Sayfa 306/549 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bilakis kalbim güçlendi. 1 lerin üstünde, her gün trade ile geçen günlerin hayali beni hayata bağlıyor
    aynı fikirdeyim, 1 tl üstü tektu kapış kapış yapar kereviz yatırımcı

Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    aynı fikirdeyim, 1 tl üstü tektu kapış kapış yapar kereviz yatırımcı
    1 tl üstü diye kastettiğim yağ yaw tektu da mal gömme manevraları bunlar
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    1 tl üstü diye kastettiğim yağ yaw tektu da mal gömme manevraları bunlar
    şaka yaptım üstad lakin tektu hızlı koşmaya başladı, tökezlemezse 1 tl yi yağdan önce göğüsleyecek gibi duruyor.

0.80 den TEKTU aldım geçen 1 hafta ancak oldu.. burda 0.90a yazıldım.. alsın götürsün spek umurmda değil.. grafiği feci patlayacak gibi elimde hisse tutarsam huzursuz oluyorm

Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    şaka yaptım üstad lakin tektu hızlı koşmaya başladı, tökezlemezse 1 tl yi yağdan önce göğüsleyecek gibi duruyor.
    Tarihi zirveler test ediliyor tektu da dostum. 5 yıl önce 96 görülmüş, daha sonra hep buralardan dönülmüş. 1 e değdirmesi için çok iyi bir gaz gerekli. ve baş döndürücü bir açıklama düşmeli. Dipten uzak kağıtlar beni hep korkutur nedense. Yükseklik korkum var)) Burası borsa; olmaz denilen olur, olur denilen olmaz. Hayırlı kazançlar...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by King Levent Yazıyı Oku
    0.80 den TEKTU aldım geçen 1 hafta ancak oldu.. burda 0.90a yazıldım.. alsın götürsün spek umurmda değil.. grafiği feci patlayacak gibi elimde hisse tutarsam huzursuz oluyorm

Feci patlamalar biz Tektu cularin hayat hikayesidir

7.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Tarihi zirveler test ediliyor tektu da dostum. 5 yıl önce 96 görülmüş, daha sonra hep buralardan dönülmüş. 1 e değdirmesi için çok iyi bir gaz gerekli. ve baş döndürücü bir açıklama düşmeli. Dipten uzak kağıtlar beni hep korkutur nedense. Yükseklik korkum var)) Burası borsa; olmaz denilen olur, olur denilen olmaz. Hayırlı kazançlar...
    Gene zayif not verdiniz Tektu ya
    Tavan yolda demektir...

8.  Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    Yag, atom bombasi misali patlayacak !!
    Toz, duman edecek ortaligi!

Ah bide ne yöne patlayacagini kestirebilsem

Sayfa 306/549 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •