ayhan hedef diye bir firmamý var.? Hisse esprisi yapmayýn yaw, ben hisse bilmiyor.
)) 5.070 þu an.
Hisseciler anlamýþ, faydalanan var anlaþýlan. Serap öðretmenim hisseciydi, bak onun iþine yarardý.
Yanlýz tüyon tutmazsa o tarafýda düþünmen lazým. Direk negatif energileri çekersin.
---
USD 8.16 ya çýkmýþ, BIST de epey artýda. Normalde bu ikisi negatif korelasyonlu, ters yönde giderler. Bazen böyle istisnai günler oluyor ikiside ayný yönde gidiyor. Sonrasýnda ikisinden biri yaptýðý hatayý anlayýp dönüþ yapýyor.
Hava güzel çýkayým sahile yaw, yürüyüþ yapayým, nasýl olsa bugün iþlem yapmayacaðým. Akþam bakarým.
Denizlili, emekli sinif ogretmeniyim.Ogretmen oldugumu bildiniz. Benim hisseler dususten onceki fiyatlarina nerdeyse gelmek uzere bekliyorum.Nakitim olmadigi icin su an hisse alamam digerleri yukselipte satarsam o zaman onerdiginiz hisseleri degerlendiririm. Bilgilendirmelerinizi merakla bekliyor ve takip ediyorum.Emekleriniz icin tesekkur ederim.
Öðretmenim bana efsane keçi diyorlar(aslýnda bi tek ben kendime diyorum da, yeterince söylersem yutarlar gibime geliyor) hali ile bilmediðim biþey olamaz. Mesela emekli olduðunuzuda biliyorum. Yani daha ileri bilgide vermek istemiyorum.![]()
![]()
![]()
Þaka yapýyorum, umarým kýzmadýnýz. Baþka topikte yazdýðýnýz yazýlara denk geldim, oradan biliyorum ne biliyorsam.
Hisse takip etmediðimden ben önermiyorum, ayhan öneriyor. 2 tane önerdi ikisindede tutturdu. Aslýnda kendiside hisse almadýðýný söylüyor. Nereden yumurtluyorsa bu hisseleri bilemiyoruz. Araþtýrýyoruz, iz üzerindeyiz. Tutturduðu için kendisini henüz asmadýk, tutturamayacaðý günü bekliyoruz, odunlarý hazýrladýk.![]()
![]()
Yer Ýmleri