Bu nasýl rakam looo 1853.
Tissot reklamý mý yapiyon sen.
Artist olup soyuncen mi yoksa.. ytd
Bu nasýl rakam looo 1853.
Tissot reklamý mý yapiyon sen.
Artist olup soyuncen mi yoksa.. ytd
Buraya özel olmamakla birlikte 0 ziyaretçi derken þaka deðildi. Birçok topik son zamanlarda bomboþ, özellikle de bilançolardan sonra epeyce azaldý. Ytd
Geçen yazdiydim bu süreci pandemi dönemine benzetiyorum diye, arada da lingoya yazýyorum al oradan buraya yapýþtýr olmuyor. Trump ticaret kafalý biri. Pandemide emtialar mücbir sebeplerle üretim durdurmama ise gidememe vs ile yükselmiþti, yani arz sýkýntýsý kaynaklýydi.
Sonrasýnda normal yaþama dönüþ ve stok fazlasý oluþtu bir çok sektörde. Ve faizlerin yükselmesi ile de alým gücü zorlaþtý ve ýgýna sýkýna bir þekilde stoklar eritilmeye çalýþýldý.
Bir yandan yemen Kýzýldeniz fiyatlara etken olurken ümit burnundan sevkiyatlar yapýlarak bir nevi yavaslatilma yaþatýldý.
Mücbir sebep sonrasý olan durumlar suni mýdýr bilemem ama Trump yaptýrýmlarý da bir sunilik düþünüyorum yani, üretimde frenli bir þekilde yaptirtmak, vergi koymak, husiler vs vs birden piyasaya can verilsin istenmiyor. Kýsmen suni veya gerçekte olmasý gereken mý savaþý krizi bilemem. Ama faizler indiriliyor nitekim ve tabi bu süreçte ayný pandemi sürecindeki gibi aheste aheste ilerliyor kanýmca..
Sektörler birbirine ilintilidir. Biri olmadan öbürü olmaz. Ýþ varsa para var, para varsa alým var, hizmet var satýþ var, pandemiden tek farký iþ var oluþu.. kasilmaya gerek yok bu yüzden sanki..
Ytd
Etilen-nafta makasý haftalýk bazda etilen fiyatlarýndaki %8,1 azalýþýn etkisi ile %19,9 azalarak 299 ABD$ olarak gerçekleþmis.
Ytd
https://www.youtube.com/shorts/aYWyP...?feature=share
Bugün bazý hisseler salsa yapiyorken, bizimki Fatih Ürek yýlan dansý ile sahne aldý. Daha 30 dakika var.. 😊 ytd
Salsa dan ne anlaþýldý bilemiyorum. Ama 2 ileri 1 geri, 1 ileri 2 geri. https://www.youtube.com/shorts/vuips...?feature=share
Hareket var icraat yok anlamindaydi. 😂
Ytd
Yüzdük yüzdük Çarþamba günkü Fed kararinin kuyruðuna kadar geldik.
Mavi kablo yani 1 ncý seçenek aðýrlýklý gibi hala, bolinjirin aðzýný da yukarý yaydira yaydira açtýlar bir terslik olmazsa, Çarþambanin geliþi Sali dan bellidir, ha bu söz böyle olmasa da Sali sallansin o zaman.. ytd
Yer Ýmleri