Bak buna verilecek tek cevabım yok.Çekeriz resti gavurlara,memleketçe baya rezillik çekeriz ,batarsak da insanca batarız,gelsin Atatürk gibi bir lider,yapsın adam gibi işler ,kişisel olarak ben kendi hayatımda her türlü bedele hazırım , eyvallah derim.En azından ben çekiyorum,ama çocuğum insanca adam gibi bir ülkede yaşayacak derim.Ona tamam valla.
Dolar 5.44 olmuş ne oldu bilen var mı? Ben düşer diye beklerken tam tersi oluyor
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Babam hep derdi. Bu ulkeye en buyuk kotulugu ismet inonu yapti diye. Cunku cok partili sisteme erken gecmisti. Menderes geldi reformlar gitti, ulke abd nin kuklasi oldu.
Yapisal reformlarin yapilmasi zaten zor. Ya en basitinden bir cb bir gazeteciyi alenen tehdit ediyor, rencide edici laflar soyluyor. Bende hic inanmoyorum yapisal reformlarin yapilacagina. O yuzden bu ulkeye dair umutlarim tukendi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk islemler. En dogru veriler tokyo acilinca gelir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
petrolü doğalgazı olan sanayi ve teknoloji açısından bizden iyi olan rusya 2014 de everest tepesi kadar faiz arttırmak zorunda kalmıştı doları serbest bıraktığında saniyesinde her şeyi üreten bir ekonomiye dönüşmen lazım 5 ay önce doları serbest bırakırsan ne olur olayını uygulamalı olarak gördükten sonra bu tarz yorumları hala görmek komedi
Yer İmleri