VPN TURBO Android markette var, iPhone de var mı bilmiyorum.vpn TURBO indir, aktif hale getir,borsa derinlik gir,bendeki aktif olunca neterhland üzerinden giriyor.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
VPN TURBO Android markette var, iPhone de var mı bilmiyorum.vpn TURBO indir, aktif hale getir,borsa derinlik gir,bendeki aktif olunca neterhland üzerinden giriyor.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
google chrome kullanıyorsanız ZenMate eklentisini indirip giriş yapabilirsiniz.
hacim çok zayıf ama ben yukarı istekli görüyorum. sanırım biraz zamanı var.
Hocam pek anlamıyorum da zen mate eklentisini nerden indiriyoruz Bilgi verebilirmisiniz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorun hangi VPN kullandığın değilmiş hangi internet paketi kullandığınmış şimdi öğrendim...genelde ttnet kullananlar aynı sıkıntıyı yaşıyormus
sağ kulvarı boşalttılar, sol kulvarda 23 e 14800 lot barajını koydular. sorun ne anlamadım. aslında anladım sorun bende, kusura bakmayın kristal 1,81 den sattım 2,15 lerde tavana gidiyor şimdi. 2,81 uluun sattım 2,97 gördü şimdi. dgklb sattım 3,77 cuma 4,03 gördü, bunu satarsam bu da gider. evet sorun bende. :)
rahat olabilirsiniz ben sattım
Aynı ben:)
Satan olduğu sürece çıkmaz.. 20 lerde satıcı kalmadı fiyatı 21 e çekti.. Ordan da satıcı kalmadı ve 22-23 e çekti.. Şimdi bu noktalarda satıcı arıyorlar.. Ve maalesef satıcı olduğu zaman bu fiyatlarda kalacaktır..
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi yukarıda ki mesajlardan da anlaşılacağı üzere, bence banvit fiyatlarda iskonto uygulayarak hem rakip firmaları sıkıştırıyor hemde sürümden kazanarak satış gelirlerini artırıyor.
Peki bunu yaparken karlılıktan ödün mü veriyor. Hayır.
Bunu neye dayanarak söylüyorum. Banvit'in satın alınma sürecinde bir yazı okumuştum bulursan kopyalarım. bu yazıda banviti satın alan brezilyalı BRF şirketinin küresel bir şirket olmasından dolayı maliyetler konusunda (özellikle ithal yem) piyasaya göre avantajlı olduğu ve bu avantajını kullanarak üretim sürecindeki maliyetleri aşağı çekerek banviti rakiplerinden bir adım öne taşıyacağı belirtimişti.
%100 olmasa da satış fiyatlarındaki düşüklüğü bu duruma bağlıyorum ben.
Sevgili dostlar şu fiyat politikasına takılmayın.. Bu pazarlama stratejisidir.. Telefonda da vardır.. Giyimde de vardır.. Gıdada da vardır.. Mesela elinizde 100 tane ürün var. Bu ürünlerin 20 tanesini 10 liradan taze veya ilk çıktığında satarsınız.. Sonra geriye kalanların 30 tanesini 9 liradan satarsınız.. Sonra geriye kalanların 40 tanesini 8 den satarsınız.. Ve nihayet elinizde 10 tanesini 5 liradan satarsınız.. Hesaplayın bakalım ortalamanız kaç.. Yaw pazarda bile adamın 10 kilo malı kalmıştır koca gündüz 4 liraya fiyat çektiği ürüne bitsin geriye götürmeyeyim diye 2 lira fiyat çeker.. Takım elbise almaya çalışırsanız Mayıs ayında 1500 liralık takımı 400 e alırsınız.. Bu adam tüm sezon zaten parayı vurmuş oluyor.. Kalmasın diye satıyor.. O yüzden fiyat politikasına takılı kalmayın.. Bir de bu adamlar tavuğun ibiğinden tavuğun bacağına kadar paraya çeviriyorlar.. O 5 liraya düşen mal da satılmazsa mesela son kullanımına 2*gün kalsa bile belki de köpek kedi maması falan oluyordur.. Siz arkanıza yaslanın şirket çalışsın zira onlar işi bizden daha iyi biliyorlar..
Hedef 34 lira. İyi bilanço gelmesi şart, 300 milyon falan gelirse o rakamlara çıkar.
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
12 aylık 300 milyon gelmesi için son çeyrekte 85 milyon civari kar yazmasi lazim.
Kasim ayi uretim rakamları cuma günü aciklanacak tuik tarafindan. Eger ekim ayı gibi guzel rakamlar gelirse 300 milyonu bile aşabilir 12 aylik kar.
Ama 300 milyonluk karin bizi 34 tl lere götürmesi zor bence. Eski zirveyi bir miktar geçebiliriz.
Umafim ben yanilirim sizin dediğiniz olur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durum böyle hadi iyi geceler...:)
https://invst.ly/6abxs
Hacim Kurudu Arkadaşlar.
Anlayana tabiki de..
Teknikle bir alakasi yok.. Tam patronun keyfine kaldik..
Yanarimda 1.21 maliyetli ihgyo sattigima yanarim...
Alan yok ki satalim.. Biraz alis yazda satalim
Ben bu cumaya kadar birşeyler olmazsa artık ekranı kapatırım diye düşünüyorum.. Ekrana bak bak bak psikolojimiz bozuldu
Geçen yıl son çeyrekte neredeyse 9 aylığın yarısı kadar net kar getirmişti, tabii bu sefer 32-75-110 gibi bir durum oldu. Son çeyrekteki kar rakamı oldukça yüksek önceki seviyelere baktığımda genelde düşüş eğilimi gözlemledim. Benimki tahmin gerçi sadece dediğiniz gibi 83 milyon gelirse dediğim rakama ulaşıyor.
34-35 lira hedefim de aslı 29'un kapısından dönmesine benzer şekilde, bence bilanço dediğim seviyelere gelirse o rakamlar görülür ama sonrasında tabanı 25 liralarda falan yapar diye düşünüyorum, son dönemdeki hareketleri biraz copy-paste gidiyor çünkü. Bir de tabii Citi sanırım bolca mal sattı, bunu neden yaptı ona bakmak lazım. Örneğin bir arkadaş 3 aylık takas verilerini paylaşırsa piyasanın nasıl tepki verdiğini daha rahat gözlemleyebiliriz. Ocak-Mayıs, Mayıs-Ekim, Ekim-Kasım, Kasım-Ocak şeklinde aralıklara bakmak da iyi olabilir.
30 lira görürsem satarım zaten, beklemeden üstü hissedeki sığlık kaynaklı olacaktır.
Haklısınız, işin o kısmını bilme şansımız pek yok bazen yok yere çok fazla yönetim, şirket gideri vs. çıkabiliyor.
Son durum grafikte..
https://invst.ly/6an8c
Satışlarla ilgili ufak bir çalışma yaptım.
http://https://i.hizliresim.com/3E27qA.png
Tablodan da anlaşılacağı üzere;
1- 2016 son çeyreğe kadar çeyreksel bazda satışlarda çok büyük bir değişiklikler yok. Ama 2016 son çeyreğinden itibaren belirgin bir artış var.
2- Bilinenin aksine en yüksek satışlar yaz aylarında değil 2, çeyrekte gerçekleşmiş.
3- 2017 yılının ilk 3 çeyreğinde neredeyse diğer yılların 4 çeyreği kadar satış hasılatı elde edilmiş.
4- 2017 yılında kar marjlarında ki artışı söylemeye bile gerek yok.
5- Son olarak 2017 4. çeyrekte 600.000.000 tl civarı bir hasılat olduğunu varsayarsak (Cuma günü gelecek veriler bize önemli bilgiler verecek) %15 lik net kar marjıyla bile 90 milyon civarı çeyreksel kar anlamına gelir. Bu da bizi 300.000.000 tl üzeri kar rakamına ulaştırır.
2016 son çeyrekte %50 ye yakın ihracat artışı 2016 son çeyreği kurtarmış.
Bence de bu yıl son çeyrekteki kur ve ihracat artışı ve ayrıca karkas et ithalinden satış son çeyreği kurtaracak ve sizin de tahmininizin üstünde bir kar gelecektir inşallah.
ssss