Söylediğimin kanıtı borsada işlem gören Avrupa'da ki hacı amcaların dövizleri ile kurulan şirketler ittifak holding, umpaş holding,kombassan şimdiki adı Bera, işbirliği holding bakın hepsi 0.5 ile 0,2 arası defter değeri ile işlem görüyor.
Printable View
Söylediğimin kanıtı borsada işlem gören Avrupa'da ki hacı amcaların dövizleri ile kurulan şirketler ittifak holding, umpaş holding,kombassan şimdiki adı Bera, işbirliği holding bakın hepsi 0.5 ile 0,2 arası defter değeri ile işlem görüyor.
Bu seferki genel kurula bende katılacağım.
Belkide genel kurula katılmadan hissemiz sermaye arttırımını yapacak.
Aynı be ya . sırf elindeki arsalar borsa değerini katlar demiyormuyuz diyoruz.ozaman fiyatı niye güncel değil 40 yıl öncenin fiyatı.durustse güncel yapsın borsa değeri katlasin. Ortaklıktan ayrılan güncel fiyattan ayrılsın.olmaz binliralik hisseyi 100tl ye sattiracak ki beleşe lot toplasinlar. Dürüstlük bunun neresinde.
Sayın faruko işbirin ilk keşfedeni sizsiniz
Cuma günki kapanış hisse için süperdi,yeni haftada iyi bir açılış bekliyorum.
Tekrardan hissede hareketlenme başladı.
İş yatırım alıcı
Hissenin yukarı hareket etmesini engelleyecek hiçbir sebep yok.Bu hissenin verilerini detaylı bir şekilde inceliyorum defalarca inceledim olması gereken şuanki fiyatı 350-400 tl.YTD
İşlem olmadı mı ilk ayakta?
Bu hisse böyle kârlar ettiği sürece sermayeside böyle kaldığı sürece almaya devam birde yönetim kurulunda hissenin normal pazara geçişiyle ilgili kararlar alınırsa İSBİR bistte efsane hisselerden birisi olur.YTD
Belli ki son yükselişte ortamda gezen son üç beş lotu da toplamışlar ki hiç işlem yok.
Cinali kardeş buralarda az nakit bağlı.emekli etmez mutlu eder.
Katılıyorum ama bir bilinmezlik durumu söz konusu. Bu nedenle az para ile beklemek mantıklı geldi bana.
Giden hisse her koşulda gidiyor.ben alır satmam istediğim yere gelene kadar.piyasada çöküş ihtimalini düşünerek portföy olustururum. Böyle az kazanıyor ama kayıptan ettirmiyor.
Dün kapanışta gerçekleşen 200 lot bu gün iyiye işaret geldi bana.
Nakite sıkışanlarda olmasa satıcı olmayacak gibi ne dersiniz?
Evet arkadaşlar ,
rüya bitiyor , bunu anladığınız için yazmıyorsunuz ,
heyecan bitti .
40 gün önce size 2015 te ki tecrübemi ve anladıklarımı yazmıştım .
İnşallah yukarıdan satanlar olmuştur .
Rüya bittiği için değil istemediğim için yazmıyorum.2015 teki olay gibi olması için dönüş olması lazım ama hala dönmedi görünüşe göre bu hafta 180 üstüne çıkar ise aşağı gelmesi zor.Bu akşam önemli.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Biten birşey yok sanki hatta daha başlamamış gibi... ytd!
Aynen daha bunlar hareket falan değil.Bekleyip göreceğiz bakalım ISBIR nerelere gidecek.YTD
Bistte efsane olacak hisslerden biri ISBIR.YTD
Hareketsiz olarak buralarda çok kaldı.1 ay oldu umarım buralar dip olur yeni bir atak başlar.
:)) anlıyorum sizi
Az önce USD 3,80 di .
Yabancı malda olduğu için aşağı ya vermiyor .
oyun kuruyorlar yakın zamanda borsa nın gümleme ihtimali çok yüksekken .
işbir de yada başka hissede beklemek %99 risk .
Mal toplama böyle riskleri kullanarak olur.rahat ol birşey olmaz dünyanın en yüksek faizi bizde.hem%yuz hisse tasimadiktan sonra bu düşer dolarin çıkar birbirini dengeler.
http://hissegrafiklerii.blogspot.com.../01/brksn.html
http://bigpara.hurriyet.com.tr/analiz/teknik-analiz/
yukarıdaki linkteki grafiğe çok benziyor.İnşeallah sonu öyle olmaz.Hisse grafik olarak üçgen,bayrak formasyonlarına benziyor.Ama bu formasyonlarda formasyonun 3-4 haftada tamamlanıp ikinci hareketin başlaması lazımdı.
ikinci linkte İşbir in 6 aylık ve 1 yıllık grafiklerine bakarsanız yukarıdaki grafiğe benzediğini görürsünüz.Tabiki burası borsa her grafik birbirine benzeyecek diye bir kural yok.
yarın çok önemli 180 ve üzerine atarsa iyi olur.
100 lerden niye daha çok lot almadım diye kendime kızıyorum. Kâr göründü artık dusupte bana alım fırsatı verir mi. elimizdeki üç kıta göz diken dilenci.
Bu saatten sonra hisseyi satanlar borsadan anlamayan hasbelkaderler veya nakite sıkışanlar