Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
tavuk fiyatlarının son aylarda düşmesi bir kısa vadede banvite iyi gelmiyor çünkü karı düşüyor ama orta ve uzunda piyasadaki diğer üreticilerin zor duruma girmesine neden oluyor buda piyasadaki bazı oyuncuların piyasadan çekilmesine zemin hazırlar...bu durumda da banvit piyasada gittikçe belirleyici bir duruma gelir ve istediği fiyat politikalarını uygulayabilir...

ben her ne kadar son zamanlarda tavuk fiyatlarının düşmesinden çekiniyor olsamda banvitin ihracatta ciddi ataklar yapıyor olması umut vericidir...herşeye rağmen şirket her türlü ekonomik şartlarda kar etmesini biliyor...
Geçen günde yazmıştım benim bulunduğum ilde banvit bütün tavuğun fiyatı yazında 5.5 tl idi şimdi de 5.5 tl. Bana göre fiyatlarda düşüş yok ama mevsimlik olarak hacimde düşüş olması normaldir. Bunu da sizinde dediğiniz gibi ihracaatla kapatabilir.
Bu arada 2 ay önce 5 adet hisse belirleyip içlerinden 2 sini seçtim. Portföyün %50 si ile banvit % 20 ile diğer hisseyi aldim. Almadığım diğer 3 hisseden en az yapanı %25 yaptı. Aldığım diğer hissede %20 yaptı. Patinaj yapan tek hisse banvt oldu ama umudumu yitirmedim ocak ayı icerisinde bancitten de iyi bir performans bekluyorum. Eğer beklediğim hareket gercekleşmezse son 3 aylık kârda sıkıntı olduğunu düşünmeye başlayacağım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.