Originally Posted by
T/A
Nihayet sonunda
resim olayýný çözebildim. Hafýzada kalan eski resmi deðil de yeni resmi bundan böyle sayfa yenilemenize gerek kalmadan otomatik olarak görebileceksiniz.
Çok araþtýrmama raðmen doðru dürüst bir bilgiye ulaþamadým. Ulaþtýklarým ise iþe yaramadý. Oysa garantili çalýþacaðýný söylüyorlardý. Uzunca bir süredir kafamda olayý çözmeye çalýþýrken, bu gece uykumda bunu çözmeye çalýþtým. Uyku tutmadý ve sabahýn erken saatlerinde aklýma gelen metodu denedim ve bir yere kadar baþarýlý oldum. Sabah yürüyüþü için çalýþmaya ara vermek zorunda kaldým. Fýtýðýn iyileþmesi için ve bacaðýmýn eski gücüne kavuþmasý için günde en az 1 saat yürümem gerekiyormuþ...
Þimdi tekrar gelip eksklikleri de tamamlayýnca olayýn çözüldüðünü gördüm. Çok mutlu oldum. Günlerdir
site ile ilgili en büyük sýkýntý bu idi. Birçok arkadaþ belki de günlerdir dikkat edemedilerse hep eski grafiklere bakýp duruyorlardý. Bu handikapý çözemedikten sonra gerçekten faydalý olduðuma içim kâni gelmiyordu. Olay þimdi tamam oldu...
Allah çalýþana ve araþtýrana umduðunu nâsip ediyor... Kýsmetini karþýsýna çýkarýyor... Bize düþen de; parça parça karþýmýza çýkan bulmacanýn parçalarýný birleþtirmek. Bu da elbette nâsip iþi. Bütün parçalar elinde olur ama bir türlü birleþtirecek ferâset oluþmayabilir...
Çok þükür buda nâsîp oldu...
Sn. T/A zaten burada hiçbir karþýlýk beklemeden sürekli bir paylaþým içerisindeniz, biz buradan sadece kuru kuruya teþekkür edebiliyoruz, akþam uykusuz kalacak kadar bu site iþini takmamaya çalýþýn bence grafiðe bir gün geç baksak hiçbirimiz fakirleþmeyiz sonuçta alým/satým kararý bize ait yani siz kendinizi bu denli yýpratmayýn bence,
Ýnþallah en kýsa sürede saðlýðýnýza kavuþursunuz, ellerinize saðlýk
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri