IMF destekli bir program olmadan bu adamlar geri gelmez...Bizim borsa da yunanistan borsasının yaşadığı -AB kurtarma paketi öncesi- uzun soluklu düşüşe hazır olsun....
nkolay 21 yaptı.
nolcek şimdi.
eskileri bozup yeni bono mu alcezz
Tam tersine ! Zaten faiz çok çook eksi... O halde ani işler için tuttuğumuz bir miktar TL. yi gecelikte tutuyoruz. Nkolay sabah 09:30 ile 16:30 saatleri arasında alınıp satılabiliyor. Saat 17 de para lazım olsa bozdurulamıyor. O zaman FİBA Kiraz ilaç gibi.
Ya da ; vadesi en az 2- 10 gün olan boş paramızı YSU, DBB gibi tahvil fonlarında tutarız. Onlarda valör 1 gün. Yani çözüm çok.
Yatırım tavsiyesi olmayıp, şahsi düşüncelerdir.
Nkolay bonoda istediğin zaman bozuyorsun. Siz ne yaptiniz ki?
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şey kaptırdı gidiyor
gene asfaltta sol şer,di kapattı
bi habeer gelecek gibi
Böyle bir şey yok. Faiz yukselince o gunku degerle satabilirsiniz. 100 den 95 e dusme gibi bir sey soz konusu degil.
Bugun N Kolayda 21 den bağlayan arkadaşlar kac gun vade alabildiniz?
Evet aşağı çeker, ama süper bonuyu çıkarmadan önce doları baskilamayi bırakırlar, cikartabildikleri kadar yukarı çıkarır, sonra süper bono haberini verir doların düşerek 2 gün önceki fiyatına gelmesini politik başarı olarak lanse ederler..
Balık beyinli %35 de bunu halaylarla kutlar....
T766H_TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilk ekranda oyle yaziyor. 95 yazan sizin ilk yatirdiginiz para, bono alis tutari. Devam'a basin satis sonrasi gelen bakiyeyi goreceksiniz.
NKolay bono bugün 261 gün vade alabildim. Fazla denemedim, belki daha uzun alabilirdim bilmiyorum. Vade 02.02.2023.
Nkolayli arkadaşlar aldiginiz vadeyi yazarsaniz bilgimiz olsun :)
Ben de bu sabah arayip soyledim neden haber vermiyorsunuz şansa öğreniyoruz dedim.
Söylenilen reklam dün akşam 6 da girmiş. Dun alanlarin orani 20 imis ve yeni faizden bu sabah itibariyle ilk kez yararlanilmis. Sms ve uygulama bildirimi bugun gelecek dedi. Ne kadar dogru bilmem.
Bana da 261 gün vade verdi nbono. Ancak vadenin ne önemi var ki? Bence artış devam edecektir. Haftaya ppk var artış olabilir dolar sol şeritte çünkü. Ayrıca günlük al sat yapmıyor musunuz nbono da? Alıp beklemek vade büyükse zarar ettirir.
Haklisiniz vadenin onemi yok ama yine de sormak istedim.
Masraflar oldukca gunluk satışlarım oluyor. Kulliyen zarar zaten bu enflasyonla. Ama girdik bir çıkmaz yola. Ilk firsatta TL leri elden çıkarmak lazim.
Mahvolduk. TL tutan aklima s... neyse ki döviz de var.
Açıkçası ben full nbonodayım. Şu ab dolar almak bana göre riskli. Makas çok açıldı çünkü müdahale de gelebilir. Yakın zamanda toprağa yatırım yapmayı düşündüğüm için bana göre böyle kalmak mantıklı
Dun adamin birisini gozaltina almislar turk parasini koruma kanunundan..
Adam demir paralari kilosu 70 TL den satiyormus..
Syg,
Acı acı öğrettiler.
Yazik, Günah.
Ponzi sisteme birikimini yatıranlara.!!!
Akıl sağlığı dileklerimle.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Vakıfbank dolar 1 gün valörlü %1.75, 33 gün.
Migros reklamlarda 40 TL alışveriş yapana ekmek 50 kuruş diyor.
Halk ne hale düşmüş....
Dövizde büyük dalgalanmalar çözülmüş.
Aralık 18 di.
Şimdi yaklaşık 16.
Arada ne var?
Kur KKM den sonra 11 den 16 ya gelmiş.
Yüzde 50...
Bu mu küçük dalgalanma?
https://pbs.twimg.com/media/FS3Ayx3W...jpg&name=small
Beleşe akaryakıt dönemi bitmiştir.!!!:kahkah:
Durmak yok yola devam.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
https://finans.mynet.com/haber/detay...ikladi/442448/
Zam bekleyen memur, emekli ve milyonlarca çalışan için Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. "Emeklilerin ve kamu çalışanlarının durumu ile ilgili açıklamayı haziran sonunda yapacağız" diyen Bakan Bilgin, "3600 ek gösterge meselesi ile ilgili açıklamayı da bu ay sonu yapacağız" ifadelerini kullandı.
---------‐----------------------
Haziran sonunda yapılan açıklama, kanun la belirlenen 6 ayda bir yapılacak olan zam + enflasyon farkı... Bunu müjde diye açıklamamıştır inşallah...