BUCIM zaten listelerde mevcut.
Sanırım kontrol etmediniz!... Eğer görünmüyorsa sayfayı yenileyin sorun çözülür...
Printable View
Kusura bakmayın gormemisim 😀
SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende burayı yeni keşfedenlerdenim emeğinize sağlık çok faydalı gerçekten
Nihayet sonunda resim olayını çözebildim. Hafızada kalan eski resmi değil de yeni resmi bundan böyle sayfa yenilemenize gerek kalmadan otomatik olarak görebileceksiniz.
Çok araştırmama rağmen doğru dürüst bir bilgiye ulaşamadım. Ulaştıklarım ise işe yaramadı. Oysa garantili çalışacağını söylüyorlardı. Uzunca bir süredir kafamda olayı çözmeye çalışırken, bu gece uykumda bunu çözmeye çalıştım. Uyku tutmadı ve sabahın erken saatlerinde aklıma gelen metodu denedim ve bir yere kadar başarılı oldum. Sabah yürüyüşü için çalışmaya ara vermek zorunda kaldım. Fıtığın iyileşmesi için ve bacağımın eski gücüne kavuşması için günde en az 1 saat yürümem gerekiyormuş...
Şimdi tekrar gelip eksklikleri de tamamlayınca olayın çözüldüğünü gördüm. Çok mutlu oldum. Günlerdir site ile ilgili en büyük sıkıntı bu idi. Birçok arkadaş belki de günlerdir dikkat edemedilerse hep eski grafiklere bakıp duruyorlardı. Bu handikapı çözemedikten sonra gerçekten faydalı olduğuma içim kâni gelmiyordu. Olay şimdi tamam oldu... :ok:
Allah çalışana ve araştırana umduğunu nâsip ediyor... Kısmetini karşısına çıkarıyor... Bize düşen de; parça parça karşımıza çıkan bulmacanın parçalarını birleştirmek. Bu da elbette nâsip işi. Bütün parçalar elinde olur ama bir türlü birleştirecek ferâset oluşmayabilir...
Çok şükür buda nâsîp oldu...
Sn. T/A zaten burada hiçbir karşılık beklemeden sürekli bir paylaşım içerisindeniz, biz buradan sadece kuru kuruya teşekkür edebiliyoruz, akşam uykusuz kalacak kadar bu site işini takmamaya çalışın bence grafiğe bir gün geç baksak hiçbirimiz fakirleşmeyiz sonuçta alım/satım kararı bize ait yani siz kendinizi bu denli yıpratmayın bence,
İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz, ellerinize sağlık
emeğinize teşekkürler, hastalığınıza Allah şifa versin.
Eksik olmayın, teşekkür ederim...
Elimde değil. Aşırı bir sorumluluk duygusuna sahibim. Zaten hastalıklar da bu nedenle eksik olmuyor. Görev ve sorumluluklar kendime zaman ayırmama engel olabiliyor. Her yönden durum böyle. Sadece burası ve site için değil...
Eğer 1 kişi bile benim bir eksiğimden zarar görüyorsa ben huzursuz olurum ve bunun farkına vardığında ise çözene kadar huzur bulamam...!
Neyse bu önemli bir sorundu. Şimdi biraz kendime zaman ayırabilirim...
Daha yavaş olsa da ilerleme devam. Eğer bir yerde takılmazsam daha sakin ve yavaş çalışıyorum. Takıldığım zaman çözene kadar rahat yok!!!
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Güzel insan hayırlı akşamlar.Sağlıkla ve sevgi ile kalın.
Siteyi her gün takipteyiz hocam Allah kolaylık versin elinize emeğinize sağlık.
Üstad allah razı olsun cuma gecesi emeklerine sağlık
Allah devletimize milletimize zeval vermesin tek temennimiz o her gün suriyede yaşananları görünce insan çok üzülüyor allah korusun cümlesini dua edelim bu öübarek gece cmleten iyi geceler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. T/A
Bugün açtığınız başlığı ziyaret ettim.
Çalışmalarınızı pek beğendim.
Mevlam emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Uğramışken listenize göz attım.
Artık borsada işlem görmeyen aşağıdaki hisselerin listede yer aldığını fark ettim.
DOKTS/GRGYO/IPMAT/KOZAD/PRKTE
Diğer yandan A ve B grubunda yer alan fakat listede bulunmayan
hisseleri aşağıya sıraladım.
Durduk yere size size iş çıkardım. Kusura bakmayın. :)
ACSEL/ADBGR/AEFES/AKFGY/AKSUE/ANELE/ATAGY/ATLAS/ATPET/
AVISA/AVTUR/BAKAB/BEYAZ/BNTAS/BRKSN/BSOKE/BTCIM/CMENT/
DAGI/DENCM/DENGE/DENIZ/DGGYO/DGKLB/DITAS/DMSAS/EDIP/
EUKYO/EUHOL/FINBN/GSDDE/GYHOL/IHMAD/IHYAY/INTEM/ISGSY/
ISMEN/ITTFH/KOMHL/KRDMA/KRDMB/MAALT/MRGYO/MSGYO/NTHOL/
OLMIP/OSTIM/OYAYO/OYLUM/PAGYO/PEGYO/PIMAS/PINSU/PKART/
POLHO/PRKAB/PRZMA/PSDTC/RHEAG/SAMAT/SAYAS/SEKUR/SILVR/
SKTAS/SNGYO/TBORG/TGSAS/TMPOL/TSGYO/TURGG/ULUSE/ULUUN/
UNYEC/UTPYA/VAKFN/VERUS/YGGYO/YGYO/YYAPI
Teşekkür ederim. İnşaAllah zamanla daha güzel olacak. Verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim. Her hisseyi takip etmediğim için listede eksiklik/fazlalık olabiliyor. Sizlerin yönlendirmesi ile ekleme ve çıkartma yapıyorum.
Hafta sonu listeleri yeniden düzenleyeceğim. Ekleme ve çıkartmalar biraz zaman alıyor. Neyseki artık sadece veritabanını düzenlemem yetiyor, site geri kalanını otomatik yapıyor. Önce olsaydı bu dediğiniz eklemeleri yapmak çok zaman alacaktı...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu akşam evde olmadığım için listeleri geç saatte veya yarın güncelleme yapabileceğim. Hazır olunca bilgi veririm. Hafta sonu tatili olması nedeniyle sıkıntı oluşturmayacağını umuyorum...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlayış ve hoşgörünüzü esirgemediğiniz için müteşekkirim.
C ve D grubunda çoğunluğu Yakın İzleme Pazarı, Gelişen İşletmeler Pazarı
ve Piyasa Öncesi İşlem Platformuna kayıtlı 105 hisse bulunuyor.
Bunlardan halihazırda 19'u listede yer alıyor. Listeye eksik olan 84 hisseyi
ilave etmeyi mi yoksa mevcut olanları çıkarmayı mı düşünürsünüz?
Grafikler Güncellenmiştir...
Don Kişot arkadaşımızın bahsettiği değişiklikleri hafta sonu tamamlayabileceğimi ümit ediyorum.
Ekleme/çıkarma biraz uğraştırıyor. Hazır olunca yine buradan duyurusunu yaparım...
:bravo::bravo: elinize sağlık güzel çalışma..
Sanırım hemen hemen tüm değişikşikleri tamamladım. Hepsinin güncel grafiklerini yükledim. Sayfayı yenilerseniz değişiklikleri görebilirsiniz...
Rica ederim. Bilâkis çok memnun oldum...
İçerik konusunda her zaman dediğim gibi; görüşlere açığım ve sizlerin yönlendirmesi ile siteye ve grafiklere yön vereceğim. Kimseden ses çıkmazsa herşey olduğu şekilde devam ediyor. Sizin bilgilendirmeniz çok sevindirici ve faydalı oldu...
Bu vesile ile artık işlem görmeyen kodları da listeden kaldırmış oldum ayrıca A ve B grubunu da tamamlamış oldum...
Sizler liste verdiğiniz sürece benim için kodları listeye eklemem artık çok zor değil. Sadece listeyi güncelleyip veritabanını yeniliyorum hepsi o kadar. Silme işi biraz uzun sürüyor. Birkaç yerden birden silinmesi gerekiyor. Yoksa tekrardan yüklenebiliyorlar. Sabahlayin bu işi de hallettim. Silme işlemleri de tamamlandı.
Tek sıkıntı:
Hisse sayısı arttıkça benim siteye güncel grafikleri yükleme zamanım da artıyor. Şu anki hâli ile ortalama 20-25 dk. yı buluyor. Sayı arttıkça bu zaman dilimi uzayacaktır. Buna da bir çara bulmak gerekecek. Zamanla bu sorunu da hellederim inşaAllah...
Siz eğer listeleri eklerseniz ben de hisseleri listelere eklerim. Tekrar teşekkür ederim...
Selamlar...
Elinize, emeğinize sağlık.:ok:
Kanımca mali durumu sorunlu olduğu için SPK tarafından izlemeye alınan, uzun zamandır kar açıklamayan, sermayesi ve piyasada dolaşan hisse sayısı düşük, BIST'teki işlem görme sayı ve süreleri sınırlı, açığa alım/satımdan muaf tutulan hisselerin şimdilik listede yer almaması daha uygun olur.
Bu kategorideki hisseler listeye dahil edildiğinde sizin veri yükleme ve grafik güncelleme süreniz de 30 dakikayı geçecektir. En güzeli ben listede kayıtlı C ve D grubu 19 hisseyi aşağıya yazayım. Bunların silinmesi kararını da size bırakayım. Kolaylık ve başarı dilerim.
AKPAZ/AVHOL/BIMELK/BRMEN/BURVA/DESA/DOGUB/EGCYO/EGPRO/GLRYH/
ISBTR/LIDFA/METUR/PKENT/ROYAL/SANFM/SEYKM/TACTR/YAYLA
Bu hisselerin hemen hemen hepsi talepler doğrultusunda listeye eklendi. Bu nedenle şimdilik onları silmem doğru olmaz düşüncesindeyim...
Şimdilik yükleme hızına bir çözüm bulana kadar C ve D grubu hisselerini eklememek sizin de dediğiniz gibi daha doğru olacaktır. Şimdiden 338 hissede mevcut zaten...
İleride kategori oluşturabilirsem ve hızı arttırabilirsem o zaman sıralı liste olarak ekleriz...
Görüşleriniz ve yardımlarını tekrar tekrar teşekkürler...
Sadece hisse isimleri ile değil; her yönden, her zaman görüş ve tavsiyelerinizi duymaktan memnun olacağımı bir kez daha belirtmek isterim.
Bu site benim olduğu kadar sizlerin de. Kullanacak olan sizlersiniz. Neye ve nasıla sizler karar vereceksiniz ben yapabildiklerimi yapmaya gayret edeceğim. Yapamadıklarımı öğrenmeğe çalışacağım. Olduğu kadar artık...
borsa endeks 69 olacak diyen kahinler arttı, sizce referandumdan sonra endeks yönü nedir?