ben þu sürü halinde dolar yakanlar nerde merak ediyorum..ekranlarý baþýndamý yoksa piyasadan dolar toplamadamýlar
Printable View
faiz düþtü dolar arttý, mallar tabiiki pahalýlaþtý..o faizle kredi kullanabilen ve parayý mala gömenler kat be kat faiz parasýný çýkaracaklar..
giren yine yeniden her zamanki gibi bizlere olacak
Kýlýçdaroðlu : Olaðanüstü MYK toplantýmýz sona erdi. Kararýmýzý birazdan milletimize açýklayacaðým.
Abu dabi borsasý ile bist iþ birliði mutabakatý imzalayacak
Kýlýçdaroðlu : Öyle bir karamsar tablo oluþturduklarýn bu karamsar tabloyu kaldýrmaya çalýþýyoruz .
Kýlýçdaroðlu : Lira ne kadar erirse Erdoðan o kadar memnun oluyor , bunlar dolarlýklara hizmet ediyor , bunlar gayri millidir , açýk ve net söylüyorum
Kýlýçdaroðlu : Türkiye’yi peþkeþ cekiyorsun
https://i.hizliresim.com/lwof7ae.jpg
Salaklarý halâ mevcut.:kahkah:
EGM, sosyal medya hesabýndan döviz ile ilgili yanýltýcý, manipüle edici paylaþýmlar yapan 271 hesaba yasal iþlem baþlattý
Alýþveriþe gittim.
Bu enflasyonu kimler hesaplayýp açýklýyorsa ;
Evrakta sahtecilik, halka yalan beyanda bulunma, fiyatlarý manupüle ederek halký kin nefret ve düþmanlýða sevk etmekten yargýlanmalý )))
Hakikaten bu yalaný mahkemeye taþýyacak, ( ispatý fiyatlara bakýnca çok kolay) hukuktan anlayan bi babayiðit yokmu ?
Piyasanýn içinde olan varmý bilmiyorum ama yabancý Türkiye’den mal almak Ýçin kuyrukta, yabancýya mal yetiþmiyor, camdan, boyaya, demirden, parkeye, fayanstan, granite..inþaatçýlar mal bulamýyor bulanda her bulduðunda zamlý alýyor…
Her þeyimiz ucuzladý, 10 sene öncenin gürcistanýna döndük, sonumuz hayrola.
Ýhtacaata sýnýr getirilmezse her þey hem pahalanacak hem bulunmayacak
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hayati Yazýcý: Türkiye, Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan'ýn güçlü liderliðinde, ekonominin rasyonellik kurallarýný dikkate alarak, hattý deðil, sathý gözeterek, yürüyüþünü sürdürmeye devam edecektir.
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
25/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 1,02
Motorinde 1,06 TL/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
25/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
LPG Otogazda 65 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
Pompaya zam çoktan geldi ya...neyse...
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah,Kuluna kullan diye bir kez akýl, 3 kez þans verirmiþ..Ben o þansý geç farkettim, akýl baþýma geldiðinde,iþ iþten, þans kapýdan öteye geçti..!!.Saðlýk olsun .
Bir yýl içinde, þiþeye kadar neler neler tokmakladý..!!. Pandemi süresince Teyyaresi uçamayan Pegasus bile ,40 liralardan bugün 105 liraya gelmiþ...
Altýn Dolar bazýnda hesap edersek,þiþe 6 TL de, yerinde duruyor..Ortada kazanç yok,bence.. Elimde de þiþe yok..
BAE ile yapýldýðý söylenen swap anlaþmasý sonucu 25 milyar usd gelecekmiþ. yatýrým amaçlý imiþ...
bu habere baðlý olarak vede artýk kar alalým diyenler sayesinde usd de gerileme mevcut..
acaba karþýlýðýnda ne verilmiþtir ?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý ile Birleþik Arap Emirlikleri Merkez Bankasý arasýnda iþ birliðine yönelik mutabakat zaptý imzalandý. -AA
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý ile Birleþik Arap Emirlikleri Merkez Bankasý arasýnda iþ birliðine yönelik mutabakat zaptý imzalandý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Örnek hacý bir komþuma borç verdim zamanýnda 3 bin TL
Zamaný gelince dükkanlarýna gittim oðlu ile konuþuyorlardý.
Dolar verelim elimizdekinden kendi bozdursun dedi.
Bankada bozdurunca elime 3 bin TL den az para geçiyordu.Kuru yüksek tutmuþ bana öyle verecek kendi bozsun birde dedi oðluna.
Bende hiç dolar gördünüzmü dedim.
TL verdim TL alýrým dedim.:)
Birleþik Arap Emirlikleri Türkiye'ye yatýrým için 10 milyar dolarlýk fon ayýrdý -AA -MATRÝKS
Biraz önce benzin istasyonunun önünden geçtim, Venezuela’ya benzemiþ bayaðý uzundu kuyruk, iþin garibi normal arabadan fazla lüx araba var kuyrukta !!!
Deponda benzin bitse yolda kalsan etkileyeceði 50 TL, yukardaki paylaþýmda da 150. TL den fazla vermiyoruz demiþ, en karlý olan 15 TL karda, gerçekten deðiþik milletiz.
Luppa cý dayý geldi aklýma
Baþýmýza ne geliyor ise ufak hesap peþinde koþar iken büyük hesaplarý yuvarlamak.
Örnek þiþe.Kasada 850 milyon dolar var .Adam 1 milyara yuvarýyor.150 milyon dolarýn fark 2 milyar nerdeyse. Bende yuvarladým :)
ondan sonra 70-80 tl edecek fark peþinde.
Bu arada tabi ki 128 miyar dolarý sormak gerekiyor.
Bu bir haberdir anlayana. Anahtar çoþmuþ .
12 diye yazalým
ÞU an dolar alýþ 12.06 satýþ 12,39. Dün gr altýn marjý 51. 00 tl idi. Bu gün bakmadým. Bu bankalara yarar.
Neyse bedava bilginin deðeri yok. Para verecen inanacan.
Adama öyle yapma dersin. Gider danþýir para öder. Bilgi kýymetli olur. Daha bedava bilgi yok. Komisyonla çalýþacaðým artýk :kahkah::kahkah:Þaka ya aklým bana yetmiyor.
Az deðil pat 1 tl zam,sanki acelesi varmýþlar gibi akaryakýta zamlarý hýzlandýrdýlar,bu bana Ecevit dönemini hatýrlattý,onlarda 1 tl olan banzini dolara endexleyip 1.5 tl yapmýþlardý birden,yani bunlar benzini 15 tlye yaklaþtýracaklar gibi yakýn zamanda,çünkü dolarda sular hiç durulmuyor,dýþ ülke uzmanlarý Türkiye þu sýralar büyük bir iflasa doðru gidiyor diyorlar bir inat zatýn yüzünden...Guya bugün 13 olan dolarý 11.60'a indirdiler,acaba hangi parayý piyasaya sürüp kimleri zengin ettiler,þu sýralar dolar 12.16.