Sayfa 281/700 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Siz pencerenizden olayı gayet iyi anlamışsınız ve buna inanıyorsanız oturup düşüşü izleyebilirsiniz sizin düşüncenize göre ayrıca 3 grup olduğunu pencereden gayet iyi görmüşsünüz ve buna göre pozisyon almalısınız eğer kafanızda bir fiyat var ise düşüşle ilgili nakit pozisyonunda olmanız daha doğru olacaktır bu durumda dipten alma fırsatınız olur Başka pencereden farklı görünür karşı pencereden farlı görünür siz pahalı dersiniz Ahmet kişisi ucuz der durumlar değişir fakat bir kağıtta her düşüşünde fikir belirtmeyi pek doğru bir davranış olarak görmüyorum bilgilerinizden dün de yararlanmak isterdim mesela karşı kaleye 5 golden fazlasını atamadık dün için
    Amacım asla polemik yaratmak değildir fikirler benim için önemlidir
    Asla yatırım tavsiyesi al sat tut hiç değildir
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post5254641 dediğiniz gibi izliyorum 158 bin endekste çıkmış biri olarak ve birçok topikte insanları uyarmış biri olarak, biliyorum buraya yazmamdan hoşnut olmayan bir kesim var hatta nefret eden olsun önemli değil onlar ne derse desin bilgi amaçlı linkteki paylaşımımı okumanızı öneririm bizde yaşayarak tecrübe ederek öğrendik öğreniyoruz piyasa en iyi öğretmendir.

2. Hisseyle ilgili önümüzdeki 3-5 aylık periyot için öngörünüz nedir?

3.  Alıntı Originally Posted by syshpos Yazıyı Oku
    Hisseyle ilgili önümüzdeki 3-5 aylık periyot için öngörünüz nedir?
    Kardeşim geride çok defa yazdım bu hisse senede 2 defa hareket çeker Ekim Kasım arası ve nişan Mayıs arası bu hareketlerin zirvesinde satamayani pişman eder etti bu iki dönem hariç hareket etmedi ettiysede emsallerinin gerisinde kaldı emsallerine siz kendiniz bakın bedelsiz grubu hisseleri karton egeen Konya bfren doco ttrak jants hadi bunlar alakasız diyebilirsin aynı gurubun alcar i 30 dan 600 a gitti alcar 50 iken algyo 75 di şuan algyo 150 bölünmemis haliyle yorumu kendiniz yapın daha yakın zamanda bjk 3 den 9 a 1 ayda geldi sonuç olarak kalıbının hissesi çıkmadı güvendigimiz dağlara kar yağdı bana çok şey öğretti bu hisse borsayı öğrenmeme vesile oldu paylaşımlarima bakarsan borsanın 158 binde zirve yaptığını bu hisse sayeseinde öğrendim çok kazık attı çok fırsat kacirtti ama borsadan 158 binde çıkma tecrubesinide kazandırdı temettüsu yaklaşıyor temettüye yakın yine bir hareket çeker umarım maliyetinin yüksek degildir

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post5254641 dediğiniz gibi izliyorum 158 bin endekste çıkmış biri olarak ve birçok topikte insanları uyarmış biri olarak, biliyorum buraya yazmamdan hoşnut olmayan bir kesim var hatta nefret eden olsun önemli değil onlar ne derse desin bilgi amaçlı linkteki paylaşımımı okumanızı öneririm bizde yaşayarak tecrübe ederek öğrendik öğreniyoruz piyasa en iyi öğretmendir.
    Sayın armada 467 TAVSİYENİZ ÜZERİNE linkteki paylaşımınızı okudum bist için uzun bir ayı piyasısına gireceğinden bahsetmişsiniz saygı duymakla görüşünüze katılamaycağımı belirtmek isterim 1. neden ayıların endeks 1256 noktasındaki mumda aşağıdan yukarı uzun bir fitil bırakmaları bu noktada bogaya dönüşmeleri yada boğaların galip gelmesi bu mumdan sonra bist 6 gün üst üste atı kapatmıştır ve endeks6. günün 25.03 teki mum değeriyle 1419 bu günkü mum değeri aşağı yukarı aynıdır piyasa dengelenmiştir 2. neden yeni halka arzlar yapılmakta ve yatırımcılardan oldukça iyi talep gelmekte bu bistin haçmini arttırır 3. neden VE BANA GÖRE EN ÖNEMLİ OLAN bizim bistteki şirketlerimiz USD bazında UCUZLARR DÜŞÜNSENİZE EMLAK ZENGİNİ VE KASASINDA 102 MİLYON USD OLAN şirketin hissesi 4 dolar bile değil 4. neden COVİD -19 SALGININDA şirketler ilk bazda etkilendiler fakat daha sonra işlerine ve çalışmalarına faaaliyetlerine devam ettiler yani bacalar tüttü bu faaliyetler şirketlere kar olarak yansıdı 5. neden pande mi de dünyada para fazlalığı oluştu paranın başındakiler çıkıp bizlere şu dönemde enflasyonun şu kadar olması rahatsız etmez diye açıklamalar yaptılar insanlar paralarını alıp bankaya yatırdılar Peki bankalar bu paraları kendi kendi nemi faize yatırdılar acaba Amacım asla polemik yaratmak değildir siz pencerenizden öyle görmüşsüzüzdür ben farklı görmüşümdür kimin haklı veya haksız çıktığı önemli değildir benim için önemli olan hedefe ulaşmaktır

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    foruma fazlaca rahatsızlık verdim silebildiğim mesajları sildim artık hiçbiyerde yazmayıp bilgimi kendim kullanıcağım başını ağrıttaklarım olmuştur helalleşmek iyidir benden yana hakkım helal olsun sizlerde hakkınızı helal ediniz.
    8 gün iyi dayanmışınız bravo )

6. Smile

Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    8 gün iyi dayanmışınız bravo )
    Ne yapayım beni haklı cikarttikca duramıyorum 😁

7.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Sayın armada 467 TAVSİYENİZ ÜZERİNE linkteki paylaşımınızı okudum bist için uzun bir ayı piyasısına gireceğinden bahsetmişsiniz saygı duymakla görüşünüze katılamaycağımı belirtmek isterim 1. neden ayıların endeks 1256 noktasındaki mumda aşağıdan yukarı uzun bir fitil bırakmaları bu noktada bogaya dönüşmeleri yada boğaların galip gelmesi bu mumdan sonra bist 6 gün üst üste atı kapatmıştır ve endeks6. günün 25.03 teki mum değeriyle 1419 bu günkü mum değeri aşağı yukarı aynıdır piyasa dengelenmiştir 2. neden yeni halka arzlar yapılmakta ve yatırımcılardan oldukça iyi talep gelmekte bu bistin haçmini arttırır 3. neden VE BANA GÖRE EN ÖNEMLİ OLAN bizim bistteki şirketlerimiz USD bazında UCUZLARR DÜŞÜNSENİZE EMLAK ZENGİNİ VE KASASINDA 102 MİLYON USD OLAN şirketin hissesi 4 dolar bile değil 4. neden COVİD -19 SALGININDA şirketler ilk bazda etkilendiler fakat daha sonra işlerine ve çalışmalarına faaaliyetlerine devam ettiler yani bacalar tüttü bu faaliyetler şirketlere kar olarak yansıdı 5. neden pande mi de dünyada para fazlalığı oluştu paranın başındakiler çıkıp bizlere şu dönemde enflasyonun şu kadar olması rahatsız etmez diye açıklamalar yaptılar insanlar paralarını alıp bankaya yatırdılar Peki bankalar bu paraları kendi kendi nemi faize yatırdılar acaba Amacım asla polemik yaratmak değildir siz pencerenizden öyle görmüşsüzüzdür ben farklı görmüşümdür kimin haklı veya haksız çıktığı önemli değildir benim için önemli olan hedefe ulaşmaktır
    bu tarz yazanlar baş tacı herkesin görüşü farklı bizimde edindiğimiz tecrübler farklı biz bu farklılıkları yazdığımız için hem bu topikten hemde linkini alıntı yaptığım topikten atıldım üstünede bir sürü hakaret herneyse evet görüşleriniz baştacı güzel yazmışssınız algyo özelinde yazıyorum madem öyle madem ucuz neden emsallerinin gerisinde neden gerçek fiyatlama yok yahu arkadaşım ben bu hisseyi hiç trade etmeden 6 yıl tutmuşum sonuç ne biliyormusun kocaman bir hiç bu hisseyi aldığımda usd 1.8 di usd 5 kat artmış zaten eee buda anca o kadar artmış borsanın çilesini çekmişim darbesinden tut her krizine bunda yaşamışım param anca usd kadar atmış hatta bazı dönemler usd ye karşı kaybettirdi borsa bumudur soruyorum sana 2015 de jants vardı elimde fiyatları yakındı 33 den jantsı satıp buna geçtim jants bugun baktım 40 katı olmuş buda anca döviz kadar artmış bumudur buyrun buna cevab verin...saygılar.

8. Sizin anlayamadığınız şu ; Algyo ile ilgili görüş yazmanıza kimse karışamaz.Ama sizin yaptığınız endeksin her düşüşünde hisse topiklerinden sadece buraya gelip yazmanız.Öyle ki Merkez başkanının görevden alındığı büyük düşüş öncesi Algyo 27 Tl idi şimdi 26Tl. Başta bankalar olmak üzere çok hisse büyük değer kaybına uğradı,o topiklere uğrayıp buraya yazdığınız gibi yazıyormusunuz ?Ayrıca elimde şu vardı sattım buraya gitti vs. cümleleri kimseyi ilgilendirmiyor.

Sayfa 281/700 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •