Hocam katılıyorum. Atatürkün getirdiği sistem, bu halka cok fazla..Hala onun ekmeğini yiyor. Ben aylık 300-400 dolar kazanalım yeter diyorum. Yoksa bu halkın hakettiği ırak suriye ayarında bir ülke.
Printable View
Bende bakıyorum bansko ya 4 gün 5 gece 159 Euro otobüsle sabah kahvaltısı veriyor sadece. Tam karar veremedim. Ama sizinki iyi fiyatmış .iyi tatiller şimdiden seveceksiniz eminim. şirin bir köy . pistler harika ben Snowboard yapıyorum. Acemi olanlar için yukarda çok iyi hazırlanmış bir alıştırma bölümü var .zaten çok tutulan bir kayak pisti.
ufak bir kumarhanesi var hatta .
İlk işlemler bile değil, alış 5.36 satış 5.52'nin ortalaması. Yani ortada halen bir işlem yok. Verilerde saat 21.00 ile 21.06 arasını kapsıyor. Dediğiniz gibi 1-2 saat içinde bir fiyat oluşur. Gerçi sabah TR piyasaları açılınca MB yine belaltı müdahalelere başlar...
Everest tepesi dediğin faiz oranı % 17.50 idi. Bu durumda bizimki ne tepesi oluyor? :)
Şaka bir yana kur dengesinin daha yüksek bir seviyede oluşacağını kabul etmek gerekiyor. 2018 öncesi hayat standardımız toplum olarak hak etmediğimiz ama dış borçların gerçekleşmesine neden olduğu bir illüzyondu. Artık uyanmamız gerek ortalama bir Çin'li kadar üretkenliğimiz yokken onlardan yüksek bir yaşam standardının sürüdürülmez olduğunu kabul etmemiz gerek.
Dünya ekonomisini bileşik kaplar teorisine uygun olarak kafanızda canlandırın, daha düşük maaş ve daha büyük bir üretkenliğe sahip Çinliler teknolojide ortalığı kasıp kavururken, daha yüksek maaşa sahip Avrupalıların refah kayıpları nedeniyle sokakları kavurması bir raslantı değildir. Ne kadar üretiyorsan o kadar tüketimi hak ediyorsun, bunun başka izahı yok.