Bir ara güneysu , bana , sana sallıyordu bıraktı ,
şimdi övüyor ama fiskiden önce:)
Printable View
Günlük pasta, Bofa öğlene kadar dibini sıyırmış sonra yallah tazyik
https://i.hizliresim.com/79a6jbx.jpg
EREĞLİ DEDİM... 43.10 üzeri hedef bu olur dedin...sonra altına kaydı..ne olacak demiştim...
3ŞUBAT depremden önceki kapanış-cuma günü mesajın orada..vs...
Dediğim gibi bu işler %55 tir..
mesajlarda var..bunları burada konuştuk..
şu yok...mesela kapanış oldu..ama formasyona ulaşmadan düştü..stoploss neresi...?
zaten %2 yukarı çıkıp %4 aşağıda kapansa adamı eritir.
Kuzu, Koç ters indikatördür... İkiside 100% oranda piyasayı bilir, yönü bilir ve fakat palanın adamıdırlar... Vaktinde çömezken bunlardan etkilenip az para çarptırmadıydık :) Çok şükür şimdi flu zamanlarda teyit için okurum, ters pozdaysam bunlara bir oh çeker devam ederim :)
Arkadaşım senin ismini ağzıma almazken tokatlıyla polemik yaşayıp (ben hiç olayla ilgili değilken) beni de olaya dahil ediyorsun..
Ama madem istediğin bu:Bak 27 şubatta yazdın..1 martta 45.42 eregli kapanış oldu...max. 45.70 gördü...:hedefi görmeden 41.74 e kadar çöktü..formasyon koşulundan sonra o hedefi görmeden düştü..mesela ben 44.38 den alsaydım..hedefi beklerdim..ama düştü..
https://i.hizliresim.com/f24nawf.PNG
Buda 3 şubat gecesi yorumun...endeks güçlü kapattı dedin.ve bu mesajdan sonra 4-6 gün yorum yapmadın..ama endeks sert düştü..tamam deprem oldu ama stoploss mutlaka söylenmeli..
https://i.hizliresim.com/f24nawf.PNG
Tebrik ederim..
Bozkurt la sabahki muhabbetinizden dolayı akkiza vadeliden abanayim diye long açtım güzel oldu gerçi kapamadim ama olsun yarın fırsat verir inşallah kapanmak için..
Bazen böyle muhabbetler işe yarıyor.
Sindoma iyi bir teknikci faydalanın üzmeyin böyle adamları
.
28-02-2023, 14:14#5753 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Altın Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
11,238
Eregl ısdemirin %95 sahip bu fiyatlama normal değil ya isdemir düşecek ya eregl yukarı gidecek
eregl özelin kafamdaki teknik seneryo gerçekleşirse bugun 46 bandından kapanış olabilir.
Bazı insanlar size sadık değildir , size olan ihtiyaçlarına sadıktır.,
İhtiyaçları değişince, sadakatleri de değişir.
2 gün içinde 45.48 görmüş
nokta atışı bekleyeceksen ABKA o bende yok ,
yine söylüyorum formasyon işini küçümsüyorsun ya buyur yarından itibaren meziyetini göster.
benimle teknik konuda kavga ediceksen üreticeksin , yoksa onu dedin bunu dedin dersek bende seninle ilgili bir sürü şey yazarım , benim işim çizmek varsa öyle bir kabiliyetin HODRİ MEYDAN pallaşımlar yapalım yarından itibaren.
Bu borsa öyle yada böyle bir, yoğurdun kaymağı hesabı çılgın bir final ralli yapacak, bunu bildiğim için rahatça long kalabiliyorum doğru yerlerden... Ama bu demek değil ki Gundi nin dediği gibi bu borsa düşmeden hep çıkacak... Bu bir sandalye kapma oyunu olacak belli bir seviyeye gelince... Ve gün gelecek tepeden taban taban gidecek... Ama işte o tepe 7000 mi olur, 8000 mi 9000 mi?
Mühim olan uygun yerden, şort long her iki tuşu söküp masadan kalkmak(gümüş altın candır)... O vakte kadar devam...
https://i.hizliresim.com/8mx4yfs.png
yok beklediğimiz formasyon hedefi sonra yataya sardı.
ne alaka..kapanış demişsin..EREĞLİ:45.42 DEN kapanmış..max.45.70 görmüş..yani alan formasyon gereği 45.42 den alır..çünkü gün kapanmadan nereden kapanacağını bilemezsin..son 5 dakika %1 verebilir..
Oradan alıp hedef aralık olsa tamam diyeceğim..ama SÜREKLİ DÜŞMÜŞ...Yani bu formasyon çökmüş..
Ben trade sistem yapıyorum..metastoctan anlasan konuşacağımda...
bak sana mesaj bulacağım diye 20 dakikam gitti..önceki sayfada olanlar.
Hissede trade etmiyorum..Bence alıp bekleyen daha çok kazanır..TRADE işini VİOB la yapıyorum..
boşver topik anlayacağını anladı gerek yok RED listesine al yazdığımı çizdiğimi görme bak burası biri bizi gözetliyor evi değil
millete stoplosunu nereye koyacağını ben söyleyemem önce onu öğren formasyon çalıştığında maliyetine göre stoploss koyarsın , meşhur treda sistemini burada paylaş ama hep övüyorsun kendini bir tane tahta paylaşımın yok ne formasyon nede hareket anlamında işin gücün kimi yakalarsan eleştirmek .O iş öyle olmuyor burada yapıcan paylaşımları ondan sonra atışalım veya en güzeli al red listesine kafan rahat olsun .
hadi kolay gelsin.
İsteyen istediğini yazar.Teknik bir yöntem eleştirilebilir..Kimisi FİBOYA,KİMİSİ MATASTOCKA,KİMİSİ FORMASYONA inanmayabilir...
Sorun değil..Ben matastock kullanıyorum..isteyen eleştirebilir..PARA KAZANIYORSAM ,ben kendimi haklı görürüm.
Halbuki meselenin benimle alakası da yok..
Benim itiraz edeceğim tek şey: sürekli bir yöne algı yapmaktır..defalarca short veya long demektir..bu kötü niyetli yaklaşımdır.
Defalarca söylenirse bu ÇUVALA DOLDURMA ALGISIDIR..:)
Caho yu bende tebrik ettim, bugün bankaların rallisi onun sayesinde oldu diyebilirim, bi ara şoför kamyondan atladı baktım caho da atlıyor, caho sen atlama nickini kaybedersin bak bu iş para kaybetmeyede benzemez, sonuçta borsada para kaybedilirde kazanılırda ama nickini kaybettimi bi da alamazsın tut akbnkı bende ykbnkı tutuyum dedim, kapanan topikte kaldı yazı, alıntı yapamadım ego yapamaduk. :he:
tabii en karlı başgan oldu, onunki tavan bizimki yaya kaldı..
olsun bugün de büüüle geçti, emeği geçenlere teşekkürler.
Bugünkü şampiyon bence ayhan başgan sonra caho sonra sindoma oldu.
Ben şort tuşunu tekrardan klavyeme taktım, sonra vay duymadım yok görmedim, yok sen tuşu söktüydün ne ara taktın muabbeti olmasın.:drunk:
Arkadaşlar ,sizce bu fiyatlardan dolar mı yoksa altıns1 almak mı daha mantıklı...?
Ben real time online olarak cesurca poz. yazarım ve kapatırım. Bunu başka kimse yapamaz alırlar anektarını
Vob yapman batarsınız, ben batık olduğum içün rahat rahat oynuyabilürüm ve dediğimide yaparım, kimsenin gözünün yaşına bakmam, verin leyn Ayasofya abi min donunu :he:
kısada ikili tepe yaptı, şort denenebilür, ben bi siftahımı yabcam, heyecan olması ilazım.
6103 den salladım makinaya gitti bi ceton langıt köy sandığına :drunk:
VİOP30 günlük, yükselişi YapıKredi Yatırım önlemiş gibi, longların bir kısmını kapatmış, Spot da günlerdir mal alan İs Yatırım burada shorta ilave yatmış, BofA da shortların bir kısmını kapatmış,
https://i.hizliresim.com/ctn0bqi.PNG
altın gümüş dolar alacağıma bitcoin alırım daha iyi.
Dolardan fazla yükseliş beklemiyorum hele seçimden sonra. Hatta düşüş olmalı ki enflasyon düşsün alım gücü artsın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi