Makas 2024 dünde dip seviyisine gelmiş ama marketteki poşet 50 kuruş olmuş (aype) şu bildiğimiz 25 kuruş olan poşet iki tane alırsan 1 lira.. Petkim 38 market poşetine denk geliyor. Ytd
Printable View
Makas 2024 dünde dip seviyisine gelmiş ama marketteki poşet 50 kuruş olmuş (aype) şu bildiğimiz 25 kuruş olan poşet iki tane alırsan 1 lira.. Petkim 38 market poşetine denk geliyor. Ytd
Çok özür ayıp ettim. 37 poşet. Ytd
Çekinir benden tahtacisi.. poşet tahtacı.. ytd
Poşete yüzde yüz zam he... Vay çakal makasa da dip.. koçum benim. Sen giderken ben gelmiştim.. ytd
Spenc abü la, buramm saat 2 gibim hesabuma yatcak.Alurken aktif mi aluyum yohusam rakkamı yazıyum.öncekü aldumda aktif yazıvedim dık vardı aktifi dıkladum yüsekden vemişti.Nasul alsam acep.Takmini 125000 adet edecük.Bide banga gomisyonı yazayo.Herhes bi yelerden çalıyo buramızı
Kolpacı hc böyle şeyleri buraya ne sor ne de yaz. Bence sil bile.. ytd
Sonra bana diyorlar niye kiziyon. Her ne yapacaksan birşey yazmana ve sormana gerek yok. Ve çok anlamsızca. Şimdi burayı okuyan bir sürü insan var. Yani benim bir cevap vermem gerekirse bir boş olmuş senin bu sorun.. cevabımi hafiflestirerek verdim. Ytd
Bence gademeli giriş yap, parayı 10 a böl birini aktiften yapuştur bi bak bakalım taktaci nasıl tebki veriy, soona pasife birini daha yaz bakalum taktaci nörüy soona duruma göre şeyttürürsün
Herif sendeki paranun kokusunu aldı kolpacı abü la
Yavaş alın la olm takta alışkın deel büüyle şeylere, tavan mavan olu nemelazım durduk yerde başımız ağrımasın
Şu ortam bana öyle bir tecrübe verdi ki forumundan, kurumuna, rumuzundan, kuslusuna. Yaşamım dışında yaklaşık 10 yıldir yazıyorum sanırım. Sanki bir nabız gibi ya da kalp atışında ki ses gibi.. poşet tahtacı .. ytd
Abüü la spenc abey doru dedi gokuyu aldımı ne çeküvedi yugarı.Tühh abi laa.Hele bi ölee sonradı olsun bagalım nolcek.
Vışş noldu daa
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heralde doğru söyledi, yılların tecrübesi mevcut
Neyise
Yabcak bişii yok
SOCAR Türkiye CEO'su Elçin İbadov, Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi'nin (SOCAR), son 17 yılda toplam 18,5 milyar dolar yatırım yaparak Türkiye'nin en büyük yabancı yatırımcısı olduğunu söyledi.
SOCAR Türkiye ve grup şirketlerine yönelik İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuşan İbadov, SOCAR'ın Türkiye'nin mevcut enerji sektörü açığının azaltılmasına katkı sağladığını vurguladı.
SOCAR CEO'su, "Şu anda Kayseri ve Bursa'da doğal gaz çalışması yürütüyoruz. Kayserigaz ve Bursagaz dağıtım şebekelerine toplam yatırımımız 209 milyon doları buldu" dedi.
İbadov, Bursagaz'ın dağıtım şebekesinin 7 bin 703 kilometreye, Kayserigaz'ın şebekesinin ise 7 bin 118 kilometreye ulaştığını, Bursagaz'ın 1,2 milyon abonesi, Kayserigaz'ın ise 700 bin abonesi bulunduğunu söyledi.
İbadov, "SOCAR Türkiye bünyesinde 10 bini aşkın kişi istihdam ediliyor. Bu, Türkiye istihdamına önemli bir katkı sağlıyor." dedi.
7 milyar dolarlık petrokimya yatırımı planlanıyor
Socar Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı Kenan Mirzayev ise aynı toplantıda Türkiye'de yeni petrokimya tesisleri kurulması için yaklaşık 7 milyar dolarlık yatırım öngördüklerini açıkladı.
SOCAR Türkiye CEO'su Elchin Ibadov, SOCAR Türkiye ve grup şirketlerine adanmış bir basın toplantısında, SOCAR Türkiye'nin çevre dostu havacılık yakıtı üretmeye başlayacağını söyledi, Trend raporları.
Etkinlikte konuşan Ibadov, SOCAR Türkiye'de sürdürülebilir kalkınma için bir yol haritasının onaylandığını vurguladı.
Çevre dostu havacılık ürünleri
Ayrıca ondan fazla sürdürülebilir kalkınma projesinin geliştirildiğini açıklayarak, "Ana hedef, çevre dostu havacılık yakıtı üretmek. Bu yakıt, ya yosundan ya da evlerde kullanılan yağlardan üretilebilir. Bu yönde araştırmalar da yürütülüyor" dedi.
İbadov, SOCAR Türkiye'nin çevre dostu havacılık yakıtı üretmeye başlayacağını söyledi. Etkinlikte konuşan Ibadov, SOCAR Türkiye'de sürdürülebilir kalkınma için bir yol haritasının onaylandığını vurguladı ve "Ana hedef, çevre dostu havacılık yakıtı üretmek. Bu yakıt, ya yosundan ya da evlerde kullanılan yağlardan üretilebilir. Bu yönde araştırmalar da yürütülüyor" diye ekledi.
https://m.bloomberght.com/socar-turk...3738556?page=5 ytd
Benim vardiya bitti kolpacı abi bekleme sırası sende :)
Yaslanın arkanıza gapı doldurana kadar kıpraşmayın..
Endekste hacimde sol kulvardan ataklarla 4 nculuge yerleştik.. uzun zamandır ilk beşe bile girmemmistik. Tabi devamı önemli. Ytd
Ne ilk 5 i 15 de bile değildik.. atın binicisi de önem arz ediyor.. kim acaba? Ytd
Geçen haftalarda gazı koşusunda lingocama halis Karataş binmişti. Epey sağlam tuttu liderliği. Petkovskinin binici bir halis Karataş etmese de binen inmezde, at topallamazsa. Uzun zaman sonra bir essegi favoriler arasına sokacak.
Bu eşeğin yükü ağır ama başarır heralde..
Hipodrom akın akın ziyaretçilerle dolmaya başladı bile. Gazi kosusu bu tabi normal.. ytd
Millet muhtemelen aşağıdaki geçen günkü gapi beklerken hap yapiverdi ortamı.. adamın dibiydi demiştim geçen hafta.. ytd
Şu güzel ortamı birakasim yok ama maalesef işler güçler koşturmaca var.. gazi koşusuna arada bakarım artık.. ytd
Spenc abüü nöbetdeyim sen gid işünü gücünü gallet abüü la.
Haftalık ve aylıklarda bir cok direncin kumelendigi yerlerde. Yukarı koparsa fena kopmalı asagıda 19.18 destek oldu.19.46 kuvvetli direnc olabilir.
19.42 yi kırabilirse gün içi tavan gelebilir :ok:
Düztabanlarrrrr.....:kahkah:
Orhanozzz... ile BO-FA'nın ayağı uğurlu geldi, galiba... :party:
https://i.hizliresim.com/p9p36f3.png
Nedir bu bofayı bize yönelten bilgi? :notr:
42-52 arasını çizdi https://www.hisse.net/topluluk/blob:...8-68c5d43868f0
Maacit abi ilk tavanı yapabilirse zaten tavan serisi başlar
Mızrak çuvala sığmıyor :he:
52-62 arasını çizerseee önü boş tavan koyması lazım :)
40 a deyip güç kazanırsa 62 gelir gibi :ok:
hacim güzel 120 milyon ..
gün 200 milyon olursa son 10 mum (haftalıkta) yukarı trendi başlatması lazım :he:
yoksa aldıklarımızı spençe kitleriz Bozkurt :)
hedef 40 olabülüü 2025 de :ok:
130 taleden aşası beni kurtarmıyo :he: