Sayfa 29/62 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
Arama sonucu : 489 madde; 225 - 232 arası.

Konu: PIMAS - Pimaş

1. Biri tavan olupda diğerinin eksiye gittiğini ilk defa görüyorum 5 cayinimi bekliyorlar

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

2. Her koyun kendi bacagindan asilir bence hatayi yapan tahta yapmak istemeyen kisidir ancak hicbir birlesmede yoktur ki yeni sirket deger kazansin eski sirket ayaklar altinda olsun bunu yapan olsa olsa art niyetli tahtayi yonlendirendir kaldi ki pimas ortaklik yapisi ve sirket itibari bu degildir titreyip kendine donmesini bilmeli!!!

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by albatros8088 Yazıyı Oku
    Biri tavan olupda diğerinin eksiye gittiğini ilk defa görüyorum 5 cayinimi bekliyorlar

Pimas tahtasi artik tarih olcak.belli oranda egepro hissesi verilcek dostum.oran cok dusuk olursa deger kaybetmesi normal.demekki egpro bugun 9 larda kalsa biz 3 lere inecekmisiz

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Pimas tahtasi artik tarih olcak.belli oranda egepro hissesi verilcek dostum.oran cok dusuk olursa deger kaybetmesi normal.demekki egpro bugun 9 larda kalsa biz 3 lere inecekmisiz

Hmm mantıklı ama egepronunda şuan nereye gideceğini bilmiyoruz ..hissede değilim ilgimi çekti teşekkürler bol kazançlar..bir kaç kimildayan hisse farkettim

Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

5. Acilen alan satani koyabilecek varmi

6.  Alıntı Originally Posted by tirendaz Yazıyı Oku
    Defter değerıne göre birleşme olursa 1lot pimaşa yaklaşık 0.72 egpro verecekler.egpro birleşmede 11 bile olsa 11x0.72=7.92 liraya karsilik geliyor.niye baskiliyolar acaba?
    emin misin? Ters bişeyler var.

7.  Alıntı Originally Posted by ottox Yazıyı Oku
    emin misin? Ters bişeyler var.
    Sayin ottox ben defter degerlerine gore buldum bu orani ha bunlar namuzsuz adamlar baska bir dalavere ceviriyorlarsa o da yakinda belli olur

8.  Alıntı Originally Posted by money_money Yazıyı Oku
    Benzer durum abisindede var 40 küsür kambiyo zararı gelde inan sonuçta geçici beyan ancak mide bulandırmıyor değil!! Aylardır attıkları taklalar kabak tadı verdi, ancak hedefimde en ufak sapma yok daha film başlamadı tabi bence!! kıvransın dursun muhterem spek;) Taklalar atıyor aylardır ky'yı taklaya getirmek için.... Sabırla beklemeye dewam....

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Film başladı sanki....

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 29/62 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •