Sayfa 25/62 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 489 madde; 193 - 200 arası.

Konu: PIMAS - Pimaş

1.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    5 ay bekledim.3.53 aldim.oncek8 gun 4.50 den sattim.dunden beri hareket yapiyo.4.83 olmus.gelde kafayi yeme.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hakkinizda hayirlisi hocam. kaldim forum da tek basima desene.aslinda bende 5 kusurlerden satmadigima pisman oldum. tahtayida geri bastilar hem kacan hisseler hem vakit kotu oldu birde bir kismini cikmistim gecenlerde sans iste kalanla yola devam. Bu tahatacidan hersey beklenir bir bakmissin yine assagidayiz yada yukarda tahtayi maymun ettiler zaten aylardir. Tek beklentim arsa satisi. Neyse uyku moduna devam.

2. 4.91 kapamis.dahada deli oldum.brutte bile bekledim.5 leri gordum.aldigimda 3 gunde 4 leri gecti.en hizli kazandigim kagitta ama sonu iyi olmadi.1.000 lotumami goz diktin pis spek.kardan 400 tl zarar.ama aylarca bekleyip 2 gunde gitmene yaniyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Blanco aciklamis.kol gibi zarar.2.543.570 galiba.sok oldum.esas. faaliyetten kardalar ama diger olagan disi giderlerden 14 milyon zarar.bu kalem nedir arkadaslar 14 milyon zarar yazacak bos fabrikada...

Benzer durum abisindede var 40 küsür kambiyo zararı gelde inan sonuçta geçici beyan ancak mide bulandırmıyor değil!! Aylardır attıkları taklalar kabak tadı verdi, ancak hedefimde en ufak sapma yok daha film başlamadı tabi bence!! kıvransın dursun muhterem spek;) Taklalar atıyor aylardır ky'yı taklaya getirmek için.... Sabırla beklemeye dewam....

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ege Profil, PİMAŞ'ın Şirket tarafından devralınarak birleşmesi amacıyla çalışmalara başlanmasına karar verdi

Ege Profil, PİMAŞ'ın Şirket tarafından devralınarak birleşmesi
    amacıyla çalışmalara başlanmasına karar verdi.
    Ege Profil'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
    "Yönetim kurulumuz tarafından, bağlı ortaklığımız PİMAŞ Plastik
    İnşaat Malzemeleri A.Ş.'nin Şirketimiz tarafından devralınarak birleşmesi
    amacıyla çalışmalara başlanmasına, birleşmede değişim oranına esas
    teşkil etmesi için uzman kuruluş raporu temin edilmesine ve birleşme
    projesi çerçevesinde gerekli işleri yerine getirmek üzere Şirketimizin
    Genel Müdürü Ergün Çiçekçi ve Mali İşler Grup Müdürü Nurcan Güngör'ün
    münferiden yetkilendirilmesine karar verilmiştir."

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626531

***PIMAS* *EGPRO*** PİMAŞ PLASTİK İNŞAAT MALZEMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***PIMAS******EGPRO*** PİMAŞ PLASTİK İNŞAAT MALZEMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler [EGPRO]
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Yönetim kurulumuz tarafından, hakim ortağımız Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Şirketimizin devralınarak birleşmesi amacıyla çalışmalara başlanmasına, birleşmede değişim oranına esas teşkil etmesi için uzman kuruluş raporu raporu temin edilmesine ve birleşme projesi çerçevesinde gerekli işleri yerine getirmek üzere Şirketimizin Genel Müdürü Ergün Çiçekçi ve Mali İşler Grup Müdürü Nurcan Güngör'ün münferiden yetkilendirilmesine karar verilmiştir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626532

BIST

(21/08/2017 - 08:16:56)

Sayfa 25/62 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •