Sayfa 25/844 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by GÜNEŞLİGÜNLER Yazıyı Oku
    Sayın Cok daha çok süpürecekler böylesine bir hisse için bu fiyatlar çok komik bu hisse çok farklı fiyatları hakediyor.
    Artık aşağı gelmesi zor 17 milyon kardan sonra. Kumar amaçlı almıştım hisseyi, diyorum birazda yatırım amaçlı alsaydım.bunun pişmanligı var.bu pişmanlık çok kişide vardır.bu nedenle dusurmezler. sıkar.bu fiyatı bile ölü eşek fiyatı. Lan spek hadi bana kız ve gıcikligına düşür de seveyim seni

2. Şimdi aşağıda 165 in altına gelmedikçe sorun yok. Ama yukarıda da 180 üstü kapanış yapmamız lazım hatta 3 gün den fazla kapanış yapmamız lazım. Güzel olan aşağı sarkmalarda hacim olarak zayıf kalması yukarı çıkışlarda ise hacmin artması. Tekniğin bu hissede pek işlemeyeceğinin bende farkındayım ama bunlar benim için güzel olanlar. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR DİKKAT.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Artık aşağı gelmesi zor 17 milyon kardan sonra. Kumar amaçlı almıştım hisseyi, diyorum birazda yatırım amaçlı alsaydım.bunun pişmanligı var.bu pişmanlık çok kişide vardır.bu nedenle dusurmezler. sıkar.bu fiyatı bile ölü eşek fiyatı. Lan spek hadi bana kız ve gıcikligına düşür de seveyim seni
    boran kardeş temeli sağlam olan bu hisseyi neden kumar olarak aldın anlayamadım

Lotu AZ,piyasaya gönülsüz geldi,ondan

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Lotu AZ,piyasaya gönülsüz geldi,ondan
    bu tip hisselerin ne yapacağı belli olmaz.bir ay olmadan yuzde 80 prim.yaptı.ben bunların 2 sene önceki genel kuruluna katıldım.sermaye artırımı yapmaya söz verdiler ama malesef sözünde durmadılar.önümüzdeki genel kurula ankarada olduğum için katılıp bu sözlerini neden yerine getirmediklerini soracağım

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    bu tip hisselerin ne yapacağı belli olmaz.bir ay olmadan yuzde 80 prim.yaptı.ben bunların 2 sene önceki genel kuruluna katıldım.sermaye artırımı yapmaya söz verdiler ama malesef sözünde durmadılar.önümüzdeki genel kurula ankarada olduğum için katılıp bu sözlerini neden yerine getirmediklerini soracağım
    Genel kurula kadar daha 7-8 ay var . O zamana kadar ya yaparlarsa? O zaman ne sormaya gideceksiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Bu hisse Kumarlık bir hisse değil.Eskiden beri takip ederim.Royaldan sonraki geleceğim yerlerden biri de İşbir di.Erken yükseldi.İşbiri inceleyen araştıran kişi,işbire yapışır kalır.Nasip olursa ileriki zamanlarda gelmeyi düşünüyorum.Ama Royal da işim uzun daha.
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Bu şirket Yimpaş kombassan, umpaş gibi avrupadaki işçi dövizleri ile kurulmuş.müslümanlar parayı görmeye görsün hemen ilk bulduklarını öpüyorlar.malesef bu hissede de öyle olmuş.sirket kurulurken fikir babaları yönetimi eline almış,güzel maaş alıyorlar.bu nedenle bu kaymaklı kadayıfı korumaları lazım. Nasıl korurlar. bedelsiz vermeden Azda temettü vererek. Hazır borsaya da açılmışken kerhen daralan bıkan yılan yatırımcı lotlarıni aldığın servet gibi yönetim ücreti ve karın %4 ü ile toplarsın uzun sürer ama ōmrün yetmez se torunların yapar.nasıl olsa çeşmenin başında kendileri var. Allah biz Müslümanları tüm insanların şerrinden ve özellikle de müslümanların şerrinden korusun.

Sayfa 25/844 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •