Sayfa 27/1011 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O yine başladın 10 tane yazarsam 1 tanesi tutar diyorsun koy şuraya hangileri buyur , bedavaya sallamayacan
    eregl yorumumuda koy bedavaya mermi atmayalım sonra bekliyorum
    Ereğli'de saatlik obo hedefini aştı yalnız benim gördüğüm. Pc'de değilim tam bakamadim

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kuzu, Koç ters indikatördür... İkiside 100% oranda piyasayı bilir, yönü bilir ve fakat palanın adamıdırlar... Vaktinde çömezken bunlardan etkilenip az para çarptırmadıydık Çok şükür şimdi flu zamanlarda teyit için okurum, ters pozdaysam bunlara bir oh çeker devam ederim
    Hangi topicde yazıyor bu arkadaşlar

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Hangi topicde yazıyor bu arkadaşlar
    Burada paylaşmak hoş olmaz bu forum yönetimi adına... Ama şöyle söyleyeyim inan ki okuma daha iyi Bom boş algı kasıyor sabah akşam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Akbank öngörüsü iyiydi. tebrik ederim.
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bi itibar verenimiz yok ama olsun Ben karmacıyım, iyilik yap iyilik gör

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    10 tane formasyon yazarsan elbette bazıları tutar..Bu gün tuttu..Ama mesela Eregli hakkındaki tutmadı.(Ayrıntılarıyla yazmıştım)

Uzatmanın anlamı yok..Hani adamlar 10 hisse söylerde 3 ü tutunca manset yaparlar ya...onun gibi..elbette bazıları tutacak...

Mesela 3 şubat cuma kapanışında çok kesin konuştun ama olmadı...

Bu işler böyle %55 i geçmez..3 şubat ve eregliyi daha önce burada yazdığım için tekrar yazdım..

Sen inan veya inanma ama ben böyle düşünüyorum vede kendimce net örnekler veriyorum..
    Bulut boş adam benim için çerez niyetine gülüp geç....egosu onu mahvetti....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Arkadaşım senin ismini ağzıma almazken tokatlıyla polemik yaşayıp (ben hiç olayla ilgili değilken) beni de olaya dahil ediyorsun..

Ama madem istediğin bu:Bak 27 şubatta yazdın..1 martta 45.42 eregli kapanış oldu...max. 45.70 gördü...:hedefi görmeden 41.74 e kadar çöktü..formasyon koşulundan sonra o hedefi görmeden düştü..mesela ben 44.38 den alsaydım..hedefi beklerdim..ama düştü..

Buda 3 şubat gecesi yorumun...endeks güçlü kapattı dedin.ve bu mesajdan sonra 4-6 gün yorum yapmadın..ama endeks sert düştü..tamam deprem oldu ama stoploss mutlaka söylenmeli..

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Burada paylaşmak hoş olmaz bu forum yönetimi adına... Ama şöyle söyleyeyim inan ki okuma daha iyi Bom boş algı kasıyor sabah akşam
    Ters indikatör iyidir buradaki bir arkadaşı ters indikatör belledim şu ana kadar güzel kazandırdı

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ego için yazıyoruz nihayetinde, biraz pohpohlanmak iyi oluyor
    Tebrik ederim..
    Bozkurt la sabahki muhabbetinizden dolayı akkiza vadeliden abanayim diye long açtım güzel oldu gerçi kapamadim ama olsun yarın fırsat verir inşallah kapanmak için..
    Bazen böyle muhabbetler işe yarıyor.
    Sindoma iyi bir teknikci faydalanın üzmeyin böyle adamları
    .

Sayfa 27/1011 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •