Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    yağı ikiye çarpacak nuri
    Az daha sabret, bak kim kimi katlıyor göreceksin. Spek beni atmak için mücadele veriyor. yapıştım bir kere

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Cagribey duymasin, kalp krizi gecirir
    Duydum dostum. Bilakis kalbim güçlendi. 1 lerin üstünde, her gün trade ile geçen günlerin hayali beni hayata bağlıyor
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bilakis kalbim güçlendi. 1 lerin üstünde, her gün trade ile geçen günlerin hayali beni hayata bağlıyor
    aynı fikirdeyim, 1 tl üstü tektu kapış kapış yapar kereviz yatırımcı

aynı fikirdeyim, 1 tl üstü tektu kapış kapış yapar kereviz yatırımcı
    1 tl üstü diye kastettiğim yağ yaw tektu da mal gömme manevraları bunlar
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    1 tl üstü diye kastettiğim yağ yaw tektu da mal gömme manevraları bunlar
    şaka yaptım üstad lakin tektu hızlı koşmaya başladı, tökezlemezse 1 tl yi yağdan önce göğüsleyecek gibi duruyor.

şaka yaptım üstad lakin tektu hızlı koşmaya başladı, tökezlemezse 1 tl yi yağdan önce göğüsleyecek gibi duruyor.
    Tarihi zirveler test ediliyor tektu da dostum. 5 yıl önce 96 görülmüş, daha sonra hep buralardan dönülmüş. 1 e değdirmesi için çok iyi bir gaz gerekli. ve baş döndürücü bir açıklama düşmeli. Dipten uzak kağıtlar beni hep korkutur nedense. Yükseklik korkum var)) Burası borsa; olmaz denilen olur, olur denilen olmaz. Hayırlı kazançlar...

6.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Tarihi zirveler test ediliyor tektu da dostum. 5 yıl önce 96 görülmüş, daha sonra hep buralardan dönülmüş. 1 e değdirmesi için çok iyi bir gaz gerekli. ve baş döndürücü bir açıklama düşmeli. Dipten uzak kağıtlar beni hep korkutur nedense. Yükseklik korkum var)) Burası borsa; olmaz denilen olur, olur denilen olmaz. Hayırlı kazançlar...
    Gene zayif not verdiniz Tektu ya
    Tavan yolda demektir...

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Dün satıp parayı cebe koyanlara ne mutlu, tebrik ediyor ve kucaklıyorum. Çok kazandırdı çok.

8.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Dün satıp parayı cebe koyanlara ne mutlu, tebrik ediyor ve kucaklıyorum. Çok kazandırdı çok.
    90 dan satanlar 82 en fazla 83 ten yerine koymak ister AMA o sansi tanimiyor !!!
    Malini satana, trade yapma firsati vermiyor.

Ben gecenlerde, bir kisim hissemi 86 dan verdim, simdi arkasindan bakiyorum.....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •