Originally Posted by
alicemal
Ne güzel değilmi. Parka çöp arabası sokmuyor. Parka araba sokmak, parkın yapılış amacına aykırı.
Dün sahile spora gideceğimi yazmıştım. Sahil hafta sonu sebebi ile epey kalabalık sayılırdı. Oturdum güneşlendim. Sahil de kumsalın arkası, sahile paralel giden yürüyüş ve bisiklet yolu. Öküzlerin yürüyüş yollarında motorlu araç kullanmalarına alışmıştık(ben ölene kadar alışamam), dünde bir polis arabası yürüyüş yolundan bir yukarı bir aşağı gidiyor devriye geziyor. polis arabası karşısına çıkan mecburen yolun kenarına çekilip arabanın geçmesini bekliyor. Bisikletli olanlar duruyor.
Polis Motorsikletli 2 kişiyi durdurdu ve uyarı vermekle yetindi gönderdi. Bizim millet mazeret uydurma profesyoneli olmuş, motorsikletli kadın ve erkek ne söyledi ise polis bıraktı. Bizim poliste hem gözünün önündeki suçu görmeme profesyoneli, hemde ceza yazmama profesyoneli. Ceza yazsa, o iki kişi ömür boyu yaya yoluna motorsiklet ile girmez. Cezayı Görende girmez. yarın o 2 kişi yine motorsikletle yaya yoluna girecekler. Çünki ceza almadılar. özal ailesi yargılanmadı, bugün devlet siyaset yolsuzluğa batmış durumda.