Sayfa 292/872 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: BANVT - Banvit

rahat olabilirsiniz ben sattım

2. Aynı ben:)

3.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    sağ kulvarı boşalttılar, sol kulvarda 23 e 14800 lot barajını koydular. sorun ne anlamadım. aslında anladım sorun bende, kusura bakmayın kristal 1,81 den sattım 2,15 lerde tavana gidiyor şimdi. 2,81 uluun sattım 2,97 gördü şimdi. dgklb sattım 3,77 cuma 4,03 gördü, bunu satarsam bu da gider. evet sorun bende. :)
    Demek herşeyin sorumlusu sendin [emoji3] kardeş kristal maliyetin neydi acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Demek herşeyin sorumlusu sendin [emoji3] kardeş kristal maliyetin neydi acaba?

1,79 :) bişey çıkmaz bundan dedim, çıktı.

5.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    1,79 :) bişey çıkmaz bundan dedim, çıktı.
    İyi bari. Biz çok da yukalardan alıp zararına verdik çıktık. Spek kağıdı canı istedi çıkıyor şimdi.

Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

6. Satan olduğu sürece çıkmaz.. 20 lerde satıcı kalmadı fiyatı 21 e çekti.. Ordan da satıcı kalmadı ve 22-23 e çekti.. Şimdi bu noktalarda satıcı arıyorlar.. Ve maalesef satıcı olduğu zaman bu fiyatlarda kalacaktır..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Geçen günde yazmıştım benim bulunduğum ilde banvit bütün tavuğun fiyatı yazında 5.5 tl idi şimdi de 5.5 tl. Bana göre fiyatlarda düşüş yok ama mevsimlik olarak hacimde düşüş olması normaldir. Bunu da sizinde dediğiniz gibi ihracaatla kapatabilir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Benim bulunduğum ilde yaz boyunca fiyat hep 5.5 tl idi. Yani farklı bir durum yok.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Banvit takibindeyim. Bugun marketten tavuk aldim. Hem kaliteli hem indirimdeydi.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdi yukarıda ki mesajlardan da anlaşılacağı üzere, bence banvit fiyatlarda iskonto uygulayarak hem rakip firmaları sıkıştırıyor hemde sürümden kazanarak satış gelirlerini artırıyor.

Peki bunu yaparken karlılıktan ödün mü veriyor. Hayır.

Bunu neye dayanarak söylüyorum. Banvit'in satın alınma sürecinde bir yazı okumuştum bulursan kopyalarım. bu yazıda banviti satın alan brezilyalı BRF şirketinin küresel bir şirket olmasından dolayı maliyetler konusunda (özellikle ithal yem) piyasaya göre avantajlı olduğu ve bu avantajını kullanarak üretim sürecindeki maliyetleri aşağı çekerek banviti rakiplerinden bir adım öne taşıyacağı belirtimişti.

%100 olmasa da satış fiyatlarındaki düşüklüğü bu duruma bağlıyorum ben.

8.  Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Banvit takibindeyim. Bugun marketten tavuk aldim. Hem kaliteli hem indirimdeydi.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Koca milyon dolarlar kar eden firma
    Sadece gunu birlik markette uglunan fiyat iskontosuna mi kaldi... Cok dar dusunce..
    Yatirim tavsiyesi degil

Sayfa 292/872 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •