Originally Posted by
T/A
Nihayet sonunda
resim olayını çözebildim. Hafızada kalan eski resmi değil de yeni resmi bundan böyle sayfa yenilemenize gerek kalmadan otomatik olarak görebileceksiniz.
Çok araştırmama rağmen doğru dürüst bir bilgiye ulaşamadım. Ulaştıklarım ise işe yaramadı. Oysa garantili çalışacağını söylüyorlardı. Uzunca bir süredir kafamda olayı çözmeye çalışırken, bu gece uykumda bunu çözmeye çalıştım. Uyku tutmadı ve sabahın erken saatlerinde aklıma gelen metodu denedim ve bir yere kadar başarılı oldum. Sabah yürüyüşü için çalışmaya ara vermek zorunda kaldım. Fıtığın iyileşmesi için ve bacağımın eski gücüne kavuşması için günde en az 1 saat yürümem gerekiyormuş...
Şimdi tekrar gelip eksklikleri de tamamlayınca olayın çözüldüğünü gördüm. Çok mutlu oldum. Günlerdir
site ile ilgili en büyük sıkıntı bu idi. Birçok arkadaş belki de günlerdir dikkat edemedilerse hep eski grafiklere bakıp duruyorlardı. Bu handikapı çözemedikten sonra gerçekten faydalı olduğuma içim kâni gelmiyordu. Olay şimdi tamam oldu...
Allah çalışana ve araştırana umduğunu nâsip ediyor... Kısmetini karşısına çıkarıyor... Bize düşen de; parça parça karşımıza çıkan bulmacanın parçalarını birleştirmek. Bu da elbette nâsip işi. Bütün parçalar elinde olur ama bir türlü birleştirecek ferâset oluşmayabilir...
Çok şükür buda nâsîp oldu...
Sn. T/A zaten burada hiçbir karşılık beklemeden sürekli bir paylaşım içerisindeniz, biz buradan sadece kuru kuruya teşekkür edebiliyoruz, akşam uykusuz kalacak kadar bu site işini takmamaya çalışın bence grafiğe bir gün geç baksak hiçbirimiz fakirleşmeyiz sonuçta alım/satım kararı bize ait yani siz kendinizi bu denli yıpratmayın bence,
İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz, ellerinize sağlık
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri