Sayfa 27/844 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Tekrardan hissede hareketlenme başladı.

İş yatırım alıcı

3. Hissenin yukarı hareket etmesini engelleyecek hiçbir sebep yok.Bu hissenin verilerini detaylı bir şekilde inceliyorum defalarca inceledim olması gereken şuanki fiyatı 350-400 tl.YTD

İşlem olmadı mı ilk ayakta?

5. Bu hisse böyle kârlar ettiği sürece sermayeside böyle kaldığı sürece almaya devam birde yönetim kurulunda hissenin normal pazara geçişiyle ilgili kararlar alınırsa İSBİR bistte efsane hisselerden birisi olur.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by GÜNEŞLİGÜNLER Yazıyı Oku
    Bu hisse böyle kârlar ettiği sürece sermayeside böyle kaldığı sürece almaya devam birde yönetim kurulunda hissenin normal pazara geçişiyle ilgili kararlar alınırsa İSBİR bistte efsane hisselerden birisi olur.YTD
    Bu formu zaman zaman takip ederim, bu düşüncedeki nickler zaman zaman değişir ama hayaller hep aynı kalır. Bedelsiz, sürekli pazarda işlem görmesi vs. Daimi pazarda işlem görmesi için dolaşımda yeterli lot miktarını olması gerekir.

Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Bu formu zaman zaman takip ederim, bu düşüncedeki nickler zaman zaman değişir ama hayaller hep aynı kalır. Bedelsiz, sürekli pazarda işlem görmesi vs. Daimi pazarda işlem görmesi için dolaşımda yeterli lot miktarını olması gerekir.
    Dolaşımdaki lot sayısı nedir ve yeterli olması için ne olmalıdır?

Belli ki son yükselişte ortamda gezen son üç beş lotu da toplamışlar ki hiç işlem yok.

Sayfa 27/844 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •