Sayfa 25/282 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2251 madde; 193 - 200 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

burdayım her şey cok güzel olacak..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    burdayım her şey cok güzel olacak..
    Ben bu cümleyi bir yerlerden hatırlıyorum galiba. Ama nereden çıkaramadım 😊 ytd

https://youtu.be/QT25UHtecPw
    Merak etme sen. Ferdi baba dan..
    bugünde cenazesini uğurladık!
    Arabesk hayranı çok olmasam da birçok parçası dilime pelesenk olmuştur, kulağımda yeri hep olmuştur. Milyonlarca insanın kalbine taht kuran güzel insan Nurlar içinde uyu!!

Nerede kalmıştık.. de hadi.. ytd

5. Taktaci yollama çekiyor, yok yazılmayalım
    Burdayız
    KOLPACI sende ses ver
    Hamdım Piştim Yandım

6. Gunaydın Spenc abüüüü
    Gunaydın Bozkurt abüüü la
    Böğün buraam böön geliyo bi poncük edünden koparcumm gari 18,40 dan alabülür ellaamm

Gün ayacak sanırım, kolpacı hc..
    Bazı aracı kurumlar etilen nafta makasinin 79 a düşüşünü sabahın erken saatinde neden paylasmislar acaba, daha önce hiç böyle paylasmamislardi. Yüzlerce kez makas gelmiş olmasına rağmen.. çok ilginç geliyor bana bu durumlar. Ytd

Tabi belki bana ilginç geliyor olabilir. Takipte olduğum icin. Başkasına gelmez, normal bir durum diye düşünür. Kimbilir.ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 25/282 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •