Originally Posted by admustafa Tamam o zaman yarın ayrıntıları konuşuruz Temettü hisselerini de belirlemeye başlarsınız artık, almaya başlayalım.
bu başlıkta çoğu kişinin hisse-borsa ile çok nadir işi olmuştır
Originally Posted by aydinc bu başlıkta çoğu kişinin hisse-borsa ile çok nadir işi olmuştır Başlık dönüşüm geçiriyor mevduattan, PPF'lere, ordan borçlanma fonlarına,ordan değişkene, ordan hisse yoğuna şimdi de saf hisseye gidiyor.
Originally Posted by myfinans Başlık dönüşüm geçiriyor mevduattan, PPF'lere, ordan borçlanma fonlarına,ordan değişkene, ordan hisse yoğuna şimdi de saf hisseye gidiyor. dikkat edilsin sonra ağlama başlığına dönmesin
Originally Posted by Webster Onemli olan yarin aksam Bugun eksi gelse isime gelir Alim emri girdim Dolar selaleye basladi bakalim Onsa yol verecekmi Öyle kişiye özel artı eksi olmaz ben alıcam eksi ben satıcam artı artık kısmette ne çıkarsa yarın önemli
Faizden getiri elde eden birçok mevduatçı fonlara doğru yol aldığını görüyorum. Uzun vadede ne olacak acaba ?
Originally Posted by ayberk_08 Faizden getiri elde eden birçok mevduatçı fonlara doğru yol aldığını görüyorum. Uzun vadede ne olacak acaba ? Borsaya geçerler borsa ve hisse fonları çökerse (Bu ara getiri düştükçe hırs yaptılar) mevduata dövize geri dönüş
En erken aciklayanlar yazin bakalim ne yapti bizim yavru kus
Forum Rules
Yer İmleri