Sayfa 28/1011 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 217 - 224 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. 28-02-2023, 14:14#5753 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
    Altın Üye

Duhul
    Mar 2020
    Gönderi
    11,238

Eregl ısdemirin %95 sahip bu fiyatlama normal değil ya isdemir düşecek ya eregl yukarı gidecek
    eregl özelin kafamdaki teknik seneryo gerçekleşirse bugun 46 bandından kapanış olabilir.
    Bazı insanlar size sadık değildir , size olan ihtiyaçlarına sadıktır.,
    İhtiyaçları değişince, sadakatleri de değişir.

2 gün içinde 45.48 görmüş
    nokta atışı bekleyeceksen ABKA o bende yok ,
    yine söylüyorum formasyon işini küçümsüyorsun ya buyur yarından itibaren meziyetini göster.
    benimle teknik konuda kavga ediceksen üreticeksin , yoksa onu dedin bunu dedin dersek bende seninle ilgili bir sürü şey yazarım , benim işim çizmek varsa öyle bir kabiliyetin HODRİ MEYDAN pallaşımlar yapalım yarından itibaren.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bu borsa öyle yada böyle bir, yoğurdun kaymağı hesabı çılgın bir final ralli yapacak, bunu bildiğim için rahatça long kalabiliyorum doğru yerlerden... Ama bu demek değil ki Gundi nin dediği gibi bu borsa düşmeden hep çıkacak... Bu bir sandalye kapma oyunu olacak belli bir seviyeye gelince... Ve gün gelecek tepeden taban taban gidecek... Ama işte o tepe 7000 mi olur, 8000 mi 9000 mi?

Mühim olan uygun yerden, şort long her iki tuşu söküp masadan kalkmak(gümüş altın candır)... O vakte kadar devam...

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Tebrik ederim..
    Bozkurt la sabahki muhabbetinizden dolayı akkiza vadeliden abanayim diye long açtım güzel oldu gerçi kapamadim ama olsun yarın fırsat verir inşallah kapanmak için..
    Bazen böyle muhabbetler işe yarıyor.
    Sindoma iyi bir teknikci faydalanın üzmeyin böyle adamları
    .
    Sorma bende malı kaptırdırdım, tcell yüzünden 19,20 den şutladım malesef... Fırsat verir illaki tekrar...

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Ereğli'de saatlik obo hedefini aştı yalnız benim gördüğüm. Pc'de değilim tam bakamadim

yok beklediğimiz formasyon hedefi sonra yataya sardı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    28-02-2023, 14:14#5753 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
    Altın Üye

Duhul
    Mar 2020
    Gönderi
    11,238

Eregl ısdemirin %95 sahip bu fiyatlama normal değil ya isdemir düşecek ya eregl yukarı gidecek
    eregl özelin kafamdaki teknik seneryo gerçekleşirse bugun 46 bandından kapanış olabilir.
    Bazı insanlar size sadık değildir , size olan ihtiyaçlarına sadıktır.,
    İhtiyaçları değişince, sadakatleri de değişir.

2 gün içinde 45.48 görmüş
    nokta atışı bekleyeceksen ABKA o bende yok ,
    yine söylüyorum formasyon işini küçümsüyorsun ya buyur yarından itibaren meziyetini göster.
    benimle teknik konuda kavga ediceksen üreticeksin , yoksa onu dedin bunu dedin dersek bende seninle ilgili bir sürü şey yazarım , benim işim çizmek varsa öyle bir kabiliyetin HODRİ MEYDAN pallaşımlar yapalım yarından itibaren.
    ne alaka..kapanış demişsin..EREĞLİ:45.42 DEN kapanmış..max.45.70 görmüş..yani alan formasyon gereği 45.42 den alır..çünkü gün kapanmadan nereden kapanacağını bilemezsin..son 5 dakika %1 verebilir..

Oradan alıp hedef aralık olsa tamam diyeceğim..ama SÜREKLİ DÜŞMÜŞ...Yani bu formasyon çökmüş..

Ben trade sistem yapıyorum..metastoctan anlasan konuşacağımda...

bak sana mesaj bulacağım diye 20 dakikam gitti..önceki sayfada olanlar.

Hissede trade etmiyorum..Bence alıp bekleyen daha çok kazanır..TRADE işini VİOB la yapıyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ne alaka..kapanış demişsin..EREĞLİ:45.42 DEN kapanmış..max.45.70 görmüş..yani alan formasyon gereği 45.42 den alır..çünkü gün kapanmadan nereden kapanacağını bilemezsin..son 5 dakika %1 verebilir..

Oradan alıp hedef aralık olsa tamam diyeceğim..ama SÜREKLİ DÜŞMÜŞ...Yani bu formasyon çökmüş..

Ben trade sistem yapıyorum..metastoctan anlasan konuşacağımda...

bak sana mesaj bulacağım diye 20 dakikam gitti..önceki sayfada olanlar.
    boşver topik anlayacağını anladı gerek yok RED listesine al yazdığımı çizdiğimi görme bak burası biri bizi gözetliyor evi değil
    millete stoplosunu nereye koyacağını ben söyleyemem önce onu öğren formasyon çalıştığında maliyetine göre stoploss koyarsın , meşhur treda sistemini burada paylaş ama hep övüyorsun kendini bir tane tahta paylaşımın yok ne formasyon nede hareket anlamında işin gücün kimi yakalarsan eleştirmek .O iş öyle olmuyor burada yapıcan paylaşımları ondan sonra atışalım veya en güzeli al red listesine kafan rahat olsun .
    hadi kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İsteyen istediğini yazar.Teknik bir yöntem eleştirilebilir..Kimisi FİBOYA,KİMİSİ MATASTOCKA,KİMİSİ FORMASYONA inanmayabilir...

Sorun değil..Ben matastock kullanıyorum..isteyen eleştirebilir..PARA KAZANIYORSAM ,ben kendimi haklı görürüm.

Halbuki meselenin benimle alakası da yok..

Benim itiraz edeceğim tek şey: sürekli bir yöne algı yapmaktır..defalarca short veya long demektir..bu kötü niyetli yaklaşımdır.

Defalarca söylenirse bu ÇUVALA DOLDURMA ALGISIDIR..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İsteyen istediğini yazar.Teknik bir yöntem eleştirilebilir..Kimisi FİBOYA,KİMİSİ MATASTOCKA,KİMİSİ FORMASYONA inanmayabilir...

Sorun değil..Ben matastock kullanıyorum..isteyen eleştirebilir..PARA KAZANIYORSAM ,ben kendimi haklı görürüm.

Halbuki meselenin benimle alakası da yok..

Benim itiraz edeceğim tek şey: sürekli bir yöne algı yapmaktır..defalarca short veya long demektir..bu kötü niyetli yaklaşımdır.

Defalarca söylenirse bu ÇUVALA DOLDURMA ALGISIDIR..
    algı işini bana mı yazdın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 28/1011 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •