hikayelerin başka yerde anlat.. zırvalamayı bırak..istediğini çiz senin zavallılığın bir realite sonuçta.. kabul et ve yoluna devam et ezik şekilde..
Printable View
niye gerildi ortam..!!!
gerek yok..sindomad bu gün anlayana çok güzel örnek oldu..!!!
xu30 hisselerine rağbet olmayınca diğer hisseleri teknik analizle alakası olmayacak şekilde balon yaptılar..bunu elbirliği ile yaptılar..işi gücü bırakıp hatta merkezin kasasını boşaltarak yaptılar..hamdolsun yabancı olmayınca böyle oyunları oynamak lazımdı belki..
sonuçta 100 ve 30 endexinin teknik analizi çalışmış oldu..100 yılda bir görülecek boktan bir tablo oldu yani..
sen longa niyetlende borsa çöksün reis..şaka bir yana senin gibib bir ayudan lonk lafı çıkınca saldı endeks.:halay: yanlış tarafa mı niyetleniyorsunuz her defasında acaba şaka yollu takılıyorum..yarın short ekmeği yiyecez mi bakalım kısa yönlü bir realize adımla devam ediyoruz....hala diyorum short çok sıkıntı son dakika itibariyle görülüğü gibi kolay gelsin..1!
Büyük hisselerde endekste halksın ama çoğu hissede artık öyle değil paran varsa kimsenin olmadığı hissede bile robotu çalıştırır çok güzel teknik çizersin hisselerin çoğu teknikle pazarlanıyor artık. Adam RSI MACD BİDE 20/50EMA KIrdırıyor sonrada teknikçiyim hisse buluyorum diyen sazanlar Matriks radarda buluyor hisseleri.
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
Viop ve pay vadelide long açanları yarın BIST binası önünde gösteriye davet ediyorum.
"Borsamıza güvendik kredileri fulledik"
"Ekonomimize o kadar güvendik ki kaldıraçlı piyasada long açtık"
"Spk longuna sahip çık" vb yazılı pankartları unutmayın lütfen
adem soylu hoca short oldu herhalde..:))):halay: