Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
25/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 1,02
Motorinde 1,06 TL/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
25/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
LPG Otogazda 65 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pompaya zam çoktan geldi ya...neyse...
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Allah,Kuluna kullan diye bir kez akýl, 3 kez þans verirmiþ..Ben o þansý geç farkettim, akýl baþýma geldiðinde,iþ iþten, þans kapýdan öteye geçti..!!.Saðlýk olsun .
Bir yýl içinde, þiþeye kadar neler neler tokmakladý..!!. Pandemi süresince Teyyaresi uçamayan Pegasus bile ,40 liralardan bugün 105 liraya gelmiþ...
Altýn Dolar bazýnda hesap edersek,þiþe 6 TL de, yerinde duruyor..Ortada kazanç yok,bence.. Elimde de þiþe yok..
BAE ile yapýldýðý söylenen swap anlaþmasý sonucu 25 milyar usd gelecekmiþ. yatýrým amaçlý imiþ...
bu habere baðlý olarak vede artýk kar alalým diyenler sayesinde usd de gerileme mevcut..
acaba karþýlýðýnda ne verilmiþtir ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý ile Birleþik Arap Emirlikleri Merkez Bankasý arasýnda iþ birliðine yönelik mutabakat zaptý imzalandý. -AA
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý ile Birleþik Arap Emirlikleri Merkez Bankasý arasýnda iþ birliðine yönelik mutabakat zaptý imzalandý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri