13 de olmadi 16da oldu anladin sen onu:)
Printable View
Duymasın şimdi ben bildimcik olur [emoji2960]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiniz uşakmıs.. [emoji3060][emoji57]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın tavan olmaması için herhangi bir sebeb var mı?
Slow döndü,hisse başını kaldırdı,yeşil kapadı,tavan olur mu bilmem.
Yarın 22,5’ü görürse satsam mı? Satarsam 21’den alabilir miyim acaba?
Ya ben satınca 25’e giderse....
Bu hisseyi satmak çok zor.
Değince insanın eline yapışıyor.
Yapış, yapış...
YTFİNANSman bugün modelden çıkarmış hissemizi.
Bugün onun kırmızısı YTd.
hisse brüt takasa girince ortalik sessizlesmis :)
Yabancı satıyor fonlar alıyor başkası almasın diye krediye kapattirdılar... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ucuz ucuz, koy sepete :)
öyle oldu ama banko her zaman risklidir, ağırlıklı olması her daim daha mantıklıdır.
10 gün içinde değerleme raporları gelir, fiyat olarak neredeyiz görürüz.
bizim mahalle şantiye kuruluyor , yeni konut kampanyası ile satışlar yapılır...
yıllık bilançoyu da şubat ayında değerlendiririz...
bizim mahallenin değerlemeye girmesi öyle bir anda olmayacak şöyleki büyükyalı örneğinde olduğu gibi inşaat ilerledikça nad artışı olarak bilançolara girmekte , sene sene yükselecek yani. ama diğer gayrimenkullerinin değer artışı yeterli olacak zaten bu hiperenflasyon ortamında ...
mesela büyükyalının bilançodaki nad değerine etkisi şu şekildeydi,
2015--40,7
2016--128,0
2017--318,6
2018--562,6
2019--1303,9
2020--1312,6
2021--1040
Burada zirve inşaatın tamamlanma zamanında oluyor, ekspertiz rakamları düşük gösteriliyor o ayrı ama ilk baştan yüksek bir nad etkisi beklememek lazım...
nad konusunda sayın anteplinin de yorumlarını almak hoş olurdu...
değerleme raporları eylül ayına göre yüzde 20 civarında artışta olabilir diye bekliyorum açıkçası...
2023 de kira gelirlerinde büyük artış bekliyorum aylık 130 milyonu aşacak gibi anteplininde söylediği gibi baruthane y.amacli kısıma alınırsa solo kârı 9.200 gibi bekleyebiliriz..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce yukarıda yazdığım yorumu hatırlatayım bazı çok bilmişlere..;-))
Şimdi niye hisse bürüt takasa girdi onu yorumlayalım, hisse fiyatının 15 Aralık 15 Ocak arası düşmesi yada en azından sabit kalması gerekiyordu, yoksa fiyatı çok yükselecek ve tahtacı keltoşun kontrolünden çıkacaktı..!!!
Bunun için bütün iyi haberleri bürüt takasa denk geyirip hesaplar arasında baskı satışı yaptılar, hem RSI düşürmek hemde ky nin malına çökmek için planlı bir senaryo sürüyor, bürüt takasın bitiş tarihi de nedense 18 Ocak olarak hissenin tam yükselişe geçeceği tarihe göre seçilmiş..;-))
Neyse, bu tahtada senaryonun biri biter biri başlar, biz alıştık keltoşun ayak oyunlarına ona göre izliyoruz filmi..;-))
28 Şubat için güzel bir final yazmıştır emin olun en az üç oskarlık bir final olur merak etmeyin..:party:
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düşünüyorum çünkü beynim var..!!!
Sadıc kuşlu sitedeki tuncerle akrabalık varmı
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eygyo pd/2.66 fk/10 millet sıraya gitmiş bazen şu borsadan nefret ediyor insan
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozkgy 40 lira olmuş,bazen borsadan nefret ediyor insan, tutamadık.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sepeti doldururken indirim bitti :(
29.12.2022 perşembe günü saat.12.30 da blumberg tv de olacak Ahmet Akbalık yani yarın...
Özak global holding olarak gelmiş,çay bile içmeden muhabbet edip gitti...:kahkah:
yılın son gününe moralli başladı, değerleme raporlarını bekliyor...
değerleme raporları ile tekrardan fresh bir hale geleceğiz...
Değerleme raporları geliyor,
Hoşgeldin fişekhane ...
Sadece bodrum arsasi 1.700.000.000 e cikmis. Bu sene ekgyo nun ihalelerinde de gorduk bodrum inanilmaz prim yapti bir senede. Deniz kenarinda olmayan yerler inanilmaz degerlere ulasti. Bizim bodrum arsasi yarimada seklinde ve denize sifir bir konumda.
Bodrum, Balmumcu, Bulvar 216, Mahmutbey 4.çeyrek-3.çeyrek değerleme artışımız 1.1 milyarTL..artış oranları da yüzde25-40 arasında..en büyük beklenti fişekhane değerlememiz, bunun yanı sıra daha gelecek pekçok değerlememiz daha olduğunu düşünüyorum
hala çok ucuz, bankalar ve az sayıdaki hisseyle beraber bistin en ucuzlarından.
Şu ana kadar ulaşan değerleme raporlarının bir önceki çeyreğe göre artışı yüzde 18 gibi... yüzde 20 ortalama olsa yeterli olacaktır gibi zaten ...
Bundan sonra bizimmahalle şantiyelerinin kurulması ve imalatların yapılması önemli rol oynayacaktır NAD değişikliği için...
Herkese iyi seneler... 2023 ün en az bu yıl olduğu kadar verimli olması dileklerimle, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerim herkese...
İyi seneler ortak 123 isyerinden payimiza düşenler bu yıl değerlemeye dahil olacakmı otelde cirodan alinan payın 3 düşmesine yorumun varmı...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.