Sayfa 301/1002 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Düğünlerde ,10-50-100 dolar saçanlar, Bundan sonra Çeyrek dolar saçar artık..!!
    ben şu sürü halinde dolar yakanlar nerde merak ediyorum..ekranları başındamı yoksa piyasadan dolar toplamadamılar
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

faiz düştü dolar arttı, mallar tabiiki pahalılaştı..o faizle kredi kullanabilen ve parayı mala gömenler kat be kat faiz parasını çıkaracaklar..

giren yine yeniden her zamanki gibi bizlere olacak
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Kılıçdaroğlu : Olağanüstü MYK toplantımız sona erdi. Kararımızı birazdan milletimize açıklayacağım.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Abu dabi borsası ile bist iş birliği mutabakatı imzalayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kılıçdaroğlu : Öyle bir karamsar tablo oluşturdukların bu karamsar tabloyu kaldırmaya çalışıyoruz .

Kılıçdaroğlu : Lira ne kadar erirse Erdoğan o kadar memnun oluyor , bunlar dolarlıklara hizmet ediyor , bunlar gayri millidir , açık ve net söylüyorum

Kılıçdaroğlu : Türkiye’yi peşkeş cekiyorsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    ben şu sürü halinde dolar yakanlar nerde merak ediyorum..ekranları başındamı yoksa piyasadan dolar toplamadamılar
    MHP'li Cemal enginyurt , Protesto için kırdığı TLF nun ,plastik/ oyuncak olduğunu itiraf etmişti..Dolar yakanlar da, fotokopi makinesinde çoğalttıkları Sahte paralar,Dolarlarmıştır..Bu tipler abdestsiz uyur,Dolarsız uyuyamaz..

8.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Buna benzer bir olay benim de başıma gelmişti. Sanırım buraya daha önce yazmıştım ama kısaca bahsedim.

1998 de nişanlanmıştım, nişanlım yurt dışında yaşıyor ve evlendiğimiz de Türkiye'de yaşayacağız diye şart koşmuştum.

1999'da son baharında evlilik zamanı gelince yaşayacağımız yer hakkında kriz çıktı ve Hollanda'ya gitmek zorunda kaldım.

Ben Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke olduğundan, genç nüfusu olduğunu, büyük atılımlar öncesinde olduğu ve geleceğinin çok parlak olduğundan bahsettim.

Eski k.peder 10 günlük Hürriyet gazetesini önüme attı, bak bakalım senin bu kadar övdüğün güvendiğin ülke de güzel bir haber var mı? yok dedim ama bu güne kadar ülke çok kötü yönetildi doğru bir şeyler yapılırsa harika bir ülke olur dedim.

Türkiye'de yaşadık, ilk okul mezunu hayatında sadece garsonluk yapan, hiç bir başarısı olmayan k.peder haklı çıktı

Ben yanıldım ama kaybettiğimi düşünmüyorum hala iddia ediyorum "2000/2021 arasında bu güzel ülkemiz doğru yönetilseydi hem haklı hem de hepimizin çok güzel bir hayatı olacaktı."

Pişman değilim sonuçta bir hayat Hollanda'da yaşasaydım garanti ama renksiz bir hayatım olacaktı, burada ise çalkantılı, bazen güzel, bazen sıkıntılı bir hayatım oldu.

Gelecekten umdum, 1950'den sonra biz dahil yaptığımız hatalardan gelecek nesillerin ders çıkartarak hakkettikleri çok daha güzel yaşama kavuşmaları.
    Guzel kardesim guzel dedigin ulkede asgari ucret cindeki asgari ucretin altinda

Bende milliyetciyim ama gercekleri gormek lazim artik

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Sayfa 301/1002 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •