NKolay bono bugün 261 gün vade alabildim. Fazla denemedim, belki daha uzun alabilirdim bilmiyorum. Vade 02.02.2023.
Nkolayli arkadaşlar aldiginiz vadeyi yazarsaniz bilgimiz olsun
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NKolay bono bugün 261 gün vade alabildim. Fazla denemedim, belki daha uzun alabilirdim bilmiyorum. Vade 02.02.2023.
Nkolayli arkadaşlar aldiginiz vadeyi yazarsaniz bilgimiz olsun
Ben de bu sabah arayip soyledim neden haber vermiyorsunuz şansa öğreniyoruz dedim.
Söylenilen reklam dün akşam 6 da girmiş. Dun alanlarin orani 20 imis ve yeni faizden bu sabah itibariyle ilk kez yararlanilmis. Sms ve uygulama bildirimi bugun gelecek dedi. Ne kadar dogru bilmem.
Bana da 261 gün vade verdi nbono. Ancak vadenin ne önemi var ki? Bence artış devam edecektir. Haftaya ppk var artış olabilir dolar sol şeritte çünkü. Ayrıca günlük al sat yapmıyor musunuz nbono da? Alıp beklemek vade büyükse zarar ettirir.
Haklisiniz vadenin onemi yok ama yine de sormak istedim.
Masraflar oldukca gunluk satışlarım oluyor. Kulliyen zarar zaten bu enflasyonla. Ama girdik bir çıkmaz yola. Ilk firsatta TL leri elden çıkarmak lazim.
Mahvolduk. TL tutan aklima s... neyse ki döviz de var.
Açıkçası ben full nbonodayım. Şu ab dolar almak bana göre riskli. Makas çok açıldı çünkü müdahale de gelebilir. Yakın zamanda toprağa yatırım yapmayı düşündüğüm için bana göre böyle kalmak mantıklı
Yer İmleri