aynı fikirdeyim, 1 tl üstü tektu kapış kapış yapar kereviz yatırımcı :oleyo:
Printable View
0.80 den TEKTU aldım geçen 1 hafta ancak oldu.. burda 0.90a yazıldım.. alsın götürsün spek umurmda değil.. grafiği feci patlayacak gibi elimde hisse tutarsam huzursuz oluyorm
Tarihi zirveler test ediliyor tektu da dostum. 5 yıl önce 96 görülmüş, daha sonra hep buralardan dönülmüş. 1 e değdirmesi için çok iyi bir gaz gerekli. ve baş döndürücü bir açıklama düşmeli. Dipten uzak kağıtlar beni hep korkutur nedense. Yükseklik korkum var:))) Burası borsa; olmaz denilen olur, olur denilen olmaz. Hayırlı kazançlar...
Sayın Cagribey tektuya 5-6 yılda bir böyle patlamalar yapmıştır. Ben 44 ten aldırmadı kardeşime 1.43 gördü. Eğer maliyet olarak benim gibi 60 larda alırsanız bu hisse ihya ederdi sizi.umarım yağda kazanırsınız. Bu yıl tektuya 1.40 lari deneyecektir diye sesli düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi hiç değildir. Ben garip bir ky yım.
Bi arada alyag değişik bir kağıt tir. Yarın direk 85 bile yapabilir.2 günde bir bakmisdiniz 1 olmuş. Saygilar
Tektu - Alyag elele , hep birlikte 1 lere :)
Etiler gıda Yağ ın iştiraki, bir yılda 1 tl den, 18 tl.ye çıktı. şu anda %20 yukarıda. bu nasıl spekülasyon yaw?
CITIBANK YABANCI N.A 1.117.903 Yabancılar alıma devam ediyor. Pasta şık. Yatırım Finansman satmıyorsa iyi.
Meksa iki gündür 1 milyon küsür mal aldı. Amaç ? Göreceğiz...
3 gunluk Tektu
https://i.hizliresim.com/dGz56Q.png
Cuma kapanisina kadar 0,8x ler mazi olur gibi gözûküyor...
Yarin ve Cuma sert inisler ve cikislar yasanabilir ayni zamanda.
Dikkatli olunmali..
Yarin ve Cuma kiliclar cekilecek gibi Tektu tahtasinda....
Yağ tahtasında çok çetin savaşlar yaşanabilir. Tektu dan canını kurtaranlar yağ a mülteci olarak sığınabilir... :)
Tektu güzel bir trend yakaladi.
Momentum cok güclü.
0,6x , 0,7x lerden almayanlar, bu hisseyi 1 lira ve üzerinden almak icin siraya girecekler.
Gemi artik denizlerde seyir etmeyi birakacak, okyanuslara acilacak.
Ülkeler arasi seyirler bitmek üzere, kitalar arasi seyirler baslamak üzere.
Buz daglarina dikkat etmekte fayda var :)))
daha denizlere yelken açmadıki abi,derelerden çaylara göllere geçiş yaptı,kısmetse 1 den sonra denizlere 2 den sonrasıda okyanuslara açılır,10 senedir yatıyor yelkenleri şişirsin artık, yelkenler patlarsa ne olur artık bilemiyoz
Kiliclar cekildi, eslesme 89
131k lot
Alyag 72
7k lot
Ya Allah bismillah... Çek kılıcı ya Hz. Ali:)
Kıyım başladı. Kılıç kalkan sesleri arasında kaçan kaçana... Bu nasıl bir savaş Yarab? Ulu hakan Gentleman, dağılan ordusunu toparlamak ve moral vermek için can hıraş mücadele vermekte. Tüm yağ hangarları sonuna kadar açıla, tez zamanda magdur ve mağrurlar içeru alına, yaralar sarıla, karınları doyurula, iaşe,ibate masrafları karşılana... :)))
Kiliclar cok keskin, normal !!! Bilediler gunlerce......:seyt: