bakır pamuk platin vb iyi getirmiş faizler iniyor para bolluğu başlıyor diye gold hariç
Originally Posted by John Dutton ons iyise 200 mk yoksa 100 mk onstan gol yemediyse yediyse 0 mk Onemli olan yarin aksam Bugun eksi gelse isime gelir Alim emri girdim Dolar selaleye basladi bakalim Onsa yol verecekmi
Originally Posted by myfinans Varsın düşsün, zaten alacağımız hisseler esaslı hisselerden olacak, temettüsü iyi olanlardan. Biriktirip duralım. Sonu fena olmaz giibime geliyor. Sonu güzel olur büyük bir ihtimalle ama dediğim gibi bunu yapamayacağımı biliyorum ben.
Originally Posted by myfinans TCD macerasını kapatıyoruz Temettü hisselerini alıp biriktiriyoruz. Her yıl temettülerimizi alıp yiyoruz. Plan bu artık. Myfinans hocam neredeydin kaç gündür tek başıma söylüyorum kendi fonumuzu yapalım adını da kendimiz koyarız diye Olmadı satarız
Originally Posted by Webster Ustad Seytan durtuyor Hemde ne dürtme
Originally Posted by NewsTR Myfinans hocam neredeydin kaç gündür tek başıma söylüyorum kendi fonumuzu yapalım adını da kendimiz koyarız diye Olmadı satarız Adida milkbank olsun 😃😃😃
Originally Posted by admustafa Hemde ne dürtme Ustadim Tcd de portfoyum git gide yukseliyor Siz yada myfinans olmayinca korku sariyor beni😃😃😃
Originally Posted by NewsTR Myfinans hocam neredeydin kaç gündür tek başıma söylüyorum kendi fonumuzu yapalım adını da kendimiz koyarız diye Olmadı satarız Kesin daha verimli olur ama, bizden her kafadan bi ses çıkarsa alım satım işi zor olur, sonunda birbirimize düşmeyelim
Forum Rules
Yer İmleri