Sayın volna selamlar
Eskilerden ALCAR sayfasından
Printable View
2009 şubat algyo 0.27 dolarda dip yapmis. O zaman bist 1.25 dolar imiş. Simdi algyo 2.70 dolar, yani 12 yılda dolar bazında 10 kat prim yapmis ve halen daha pd/dd orani 0.75 civarında. Bist ise 1.74 dolar civarinda. Bence uzun vadede algyo ıyi kazandırmış ve temel olarak ucuz kalmayı başarabilmiş. Bu acıdan bakarsak algyo guzel bir kağıt.
[B]ALGYO,ALGYO da alım zamanı diye düşünüyorum,uzun zamandır kuvvetli desteğinde bekliyor,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Son zamanlarda, çok düşük işlem hacmi ile dar bantta hareket ediyor. Alışıldık şekilde hareket etmiyor.
Kimseden mal alamayan spek tayfası hisseyi açık açık manipüle ediyor. Bu değer sadece otelin parası kadar olur yakın dönemde. Doları diğer varlıkları ne olacak. Sen baş aşağı bize çalış müşteri çok çıkar.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kendi paranızı kendiniz yiyin...bakın borsanın en sağlam hissesi bu halde daha fazla yazmaya gerek bile duymuyorum.
Arkadaşlar amacım siyaset yapmak değil bizim sorunumuz ekonomi değil siyasettir yönetilemiyoruz bunu sizde zaten görüyorsunuzdur yabancı gelmiyor biz bize olmaz bu iş biz ülke olarak tasarrufları fazla olan bir ükle değiliz enf. Yüksek $ yüksek hergün daha da yükseliyor faizler yüksekbu üçünü yüksek tutmak bile bir yeteenek ister.
Kimse kimsenin yatırım danışmanı değildir. Herkesin zarar ve karı kendine. Ben dediydim falan filan bunlar boş işler. İnsanların kafasını gelip karıştırıp durmayın. İki gün sonra ne olacağını kimse bilemeyiz. Alım ve satım yönünde tavsiyede bulunmak. SPK mevzuatına göre suç teşkil eder. İsteyen alır isteyen verir. Elin s2yle gerdeye giren güvey değil gelinde olabilir.
Malın ederini ve vademi bilirim. Aldım arsayı attım kenara; kampanya indirim olursa değerlendiririm. Alan alsın satan satsın.
Şirket hakkında bir öngörüsü olan varsın paylaşsın. İki gün sonra farklı bir durum olur bakar kalırsın.
Her şeyin fiyatı yükseliyor, altin, doviz, tum mallar. m2si 1000 tl olan arsa 5000 tl oldu. Poğaça 75 kuruş dan 2.00 tl oldu. Sadece ve sadece hisse senetleri fiyatlari düşüyor.
boğa gören var mı boğa ? arada şaka yollu takılıyorum ciddiye almayın kimseyle derdim yok, foruma katkı adına biz yine tecrübelerimizi yazalım sadece bu hisse için değil tüm piyasa için usd 8.8-9.20 arasını gördüğünde borsanın dip olacağını düşünüyorum usd zirveye yakın borsa dibe yakın.
bugün bir miktar alım yapınca topic’ine bakayım dedim. herkes bıkkınlık içinde olduğuna göre dibe yakin bir seviyeden aldım sanırım:) pazartesi duruma göre ekleme yapacağım, hayırlısı. 20.90 ciddi destek gibi görünüyor.
Hisse başı 14 civarı nakit varlığı ile işlem gören bir şirket. Çok aşağı basacaklarini sanmıyorum. Basmak isterlerse uzun vadeli emeklilik portföyüme yuh artık dediğim yerde yüklü alım yaparım. Bunu pandemi krizinde imkanım doğrultusunda yaptım. Gene yaparım. Benim için önemli olan lot miktarı gerisi zamanı geldiğinde olur. Orta vadede temettüsü yeter.
Tanıdık saz ekibi iş başında. Kendi halinde bir tahta değil. Yeni yolcular indiriliyor. Eskilerle başları belada. Bu kafayla daha çok uğraşırlar.
Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın.Borsa burası olmaz denilen şeyler olur.
Şimdi siz diyorsunuz kasadaki nakit 14 TL
Eskiler bilir zamanında kasadaki nakitinde altında işlem gördü
Bu hisse senedi uzun vade içindir.Sabrı olan kazanır
Evet o günlerden gelenlerdenim. Hissenin değerinin bilip yatırım yapan bekler. Piyasaları tahmin etmek yerine şirketin durumunu takip etmek mantıklı. Uzun vadede farklı noktalardan alım yapıp nihai amaca ulaşıldığı zaman kazanmak en doğrusu. Olmaz diye bir şey yok her şey masada; benim planlarım masada.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post5254641 okumak öğrenmek isteyenler buyursunlar
Bir miktar kar satışı yapmıştım 20.72 görünce yine dayanamadım y.t.d.
daha önce yazdım 20 altını beklemiyorum demiştim 20 altı olmadı uzun sure yatayda kalacagını 2 liralık marjda gidip geleceğini düşünüyorum
bir sonraki hareket ekim-kasım da beklemeye devam yukarı aşağı aşağı yukarı testerelere davam...
Algyo sıcak yaz mevsimini sevmez. Hava serinlesin sobayı ateşler. [emoji106]Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dua edin 20 kırılmasın...
biraz daha ego yapayım ya nasılsa haklı çıktım her ne hikmetse kimse saldırmıyor ilginç doğrusu...