Temettü hisselerini de belirlemeye başlarsınız artık, almaya başlayalım.
Printable View
bu başlıkta çoğu kişinin hisse-borsa ile çok nadir işi olmuştır
Faizden getiri elde eden birçok mevduatçı fonlara doğru yol aldığını görüyorum. Uzun vadede ne olacak acaba ?
En erken aciklayanlar yazin bakalim ne yapti bizim yavru kus
Eksi 0.48 ne la bu 1 ileri 2 geri.bu kadar oynak bi fon yok herhalde.
Birazdan - 300 yapar onu.
Tcd
-%0.48
Bugünde eksi gelecek bence.haftasonu ile birlikte 3 gün eksi yazacak .niyeyse hiç güven vermedi bana .
TCD:
Dün:1,434012
Bugün:1,427098
MK:-186.33
dün ons yüzde 2 yukarı sonra aşağı yaptı ben hisseleri görüyorum borsada önümde tahmin ediyorum okuyorum her şeyini inceliyorum sürece hakim olabiliyorsun ama bu resmen kumar gibi öngörülemeyen bişey ki hisse portföyündeki hisselerin bi kısmı çok güzel prim yaptı en az 100 mk yazardı o zaman dünkü yazılanlar gibi gün içi ciddi işlemler yapılıyor al sat ama borsada ama onsta ama diğer türev vb piyasalarda satanlar riski azaltanlar mantıklı iş yaptılar önlem alarak borsa kayarsa tüm verdiğinin fazlasını alır
Ya böyle bir şey olamaz, gpg emri girmiştim ek yapmak için iptal ettim tekrar gireyim dedim tcd girmişim :(
İstemeye istemeye tcd girmiş oldum, keşke emirler ertesi gün iptal edilse daha almadan.
https://i.hizliresim.com/zGLzrj.png
Son bir kaç günlük -yüzde olarak- performanslar.:) An itibariyle ADP'de devam ediyorum. Grafik henüz SAT göstermiyor. Dün EID'yi vermiştim ve tekrar almak için 0.57'li fiyatları bekliyorum. Gözüme çarpan bir diğer fon TYH, portföyü gayet iyi (sanki portföye göre getiri varmış gibi:)) gibi geldi. Dün elde kalan son OBP'leri de vermiştim. Bugün döviz bazlı bazı fonların araştırmasına başlıyorum. 325 baz puanlı faiz indirimi yapılan bir günde doların % 1.5 düşmesi bunun arkasında büyük bir oyun var diyor bana. Büyük resmi de görmüş oldum böylece. Tabiki yakın gözlükleri takmış bulunuyorum, muhtemelen ondan. :)
TCD hisse oranı son 4 gündür % 80'in üzerinde, yani tebliğe göre hisse yoğun fon kategorisinde ve stopajdan muaf olması lazım. Muaf olabilmesi için isim değişikliği gerekli mi acaba ?