Sayfa 617/1012 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Zaten gavurlar böyle bir atağa kalksak başımıza neler neler getirirler anlayamazsınız bile.Misal menderesin asılması,misal 1980 darbesi vs.Ha doğrusu elbet dediğiniz ama bana hayal gibi geliyor maalesef.İç güçler dış güçler yaptırmazlar o işleri.
    hocam cok a haber izleme...gavurlar demedi sana tüm paranı betona göm diye...hayvancılık turizm tarıma gömebilrdik bu parayı...

bagcıları esenleri ingilizler yapmadı biz yaptık...

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Atatürk un yaptiklari yapisal reformlardir.mafhi egilmezi okuyun.
    Bak buna verilecek tek cevabım yok.Çekeriz resti gavurlara,memleketçe baya rezillik çekeriz ,batarsak da insanca batarız,gelsin Atatürk gibi bir lider,yapsın adam gibi işler ,kişisel olarak ben kendi hayatımda her türlü bedele hazırım , eyvallah derim.En azından ben çekiyorum,ama çocuğum insanca adam gibi bir ülkede yaşayacak derim.Ona tamam valla.

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    hocam cok a haber izleme...gavurlar demedi sana tüm paranı betona göm diye...hayvancılık turizm tarıma gömebilrdik bu parayı...

bagcıları esenleri ingilizler yapmadı biz yaptık...
    Ya hocam bu ülke 1938 den sonra kendi kararlarını tamamen bağımsız bir şekilde alamadı.Tabi benim düşüncem böyle,başka düşüncelere de elbet saygım var.

4. Dolar 5.44 olmuş ne oldu bilen var mı? Ben düşer diye beklerken tam tersi oluyor

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Dolar 5.44 olmuş ne oldu bilen var mı? Ben düşer diye beklerken tam tersi oluyor

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Bloomberght'deki kurdan bahsediyorsanız, bir yanlışlık var orada. Piyasalar kapalı, Pazar günü saat 21.02'de nerenin kuru bu?
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla yapısal reform falan da bana palavra geliyor ,dünya sistemi ve kapitalizm öyle elini kolunu bağlamış ki seni adam gibi dünya ile rekabet edecek pozisyona asla getirmez.O işler 1950 lerde yapılacaktı.Atatürk 20 yıl daha yaşıyacaktı.Şimdi çok geç,bizi bekleyen işler maalesef çok sıkıntılı.
    Babam hep derdi. Bu ulkeye en buyuk kotulugu ismet inonu yapti diye. Cunku cok partili sisteme erken gecmisti. Menderes geldi reformlar gitti, ulke abd nin kuklasi oldu.

Yapisal reformlarin yapilmasi zaten zor. Ya en basitinden bir cb bir gazeteciyi alenen tehdit ediyor, rencide edici laflar soyluyor. Bende hic inanmoyorum yapisal reformlarin yapilacagina. O yuzden bu ulkeye dair umutlarim tukendi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bloomberght'deki kurdan bahsediyorsanız, bir yanlışlık var orada. Piyasalar kapalı, Pazar günü saat 21.02'de nerenin kuru bu?
    Ilk islemler. En dogru veriler tokyo acilinca gelir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. petrolü doğalgazı olan sanayi ve teknoloji açısından bizden iyi olan rusya 2014 de everest tepesi kadar faiz arttırmak zorunda kalmıştı doları serbest bıraktığında saniyesinde her şeyi üreten bir ekonomiye dönüşmen lazım 5 ay önce doları serbest bırakırsan ne olur olayını uygulamalı olarak gördükten sonra bu tarz yorumları hala görmek komedi

Sayfa 617/1012 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •