Originally Posted by
Batman
ben de diyorum bu Çin neden aşılamada çok geride ama diğer yandan corona vakaları da çok fazla değil tolere edebiliyorlar var bi çakallık. Yalnız bu sinovac'ın da alaverelerinden çok bahsedildi sosyal medyada siyonistlerinkiyle karşılaştırınca ikisi de masum görünmüyor ya da biz ülkece çok komplo teorisyeni olduk.
Sahte haberlere dikkate tmek lazım. Batılıların kara propaganda üreten servisleri var. Doğru haberle yanlış haberi ayırabilmek lazım. Sinovac hakkında hangi haber üretildi bilmiyorum ama batı üretimi yalan haber olabilir. Batı üretimi aşıların kötü yanlarını gizlemeye çalıştılar, doğu aşılarının kötü yanlarınıda öne çıkarıp abarttılar. Para ile yalan bilgi veren tonla sağlık kuruluşu, dernek ve doktor var.

Originally Posted by
Batman
üstadım bu yabancılar %5-10 maldan çıksalar bizim elimize kağıtları çok fena tutuşturmaz mı hep o ihtimal beni gıcıklandırıyor son zamanlarda eskiden nedense öyle bir ihtimali hiç düşünmezdim siyonist karıları mı başarılı oldu acaba haberlerde hep benzer tatavayla.
Bu sorunun benzerini sormuştun, bende cevaplamıştım. Şunu bilmek lazım. BIST deki büyük oyuncular operasyon yapacakları zaman medyadan destek alıyorlar. Medya ya herşeyi çok kötü göstermeye çalışıyor, yada olduğundan daha iyi. Medya tamamen çıkar gruplarının elinde onu unutmamak lazım. O TV lerde gördüğünüz kadınlar erkekler, sizi soymaya çalışan, geleceğinizi çalmaya çalışan çıkar gruplarının ön yüzleri. Onlar dostunuz değiller.
Henüz 200 milyon avro verilmediği için şu an ben dostunuzum ama 200 milyonu alınca direk hırsız soysuzların arasına karışıp uşak olacağım ve size yalan haber vereceğim ona göre hazırlıklı olun. Uşak olunca TV lerdede görünürüm, kamu ve özel sektör dev şirketlerin yönetim kurullarından beslenirim. Direk sülük olurum yaw, kanınızı emeğinizi emecem, hah hah şimdiden keyfim yerine geldi. [emoji28]
öhhö. Bunlar hayal ürünü gerçekle alakası yok. Yinede 200 milyon AVRO su olanlar arasın telleşelim.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri