Resmen kuklaya döndük.
Daha üç beþ ay öncesine kadar USD ile BIST negatif korelasyonluydu. Biri yükselirken diðeri düþerdi. Kemikleþmiþti. siyonistlerin þartlandýrmasýydý.
Bugün USD düþer düþmez BIST ide toplu sattýlar. Ýþin ilginç yaný görüntü benim bilgimin yetmeyeceði kadar karýþýk. Arka plandaki büyük oyuncularý bilmek gerekiyor. Ancak aracý kurum yöneticileri bilir diye düþünüyorum, onuda söylemezler çünki çýkar baðlarý var.
Bunu yapan içimizdeki siyonistlermi? katarlýlarmý? bizim yerli piyasa yapýcý bankalarla fon larmý.?
Peki USD düþüyor diye BIST i düþürmek kimin iþine yarar.? siyonistlerin. Ülkeyi USD ye baðlamak siyonistlerin iþine yarar. abd ye daha baðlý hale gelirsin. Ayrýca insanlarý psikolojik baský altýna alýrsýn. usd düþünce BIST düþerse BIST de olanlar USD düþsün istemez. Biraz sonra isyan etmeye baþlarlar. Bu kalabalýðý yanýna çekmiþ olursun bedava saldýrgan sürün olur.
Bu dönem USD yükselsin kim istiyor.? Hükümete þantaj yapan içimizdeki siyonist þirketler, bankalar siyonist medya ve etkilediði kalabalýklar.
dolar yükseldikçe naklen ekranlarda büyük boy veriyorlar. Þu an bir savaþ veriyorlar, tayyipi yýkmak için veya daha fazla þey koparmak için. bende tayyip ve diðer siyasiler yýkýlsýn isterim ama siyonistlerde kazansýn istemem. zaten sömüren onlar. Siyasetçileri tarikatlarý kontrol eden onlar. Bu halde olmamýzýn sebebi onlar.
Biliyorum çoðunluk cebi doluyorsa kim olursa olsun kabul eder ama, ben öyle deðilim. Zarar bile etsem düzgün insan isterim. Bilirimki baþta zarar etsem de düzgün insanla ileride herþey iyi olur.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri