğü gibi hala enkazdan insan çıkıyor...Yetkili ve sorumlular enkazın altında kaldığının resmidir...
Şurda -hakaret içermeyen- iki çümle yazalım sabah kapımıza polis gelir... yok kapasite yok mankurt... düşüncemizi özgürce ifade edebilecek seviyeye gelelim o bile yeter ... https://www.birgun.net/haber/gazeted...nulmaz-148221?
Bir cadirin fiyati 5.000 TL. civarindaymis.
Deprem olunca 3 gun bekleyelim fiyat artar demisler ve 19.000 TL.den satmislar.
Bunu konu eden tek bir yaziniz yok.
Biri Ekmel desin bak gor, kac fikirsiz cikip hemen yazmaya basliyor.
Bir bilim adami Youtube da anlatti, " Bu secim namuslular la namussuzlar arasinda bir secimdir, siyasetle alakasi yok..!" diyor.
Burada yazilanlari sandiginizdan cok kisi okuyor.
KK'unu karalamaktan, sahsina vurmaktan vaz gecin artik.
Cunku siyaset tarihinin gordugu en durust insanlardan biri.
Yok Meral Hanima sunu yapti bunu yapti diyorsan, oy vermezsin gider.
Ama haksiz itham ve karalamalar kul hakki yaratir, bir gun sorarlar, neyini gordun de bu iftirayi attin diye.
Ha inanirsin inanmazsin o konu kendi bilecegin is, ama soru soruldugunda neyin ne oldugunu anlarsin.
Carrefourda da siirt fıstığı şu an 250, antep fıstığı 280(naturelin bir tık üstü boyut, lezzet iyi) , manav kısmında şeffaf poşetlerde, Pırasa 9, çilek 40
Haftaiçi biraz dolaştım gerçekten kırmızı et fiyatı uçmuş gitmiş. Kıyma en ucuzlardan bimde 217,5 lira köfteci yusufta 220 lira. Kasapta falan daha iyi etten çektirirseniz 300 lira dolayında oluyor. Tarım kredi mağazasında galiba 110 liraymış ama çok kuyruk ve sınırlı satış varmış, oraya gitmem alacak gücüm var ihtiyacı olanların hakkını almak istemem.
Kırmızı et artınca ona bağlı şarküteri ve ete bağlı restoranlar da fiyatı artırmış. Porsiyonların küçülecek ya da kaliteyi düşürecek yeri de kalmadı, dışarıda yemek halkın bir bölümü için ulaşılmaz oluyor giderek. Dışarıda sosyalleşmeye çalışan gençlere açıyorum arkadaşlarıyla oturup birşey yiyip içemez çoğu.
Yanlis soru: Neden hersey pahali ve ates pahasi? O pahali su pahali yeter biktik imdat
Dogru soru; 550 Milyar dolar borcun yillik %10 faizini kim nasil odeyecek?
Dogru soruyu sormayan bosu bosuna konusup kendini yorar
Dogru soruyu sorun o zaman gercegi ve gelecegi ogrenirsiniz
Sayın tinaz Kızılay'ın çadır satmasını anlatmaya gerek yok ki. Yaklaşık 15 yıldır Kızılay'ın maden suyunu bile almıyorum aldirmiyium. Oradaki kokusmusluk içinde çadır satışı miski amber kokusu kalır.
Ülkemiz için bu seçim en güzeli olsun ama demokrasili olsun herkesin seçimine saygı gösterelim bir birimizi suçlayarak onlar gibi olmayalım.
İnce içinse ben onda kötü bir amaç düşünmüyorum kendi açımdan. Kendi menfaatene göre davranıyor verilsin bir şeyler seçime aday olmasın. 0.01 lik davutoglu yada babacan kadarda mi değeri yok bu adamın? Hele bir adaylar başvurularını tamamlasin bakın o ikisi nasıl oy kabettirecekler bile isteye hemde. Bu seçim başka, oyun içinde oyun var görün bakın.
Mayıstan itibaren 3 Aylar artık 2 ye iniyormuş
Şaban ve Ramazan
Benim kisisel tahminim bu adam YSK karariyla aday olamayacak.
Yanilmiyorsam 36 saat itiraz suresi var.
Bu 36 saat icinde, her 10 dakikada bir, bir kanala cikarak Magdurum da magdurum diye zip zip ziplayacak.
Sonucta, eger YSK karari degistirip aday kabul ederse,secime girip kaybedecek.
Ikinci olasilik, YSK itirazi kabul etmeyecek, ve bu secime giremeyecek ama Millet Vekilligine aday olacak,sadece vekil olup, dokunulmazlik saglamak icin.
Ben bu adamin ne hin oldugunu cok iyi takip etmis olanlardanim, asil oyunu, yeni meclis, yuce divan icin yeterli sayiya ulasamasin gayreti olacak.
O yuzden Huda-par'la isbirligi yapiyor, HDP'li ilimli secmeni korkutmak icin.
Yoksa o da biliyor, HDP'li secmenin kararliligini, Muharrem INCE'nin cekilecegini. MHP'nin baraj altinda kalacagini.
21 senedir ilk kez tunelin ucunda bir isik var.
Arti, bu defa deprem ve sellerde perisan olmus vatandasin goge yukselen elleri, dualari var.
CHP aday vurusu yapanların geçmişiniiyice araştırmalı ahlaksız menfaatçi rüşvetçileri partiye almamalı bu parti büyük önder ATATÜRK ün partisidir bu ruhu taşımayanlar bu partiye yaklaştırılmamalı adaylara uyulması gereken yüksek ahlak ilkeleri metni yazılmalı altına imza attırılıp yüce TANRI nın huzurunda yemin ettirilmeli seçmenin oyunu alıp başka partiye geçenlere ağır para cezaları getirilmeli siz bu partiye oy veren seçmenin oyunu alıp başka bir partiye götüremezsiniz oy partiye verilmiştir ne deöek yahu sen CHP seçmeninin oyunu al götür siyasal islamcı partiye devret cumhuriyetimizi yıkmak isteyen ATATÜRKe saldıran lanetleyen heykellerini yıkıp sürükleyenlere nasıl götürürsün bu bir ahlaksızlıktır bu gün millet ittifakı adayının karşısına siyasal islamcılara destek olmaktan vaşka bir izahı yok bu zihinsel egolarına uyarak kazanamayacağının bile bile aday oluyorlar bunlar TÜRKİYE nin yıkılma tehlikesi altında olduğunu göremiyorlarmı sokaktaki insanlar bile bunu biliyor bu gün ülkemiz ekonomik olarak iflas etmiştir bir ayda 14 milyar dolar cari açık veriyor araplar atalarımızdan kalan varlıklarımızı ucuza kapatmak için para veriyorlar siyasal islamcılar iktidarda kalırsa çok karlı çıkacaklarını biliyorlar seçime kadar dolar patlamasın diye azar para gönderiyorlar kk oğlunu eleştiriye gelince kk sokaktaki seçmenin arap hayranı olduğunu biliyor TÜRKİYE nin yıkılma tehlikesinin olduğunu çok iyi biliyor onun için ılıman islamcı partileride yanına alarak siyasal islamcıları alt menin mümkün olduğunu biliyor hiç kimse kk oğlunun yaptığını yapamazdı TÜRKİYE muhalefetini bir araya getiremezdi uzlaştıramazdı cumhurbaşkanlığıda hak ettiği bir makamdır sokaktaki insan TÜRKİYE nin ne kadar büyük tehlike altında olduğunu bilmez zaten bilse ne muharreme nede diğer küçük partiye oy vermez TÜRKİYE cumhuriyeti bu siyasal islacılarla hem elli yılını hemde mal varlığını kaybetti üstüne birde arap ülkesi olma riski var uyabın kendinize gelin ulu önder ATATÜRK ün dediği gibi hattı müdafa yok sathı müdafa vardır
Ben Bahçeli'nin YSK ya ne diyeceğini merak ediyorum.
Yer Kapma - 326. Bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=Gp7kyJOAIAc
Okuduğum okulun şimdiki İlkokul müdürü meslek tanıtım günleri için ulaştılar
Ama bitirdiğim bölümde sadece 7-8 sene çalıştığım için iyi örnek olamam diye kabul etmedim .
Sn işçi74
Mütehitmisiniz, hırsız müteahitmisiniz, neden bu kdr zorunuza gitti benim hırsız müteahitlere sövmem size mi dokundu. Sizde mi ağzından allah din kuran düşürmeyen hırsızlardansınız.