Sayfa 27/188 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 209 - 216 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bence gademeli giriş yap, parayı 10 a böl birini aktiften yapuştur bi bak bakalım taktaci nasıl tebki veriy, soona pasife birini daha yaz bakalum taktaci nörüy soona duruma göre şeyttürürsün
    Hamdım Piştim Yandım

2. Herif sendeki paranun kokusunu aldı kolpacı abü la
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yavaş alın la olm takta alışkın deel büüyle şeylere, tavan mavan olu nemelazım durduk yerde başımız ağrımasın
    Hamdım Piştim Yandım

Şu ortam bana öyle bir tecrübe verdi ki forumundan, kurumuna, rumuzundan, kuslusuna. Yaşamım dışında yaklaşık 10 yıldir yazıyorum sanırım. Sanki bir nabız gibi ya da kalp atışında ki ses gibi.. poşet tahtacı .. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şu ortam bana öyle bir tecrübe verdi ki forumundan, kurumuna, rumuzundan, kuslusuna. Yaşamım dışında yaklaşık 10 yıldir yazıyorum sanırım. Sanki bir nabız gibi ya da kalp atışında ki ses gibi.. poşet tahtacı .. ytd
    Tabi bu tecrübe borsa ile ilgili. Normal yasantimla değil. Herkesin tecrübesi de kendine.. 😊🧿 ytd

6. Abüü la spenc abey doru dedi gokuyu aldımı ne çeküvedi yugarı.Tühh abi laa.Hele bi ölee sonradı olsun bagalım nolcek.

7. Vışş noldu daa

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Heralde doğru söyledi, yılların tecrübesi mevcut
    Neyise
    Yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 27/188 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız