Sizce degeri kactir arkadaslar.elinde para etcek tek arsasi var.bir hesap yapacak yokmu
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sizce degeri kactir arkadaslar.elinde para etcek tek arsasi var.bir hesap yapacak yokmu
Onu bunu bilmem de haber ciktiktan sonra devir alinacak sirket deger kaybediyo, adam olana sorarlar madem degersizdi neden aliyosun diye, tam bir komedi sahnesi:))))
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi analiz yapmak lazim.sak diye oturturlar adami.yakinda oran bedeli gelir.elinde tek arsasi var para yapan.onuda kac sayarlar bilmem.tehlikeli duruyo gibi.
arsa gebzedeydi iyi para yapar bence
Egeprofili tavana cektiler.ordan dikkat cekip pimasta mal yediriyo olabilirlermi.
Sayin cefaks alan satan pasta alabilirmiyi
Ne guzel dunya 5.56 gor sonra indir 5.04 kapat. Mac daha bitmedi bakalim ikinci yari ne olacak.
Egpro sirkette tavan oluyor pimas elma sekerimi ?
Defter değerıne göre birleşme olursa 1lot pimaşa yaklaşık 0.72 egpro verecekler.egpro birleşmede 11 bile olsa 11x0.72=7.92 liraya karsilik geliyor.niye baskiliyolar acaba?
Peki bu cakallar pimasin defter degerini baz alip egepronunda imkbi degerini esas alirsa ne olur???
Hesap onemli.ayrica tavan olmamasi kusku verici.neden millete alim firsati veriyolar acaba???????????
Ama bir cakallik varya hayirlisi oyaktaki malin tumu alinmis bakalim ikinci devre ne yapacak
Patronda gecen hafta elindeki tum mali borsada 4.7 civari satti.gerci gercekte satmamiatir..spege devretti.ama kuskulandirdi beni yinede.birde pimas arsa haricinde ici bos galiba.marka degeri koyarlarmi bilmem.
30 milyon dolari sadece arsa parasini hisseye bolersek olusu kac kira yapar pimasin
Biliyom elinde az kaldi cok yuksek oranini satmisti.4.95 lere dustu.burnuma neden pis kokular geliyo
Kagit 4.87 dusuyor.guzel hisse degeri hesapliyacak biri lazim bize.
Paşa gonlu bilir bugun alirsa ucuz yoksa alir belki:))))
Tiyatro sergiliyorlar. Bakalım sonunda gülen kim olacak???
neden düşüyor? EGPRO tavan bu ekside neler oluyor?
4.65 dustu tabana dogru gidiyor.demekki hesap hatasi yapiyoz arkadaslar.dogruyi yapan kazanir.sabah zaten eksi acmas8ndan suphelenmistim.piyasada hemen hesaplayamadi galiba.
Biri tavan olupda diğerinin eksiye gittiğini ilk defa görüyorum 5 cayinimi bekliyorlar
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her koyun kendi bacagindan asilir bence hatayi yapan tahta yapmak istemeyen kisidir ancak hicbir birlesmede yoktur ki yeni sirket deger kazansin eski sirket ayaklar altinda olsun bunu yapan olsa olsa art niyetli tahtayi yonlendirendir kaldi ki pimas ortaklik yapisi ve sirket itibari bu degildir titreyip kendine donmesini bilmeli!!!
Pimas tahtasi artik tarih olcak.belli oranda egepro hissesi verilcek dostum.oran cok dusuk olursa deger kaybetmesi normal.demekki egpro bugun 9 larda kalsa biz 3 lere inecekmisiz
Hmm mantıklı ama egepronunda şuan nereye gideceğini bilmiyoruz ..hissede değilim ilgimi çekti teşekkürler bol kazançlar..bir kaç kimildayan hisse farkettim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acilen alan satani koyabilecek varmi
Film başladı sanki....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam pimas icin film bitcek.sence degeri nerelerde olusur birlesmede..
Bugün için 5 üstü kapatacağını düşünüyorum 5.20 üstü kapanış şık olur....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öğleden önce OYAK, öğleden sonra İŞ YATIRIM canına okudu kağıdın. İŞ YATIRIM sabah aldıklarını akşam çatır çatır verdi. Alıcının çok dağılmış olması da hiç hoş olmadı.
Eğer OYAK satışı speğin bir oyunu değilse bugünkü satıştan sonra elindeki PİMAŞ ları neredeyse bitirdi. Buna rağmen 4.50 lerde tutunuyorsak bence iyiye işaret. Ama bugünün baş aktörü OYAK değil İŞ YATIRIM.
EGPRO tavan yaptırıp bununla sonradan gelenleri avladılar bence. Herkese korku verdiler. yarın millet atlamayabilir korkudan
Sonucta matematik hesabi islem olcak.artik o almis bu satmis onemi yok.az cok birlesme oranini tahmin eder dogru yol alir.
Takas atarmisiniz arkadaslar
Hisseanaliz.comda var.ben kopyala yapistir yapamiyom.bak ordan